Kategorier
Prisjakt

Scythe Shuriken

Scythe Shuriken

  • Fläktstorlek: 100 mm
  • Fläktstyrning: PWM
  • Socket: 478, 754, 775, 939, 940, AM2/AM3, 1366, 1156, 1155, AM2+, AM3+, FM1, FM2, 1150, FM2+, 1151
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Scythe Shuriken

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
SirMacke
SirMacke

442 omdömen

7 år sedan*
Bra kylare för att ersätta standard och få ner ljud och temp billigt.
*Redigerades 7 år sedan
s
sliddjur

5 omdömen

8 år sedan*
Köpte denna till mitt just på grund att den har låg höjd. Har fungerat en bra stund, men nu har fläkten blivit bråkig. Har använt tryckluft för att få bort damm, men den är ändå min PC:s mest högljudda komponent. Ska se om jag hittar någon bra fläkt jag kan montera på flänsen.
*Redigerades 8 år sedan
D
DrPredator

1 omdöme

9 år sedan*
Passar inte till Antec ISK 310-150. släden där DVD-spelaren och hårdisken ska sitta gör att denna fläkt inte passar. Scythe Kozuti passar däremot med ovan nämnda chassi.
*Redigerades 9 år sedan
Brinkese
Brinkese

4 omdömen

9 år sedan*
Varit väldigt nöjd med denna fläkt men efter 1 års användning så har fläkten nu lagt av.
*Redigerades 9 år sedan
r
rewo

3 omdömen

9 år sedan*
Inte pålitlig.. installerade den helt enligt instruktioner / hjälp av farsan som har 10 års + kunskap om datorer.. 1 ½ år pallade den snurra... Den lät VÄLDIGT mycket när den gick upp på högvarv.. vilket jag inte gillar då jag har en tyst dator annars... den kylde bra men höll inte så länge... så nu sitter ja med min gammla kylare som jag fick när jag köpte I5'an.... säger bara... köp inte denna.. det finns bättre för detta pris
*Redigerades 9 år sedan
w
wargreymon

15 omdömen

9 år sedan*
Om man sätter på fläkten innan man stoppar i moderkortet är det inga problem alls att få fast den på en intel platform (socket 1155). Liten varning för att den är ganska stor och kan hänga över minnen och PCI-E(tror det mesta dels rör sig om Mini-ITX). Så se till att du kör normala minnen och inte för höga kylflänsar. Annars mycket sval lågprofils fläkt som passar trånga utrymmen. Och med bra PWM styrning så hör du inte fläkten så länge du inte sitter med örat emot den. Om man vill kan man sätta fast 92mm och 120mm fläktar på den. Man kan böja de medföljande fan-clipsen för 92/120mm annars säljer Inet(och några andra butiker) fan clips till 120mm för en billig slant.
*Redigerades 9 år sedan
M
Mattiasz

24 omdömen

10 år sedan*
Förutom en otroligt meckig installation väldigt svårt att komma åt fästena för att koppla den mot moderkort så kyler den helt okay. Kyler en intel i7 870 och fick ner graderna med som max ca 10 grader helt okay för det priset väsnas klart mindre än intel standard fläkt framför allt.
*Redigerades 10 år sedan
10 år sedan*
Kyler bra och är nöjd med den så länge den fungerar. Dock verkar själva fläkten inte vara av bästa kvalitet, efter en tid började min väsnas kraftigt och rotera långsamt. Efter att ha "pillat" lite på den och dammsugit fungerade den en tid igen - sedan återigen samma sak. Nu dags att köpa ny fläkt. :-p
*Redigerades 10 år sedan
Lezziter
Lezziter

82 omdömen

10 år sedan*
Tyst och billig, perfekt för "mammapappadator" eller maskin där prestandakomponenter inte står i fokus. Med en högpresterande processor av senaste snitt bör man dock leta vidare, kan inte få allt för under 300 kronor.
*Redigerades 10 år sedan
M
Mebilo

38 omdömen

10 år sedan*
Billig. Kyler mycket bättre än original kylaren. Låter mycket på max fart (31dB) men när man sänker den till cirka 70% blir den rätt tyst fast den kyler fortfarande bra.
*Redigerades 10 år sedan
Sida 1