Kategorier
Prisjakt

Philips Hue Go BT 71460

Philips Hue Go BT 71460

  • Färg/material: Vit, Svart, Blå
  • IP-klass: IP20
  • Medföljande ljuskälla: Lysdiod (LED)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Philips

Philips Hue Go BT 71460

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4 / 5
(7 omdömen)
5
(5)4
(1)3
(0)2
(0)1
(1)
Sorterat efter datum
h
henkess

158 omdömen

2 månader sedan
Riktigt dålig, batteritiden är ju bara ynka 3 timmar när man använder den som trådlös. Vilket är ju ett stort skämt. Så räkna med att alltid få ha den kopplad med sladd. Förstår inte hur den bara kan hålla ynka 3 timmar. Den är dessutom väldigt dyr, och blir dyrare för man typ måste köpa Hue bridge. Ända positiva är att den lyser skapligt. Men hela grejen andas plastigt byggd. Finns betydligt bättre alternativ, svårt att se varför någon skulle rekommendera sånt här dyrt skrot.
G
Gorian

25 omdömen

2 månader sedan
Trevlig liten lampa, men med tanke på vad man får betala för den (likväl som för andra Hue-lampor) så hade jag önskat lite mer ljusstyrka. Den kunde åtminstone vara lika ljusstark som de vanliga E27 RGB-lamporna, tycker jag. Men i det stora hela en trevlig produkt.
g
gnutten

71 omdömen

2 år sedan
Fungerar bra, ger bra ljus. Praktiskt att kunna välja mellan liggande eller lutande för att rikta mot vägg. Batteriet kan vara bra om man vill flytta den tillfälligt eller vid ev. strömavbrott.
m
mewra

22 omdömen

3 år sedan*
Denna fungerar lika stabilt och enkelt som mina andra 20+ Hue lampor. Välbyggd, rolig och har ett näst intill magiskt sken.
*Redigerades 3 år sedan
markabbawi
markabbawi

194 omdömen

4 år sedan*
16 miljoner färger och vitt i både kall och varma färger. Hue Go räcker i 20,000h och/eller att sätta på 50,000 gånger. Kopplas lätt ihop med Hue Bridge som är en del av Philips smarta hem. Köper du inte Hue Bridge, styrs Hue Go av en knapp på undersidan. Därför rekommenderar jag att spendera dryga 500 SEK på Hue Bridge. Ladda sedan ned appen och koppla ihop både Hue Bridge och dina enheter, Varje enhet får ett namn i appen och i appen kopplas också ihop med namn på rum du placerat enheterna. Du kan ställa in rutiner, dvs när samtliga enheter ska tändas eller släckas, vilka tider/vilka veckodagar etc. Super smidigt. Funkat utan problem. Däremot måste du själv vara uppkopplad till samma wifi-nätverk som enheterna om du ska koppla igång dem manuellt. Att göra det utanför ditt hemma-wifi fungerar inte. Detta beror på att Hue Bridge är kopplat med nätverkskabel till din router. Integrerat med Siri på iPhone, med kommandon som tända/släcka, byta färg, samt byta till förinställda ljuslägen samt tala om vilka belysningar i vilka rum som ska tändas och släckas. Rekommenderar starkt! Värt varenda krona.
*Redigerades 4 år sedan
w
whityoustone

144 omdömen

5 år sedan*
Liten, otroligt välbyggd med bra design, klart bäst av de 3 i sin Klass (dvs Bloom och iris) då de inte klarar full vit,varm och kall som denna. Go är också kraftfullare i skenet och blir näst intill helt fylld med färg. Riktigt fräscht. Värt att nämna att så fort man kopplar ur elkabeln går ljusstyrkan ner typ 50% men man får den sladdlös och styrkan är mer än acceptabel. Gillar också att denna är helt fristående och har en knapp med massa dynamiska ljuslägen. Perfekt som första inköps hue lampan. Är så nöjd så det blir 3 till :) Rekommenderas nog ovanligt mkt.
*Redigerades 5 år sedan
2 år sedan
Fungerar bra! Var mycket mindre än jag trodde men gav ut mycket mer lätt en förväntad. Bra batterilivslängd och anständigt inbyggda scener som styrs med bakåtknappen. Något snygg design med strömkabeln men det är bra. Rekommenderas!

Google