Prisjakt

Electrolux UltraOne ZUOORIGWR+

Electrolux UltraOne ZUOORIGWR+

  • Typ av dammsugare: Golvdammsugare
  • Dammbehållare: Påse
  • Ljudnivå: 66 dB
Bevaka
Jämför

Electrolux UltraOne ZUOORIGWR+

Användaromdömen

Sorterat efter datum
J
Johan-r

5 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Köpt för ca 3år sedan, tyst och god sugförmåga! Men den känns billig och kvaliteten matchar känslan. Förvaringslockets infästning sprack, borstarna i foten har svårt att stanna i utfällt läge utan man måste trycka på nedfällningsknappen upprepade gångar! Multimunstyckets fällbara "vingar" lossnar när man dammsuger möbler, skräp. Nu är jag färdig med volta och Electrolux pga dålig kvalitet till relativt högt pris! Får bli Miele nästa gång!
*Redigerades 2 år sedan
h
hållundan

7 omdömen

Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Recension av en gammal produkt, medveten om det. Köpte denna dammsugar för ~3 år sedan och sedan dess har jag behövt byta munstycke (fasta plastdelen från slangen) för att denna sprack efter ~1 år. Huvudmunstycket gnisslar och skriker när man drar i sidled över golvet och i allmänhet suger den rätt dåligt. Till sist, nu har hela dammsugaren slutat att funka. + Till att Electrolux har en välsorterad reservdelsweb, men det säger kanske mer om deras generella kvalitet på grejerna... - Allt annat. Orimligt lite för pengarna. Om resten av Electrolux dammsugar är såpass usla undrar jag hur de kan ligga i topp på popularitet.
*Redigerades 4 år sedan
m
morbidfinn

7 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan*
Innan köp så läste jag ett par trådar och några tester om den grönsvarta syskonmodellen av återvunnet material och det var summa summarum i stort sett bara positiva reaktioner. Denna modell har samma design och specifikationer som den återvunna brorsan fast till ett lägre pris. Mitt första intryck efter att ha dragit ut den enormt långa sladden som räcker över gatan här och tillbaka, petat in kontakten i väggen och slagit på dammsugaren: jäklar vilken sugförmåga! munstycket sög fast sig i golvet likt en natt på finlandskryssningen. Nu snackar vi sugkraft! Andra intrycket var, om man kan formulera sig så här, att vore man döv så får denna maskin en att höra sig själv fisa för första gången, för så tyst är den. Rekommenderar denna maskin lika mycket som folket på elektrolux skulle gjort för de är den värd. Ok, munstycket är stort, men gör sitt jobb. Bra glid, följsamt och ledat. Dock kanske så kommer den inte åt under ett gammalt klassiskt stereorack i svart fanér att dammsuga under till som föregående recensör hade som satte betyget "ganska dålig" så vi upplever munstycket bra. Ok, har du kommit såpass långt i ditt dammsugarletande, läst lite trådar på forum och sedan hamnat här i min kommentar så gör följande: gå och köp den!
*Redigerades 6 år sedan
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
En effektiv och ibland väldigt tyst dammsugare som tyvärr har stora problem med ljud och vibrationer i många driftsfall. Resonanser och mycket irriterande ljud uppstår i dammsugaren då vibrationer från motorn genererar skallrande plastdetaljer. Munstycket är stort och klumpigt men fungerar väldigt bra på mattor. Som tur är går det att köpa en adapter som gör det möjligt att sätta på ett Twinner-munstycke så att man kan komma åt under sina möbler.
*Redigerades 6 år sedan