Fallout 4 (PC)

Fallout 4 (PC)

  • Genre: Äventyr, Strategi, RPG, FPS, Sci-fi, Arkad, Sandbox, Överlevnad, Shooter, Tredje person, Action
  • Lanseringsår: 2015
  • Operativsystem: Mac OS X, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Fallout 4 (PC)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.6 / 5
(20 omdömen)
5
(9)4
(6)3
(1)2
(1)1
(3)
Sorterat efter datum
5 år sedan
*Redigerades 2 månader sedan
Jag har vandrat omkring i drygt 100 timmar. Det finns mycket att titta på och göra, och jag har mycket kvar. Hittills har det varit en fullkomlig njutning. Det här är ett spel, som även andra skriver, i samma klass som Skyrim, Oblivion, Fallout 3 mf. Ett måste innan bomben faller helt enkelt... Uppdatering: Efter 340 timmar känner jag mig klar. Det som slår mig är att förutom olika uppdrag och platser så har jag verkligen uppskattat relationer i det här spelet. Man träffar på NPC's som vill följa med. De har alla sin historia och sitt specifika äventyr. --------------------------- Uppdatering 2020 Min dotter (20 år) köpte Game of the Year versionen för under 100 kr. Spelet håller fortfarande. Hon inspererade mig att spela om det och jag skäms för att slösat bort över 1000 timmar av mitt liv på detta spel.
3 år sedan
Nästan i klass med fallout 3 :)
5 år sedan
*Redigerades 3 år sedan
Ett bra spel kanske inte super modern grafik.
5 år sedan
*Redigerades 4 år sedan
Sjukt kul! Men spelet i sig är inte det bästa. Ett av bethesdas sämsta i min åsikt. Bra spel för övrigt om man räknar bort dåliga texturer, utdaterad grafikmotor, dålig framerate, (får inte alltid 60fps med ett gtx 970 maxat) då grafiken inte är en ursäkt för den dåliga bilduppdateringen så är det dålig optimering helt enkelt. Är ett fan av bethesda men måste säga att jag hoppas inte det här blir deras framtida standard. Witcher 3 var bättre på alla punkter, särskillt optimeringen och storyn som var "kass" i fallout 4. Får en 8:a för att det är en av mina favoritspelserier men just detta hoppas jag blir lite av det svarta fåret i serien och att samma misstag inte upprepas.
5 år sedan
Bästa spelet sen skyrim. Oslagbart, helt enkelt ett måste för en episk spel upplevelse.
5 år sedan
Tyckte det ska ha betyget Mycket Bra, känsla, inlevelse och förmågan att locka in en att spela mer för att veta vad som kommer hända - finns där ! Samt möjligheten att crafta, bygga bas är skoj, hoppas det har mer påverkan bara framöver i spelet! Grafiken är också snygg tycker jag trots att vissa klagar, jag kör max på 3 skärmar och med ett GTX980, funkar klockrent. Ljudeffekter och musik också väldigt stämningsfullt. Dock så tycker jag att det finns lite som drar ner lite. T.ex. att det är väldigt likt de andra fallout spelen, har man liksom spelat 2'an 3'an så är det inte alltför mycket nytt. Samma typ av saker, faktioner, och menysystem och liknande vapen (gillar dock att vissa vapen har intressanta extra stats) Men sedan så kan NPC vara lite i vägen, ibland kommer man inte ut ur byggnader utan att behöva hoppa och knuffa en par sekunder, lite drygt i längden.
5 år sedan
Klockrent! Alla andra som skriver dåligt om spelet är bara troll. Allt är förbättrat med Fallout 4, en värdig uppföljare!
5 år sedan
Kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar detta spel. Trodde aldrig jag skulle få uppleva någon bättre spelupplevelse än Skyrim, speciellt efter att has blivit så besviken på Tamriel Unlimited. Till en början var jag lite skeptisk efter att ha läst en del negativa omdömen om att PC versionen var buggig och kontrollerna var mer anpassade åt konsol, grafiken var dålig osv.. Kan bekräfta att det inte stämmer ett dugg, högst skeptiskt till de som skriver dåliga omdömen om detta spel..! Jag har PC versionen men kan, om jag vill, spela med XBOX 360 samt PS3 kontroll. Har testat båda kontroller men inget spel är lättare att spela med mus/tangentbord. Jag kör högsta grafikinställningar på allt med alla filter på högsta och med en upplösning på 2560x1440, flyter på riktigt bra med ett GTX 970. Visst kunde det sett snyggare ut men handlingen är otroligt mycket viktigare än grafikeffekter. Om man måste klaga på något så är det grafiken som inte riktigt känns som ett spel från 2015. Bortsett från grafiken så är allt otroligt snyggt och välgjort. Jag har inte stött på några fel eller buggar hittills efter ca 20 timmars spelande! Klockrent köp, förmodligen och högst troligtvis året spel! Kommer nog även köpa Pip-Boy Edition.
5 år sedan
Man kan absolut fokusera på en föråldrad spelmotor eller jämföra delar av spelets egenskaper med diverse renodlade fps:er etc. Men då missar man poängen helt! Faktum är att Bethesda levererar en klockren uppföljare i serien där kärleken till fallout-serien och dess fans lyser igenom totalt. Detta spel kommer ju dessutom bara bli större och bättre med tiden (duh)!
5 år sedan
Gillar man Fallout 3 gillar man Fallout 4. Med det sagt har spelet ett par buggar, men jag är övertygad att Bethesda kommer att patcha dessa. På samma sätt som Fallout 3 var baserat på Oblivion är Fallout 4 baserat på Skyrim.
Sida 1