Philips Hue Go 71460

Philips Hue Go 71460

 • Färg/material: Vit, Svart
 • IP-klass: IP20
 • Medföljande ljuskälla: Lysdiod (LED)
Rank 4 i Bordslampor
Jämför pris på alla Philips Bordslampor
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Philips

Philips Hue Go 71460

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Färg/material: Vit, Svart
 • IP-klass: IP20
 • Medföljande ljuskälla: Lysdiod (LED)
Philips

4.6 av 5 stjärnor

Baserat på 5 omdömen

Sorterat efter datum
2018-06-05
  g
  gnutt(70 omdömen)
  Fungerar bra, ger bra ljus. Praktiskt att kunna välja mellan liggande eller lutande för att rikta mot vägg. Batteriet kan vara bra om man vill flytta den tillfälligt eller vid ev. strömavbrott.
  2017-11-27
   m
   mewra(17 omdömen)
   Denna fungerar lika stabilt och enkelt som mina andra 20+ Hue lampor. Välbyggd, rolig och har ett näst intill magiskt sken.
   2016-12-20
    markabbawi(190 omdömen)
    16 miljoner färger och vitt i både kall och varma färger. Hue Go räcker i 20,000h och/eller att sätta på 50,000 gånger. Kopplas lätt ihop med Hue Bridge som är en del av Philips smarta hem. Köper du inte Hue Bridge, styrs Hue Go av en knapp på undersidan. Därför rekommenderar jag att spendera dryga 500 SEK på Hue Bridge. Ladda sedan ned appen och koppla ihop både Hue Bridge och dina enheter, Varje enhet får ett namn i appen och i appen kopplas också ihop med namn på rum du placerat enheterna. Du kan ställa in rutiner, dvs när samtliga enheter ska tändas eller släckas, vilka tider/vilka veckodagar etc. Super smidigt. Funkat utan problem. Däremot måste du själv vara uppkopplad till samma wifi-nätverk som enheterna om du ska koppla igång dem manuellt. Att göra det utanför ditt hemma-wifi fungerar inte. Detta beror på att Hue Bridge är kopplat med nätverkskabel till din router. Integrerat med Siri på iPhone, med kommandon som tända/släcka, byta färg, samt byta till förinställda ljuslägen samt tala om vilka belysningar i vilka rum som ska tändas och släckas. Rekommenderar starkt! Värt varenda krona.
    2016-04-06
     w
     whityoustone(145 omdömen)
     Liten, otroligt välbyggd med bra design, klart bäst av de 3 i sin Klass (dvs Bloom och iris) då de inte klarar full vit,varm och kall som denna. Go är också kraftfullare i skenet och blir näst intill helt fylld med färg. Riktigt fräscht. Värt att nämna att så fort man kopplar ur elkabeln går ljusstyrkan ner typ 50% men man får den sladdlös och styrkan är mer än acceptabel. Gillar också att denna är helt fristående och har en knapp med massa dynamiska ljuslägen. Perfekt som första inköps hue lampan. Är så nöjd så det blir 3 till :) Rekommenderas nog ovanligt mkt.
     2019-01-15
      T
      Toffemats
      Fungerar bra! Var mycket mindre än jag trodde men gav ut mycket mer lätt en förväntad. Bra batterilivslängd och anständigt inbyggda scener som styrs med bakåtknappen. Något snygg design med strömkabeln men det är bra. Rekommenderas!

      Google

      Sida 1