Prisjakt

Outdoorchef Ascona 570 G

Outdoorchef Ascona 570 G

  • Grilltyp: Gasolgrill
  • Design: Klotgrill
  • Tillgängliga färger: Svart, Grå, Brun, Blå, Röd
Bevaka
Jämför

Outdoorchef Ascona 570 G

Användaromdömen

Sorterat efter datum
Akheron
Akheron

161 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
ett år sedan
En mycket bra grill som snabbt blir varm. Jämn värme och gott om plats. Det enda jag har att klaga på är att gjutjärnsgaller borde ingå på en grill i denna prisklassen. Gott om extra tillbehör som dock är väldigt dyra, som exempelvis gjutjärnsgaller för 1500kr..
CassePer
CassePer

56 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Nja, inte helt nöjd. Tycker att det är svårt att få till en bra grillyta.
*Redigerades 6 år sedan
maxxess
maxxess

45 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
7 år sedan*
Pre-view, grillat 5 ggr bara, så uppdatering senare i år.. Ville ha en gasolgrill som är lätt att flytta runt (på gräs bla) med bra effekt, då blir utbudet bland +54 cm gasolgrillar begränsat. +fullstor grillyta i kompakt format, lätt att montera +väldigt lätt att flytta, stora fina hjul på 2015 årsmodell +suverän på indirekt grillning, och allt klegg brinner upp eller hamnar i droppskålen som är maskindiskbar. Mkt bra grillresultat vid indirekt. Glöm kolgrill för det hehe. +lätt att rengöra "konerna" som tar emot allt klegg som en vanlig grill får i sig. -inget gjutjärnsgaller (tillbehör) -passformen när man monterar grillen är PERFEKT på millimetern, så varför kan grillgallret och konen "easy flip" i direktläget glida så att de hamnar snett? (mindre problem, men man undrar) +-jag är inte helt kompis med direktläget. Det blir en sjujävla värme och grillränder som heter duga. Övning kanske, men värt att veta kan vara att ytan för direktgrillning rymmer 4 ryggbiffar eller så, sedan är det svalare i kanterna. I-landsproblem igen kanske... :-) Ser fram emot en grillsäsong med denna grill som redan visat framfötterna vid indirekt grillning.
*Redigerades 7 år sedan
S
Steff66

88 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Haft flera modeller och de är super. Bara på den senaste av denna modell så pajade gångjärnet. Man får nog se till att släppa locket väldigt försiktigt om det ska hålla. Och supporten på produkten är under all kritik. Dom svarar inte på mail. Och det är väldigt få återförsäljare.
*Redigerades 8 år sedan
G
Grillkocken

1 omdöme

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
12 år sedan*
Världsklass! Klarar att grilla allt utan fettbränder och vidbränning. Rekommenderas starkt.
*Redigerades 12 år sedan