Kategorier
Prisjakt

QPAD MK-90 RGB (Nordisk)

QPAD MK-90 RGB (Nordisk)

  • Anslutning: Kabelansluten
  • Typ av tangentteknik: Mekaniskt
  • Teckenlayout: Nordisk
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

QPAD MK-90 RGB (Nordisk)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
denvitakepsen
denvitakepsen

25 omdömen

3 år sedan*
Första gången jag lägger pengar på ett mekaniskt tangentbord. Har annars varit fast vid att använda Microsofts tangentbord av de alla olika slag. Färgerna lyser helt superb. Känslan av att skriva är superb. Spelkänslan är invänjd nu och superb. Arm-rest-plattan var svår att montera (ha lite force), men supberb att ha till. Att sätta egna teman på tangentbordet har inte varit 100% lyckat, programmet ballar ur en del och man får starta om. Man lyckast med det mesta efter en del tid dock.. Övrigt så har tangentbordet 2 stycken usb-kablar, det ska nog gå använda bara en för att ge det tillräckligt med ström. Tangentbordet har 2 stycken usb-out och mic/ljud-ingång ovanför NumLock (förmodligen är ene usb-kabeln till detta syfte). Gaming-knappen (FN+F6) gör att tangentbordet blir "mer Gaming eller något" (bättre responstider kanske?).
*Redigerades ett år sedan
f
fireneox

2 omdömen

5 år sedan*
Haft detta tangentbord ett halvår nu och är mycket nöjd med det. Använder det mestadels för gaming och söker ni ett utmärkt tangentbord för just gaming så rekommenderar jag detta starkt. Riktigt snyggt RGB led med 16.8 miljoner färger. Finns sex stycken olika förinstallerade program som kan användas (Breathing, trigger, explosion, random, audio, rainbow). Du kan enkelt byta de förinstallerade programmen genom att hålla ner FN knappen och sedan trycka höger/vänster pil. Qpads mjukvaroprogram imponerade inte alls på mig. Mycket laggigt och segt, kan tillägga att det inte beror på datorn utan själva programmet som gjorde det långsamt. Jag använder aldrig mjukvaroprogrammet om jag ska byta program, då använder jag bara FN och högerpil knappen för att byta program, det funkar mer än utmärkt. Gillar även att de har mikrofon och hörluruttag så man kan connecta sina hörlurar direkt i tangentbordet istället via datorn, mycktet bra lösning av Qpad. Ger detta tangenbord en 9/10. Själva upplevelsen av tangentbordet är klockrent men för att det ska förtjäna en 10 så måste Qpad ändra deras mjukvaroprogram.
*Redigerades 5 år sedan
5 år sedan*
Hej har nu haft detta tangentbord i några månader och är ganska nöjd med det tänkte göra ett litet omdöme. Tangentbordet har en snygg design med rgb belysning som lyser starkt igenom knapparna. Tangentbordet har en bas i plast med multimedia knappar och uttag för mikrofon, hörlurar, och två usb uttag. Det finns också i det högsta högra hörnet tre lampor som lyser om man har på Num Lock, Caps Lock och ifall man har på gaming läget. Programet man kan ladda ner på Qpad's hemsida är snabbt och smidigt med ljus inställningar som Lighting, Trigger, Breathing, Explosing, Wave, Random, Audio och customize. Jag gillade deras olika effekter men jag tycker att man ska kunna göra sitt egna wave som i tex Razer's och Corsair's tangentbord. Helt enkelt jag tycker man ska lika mycket frihet som i tex Corsair's tangentbord. Tangentbordet switches är typen mx red och tillverkade av kailh som är det billigare alternativet istället för cherry's switches. Jag spelar mycket csgo och är nöjd med hur tangentbordet presterar. Priset är bra och tangentbordet är inte för dyrt. Handleds stödet som kom med är skönt att använda. Tangentbordet blir dock smutsigt efter några dagar och det finns hål i handledsstödet där det lätt kan fastna smuts. Positivt: Är väldigt snyggt. Presterar bra. Multimedia knappar. Handledsstöd som är bekvämt. Negativt Blir lätt smutsigt. Programmet har inte lika mycket frihet som tex Corsair's program.
*Redigerades 5 år sedan