Ubiquiti Networks UniFi Security Gateway

Ubiquiti Networks UniFi Security Gateway

  • Datalänkprotokoll: Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet
  • Funktioner: Väggmonterbar
  • Målgrupp: Hemanvändare, Mindre kontor, Företag
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Ubiquiti Networks UniFi Security Gateway

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.3 / 5
(17 omdömen)
5
(12)4
(3)3
(1)2
(0)1
(1)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
2 år sedan
*Redigerades 4 månader sedan
Grymt nöjd. Perfekt för hemmet. -Dock mycket som kan förbättras. Har en en CK i mitt LAN och denna har ibland problem att prata med CKn, detta leder till att du OFTA måste peka den mot CKns IP, då den hamnar i Adoption-loop. -Produkten blir väldigt varm. -Fixar bara 85Mbit med IPS påslagen. -Jag kommer i framtiden sälja denna, en 8port unifi switch samt med CK gen1 och byta dessa mot en Unifi Dreammachine Pro, där du har allt i samma låda och mer! Dreammachine saknar dessvärre POE men har bara två APs hos mig, så kan köra adapter eller dra en större switch i framtiden. -Bara 1x LAN ut. (Går att konfigurera Voip-porten) -Ingen SFP 1350kr för denna idagsläget 1000kr betalade jag för CK, idag 2300kr för gen 2 2200kr för 8port 150W switch 5850kr totalt, en Dream Machine Pro ligger på 5500kr, så i min värld bättre att köra detta då du även har stöd för 10Gbit med SFP
6 månader sedan
Lätt att sätta upp, enkel att administrera och har bra throughput. Har bara haft den några dagar, men än så länge fungerar allt perfekt.
8 månader sedan
Stabil, bra täckning, bra support/community.
ett år sedan
Mycket missnöjd med Ubiquitys support! Jag lyckades inte installera denna produkt själv, förmodligen på grund av något misstag från min sida (tyvärr måste man gissa en del då instruktionerna som följer med inte stämmer eftersom de har uppdaterat sin mjukvara). Ubiquitys support verkar inte ens läsa felbeskrivningen, utan insisterar på att felet måste ligga i min dator ("eftersom det fungerar i deras lab"), och att jag måste prova på en annan dator, trots att jag berättat att jag inte äger någon annan dator. De föreslog till och med att jag skulle fråga datortillverkarens support! Jag har upprepade gånger bett dem precisera instruktionerna, men de svarar inte ens på frågan. Har tyvärr inget annat val än att returnera produkten.
ett år sedan
Övervägde en edgerouter först men lockade att ha endast UniFi-enheter så blev denna och en 8-60W switch till sist. Gör sitt jobb som brandvägg men har inte lyckats ställa in LAN2 att fungera som jag vill ännu men har inte arbetat så mycket med nätverk förut så jag lär mig väl så småningom. Funkar ju utmärkt med LAN1 iaf.
ett år sedan
Extremt trevlig produkt som gjorde att jag blev sugen på att uppgradera mina switchar också. Nu är hela mitt nät unifi o jag har koll på allt som händer. Har två vpn:er och har öppnat upp portar för tjänster samt dynamisk dns. Ingenting krävde cli eller custom fw. Vem som helst läskunnig borde kunna göra detta. Att kunna övervaka och konfigurera i app på telefonen är guld.
2 år sedan
Ubiquiti Networks UniFi Security Gateway är ett fantastiskt lyft för nätverket hemma hos mig. Efter att ha gått från en traditionell router-lösning från Asus till den här + en Unifi-switch och två accesspunkter så är nätverket mycket stabilare. Konstant höga hastigheter över WiFi, mycket bra kontroll med hjälp av Ubiquitis egna controllermjukvara (på en Raspberry Pi med UnifiPi) och utmärkt stabilitet. Det här är en produkt jag helhjärtat kan rekommendera. Tänk på att det här inte är en konsumentvänlig produkt för normalanvändaren. Den är knepigare än den traditionella routern och för trådlös anslutning krävs tillköp av accesspunkter. Så prislappen springer snabbt iväg bortom kostnaden för bara Ubiquiti Networks UniFi Security Gateway. Kör VPN på min för anslutning till mitt hemnätverk utifrån och det fungerar utmärkt. Det enda lite krångliga var att köra PiHole på en Raspberry Pi och få USG:n att använda denna för DNS till alla prylar i nätverket – det var knepigare än jag väntat mig.
2 år sedan
Flyttade till större hus och behövde någon smidig och stabil lösning för ett hus i flera våningar (och alla dess vråer). Blev till att byta ut min Asus RT-AC68U mot en USG och två (än så länge) Unifi accessounkter. Jag kommer med största sannolikhet aldrig att använda något annat märke igen. Supersmidig installation, snygg hårdvara och svinbra konfigureringsinterface. Om du går i valet och kvalet, så sluta med det och köp dessa produkter. Du kommer inte att ångra dig. Stort plus till inet som skickade sakerna snabbt!
3 år sedan
*Redigerades 2 år sedan
Använder 2st på två olika siter. Site to site VPN mellan 3st siterna, prestanda är inte som pfsense, men klarar runt 60-70MBit/s. VOIP porten satt som LAN2, USG tar hand om dessa två olika nät perfekt. Allt styrt med CloudKey. Det jag saknar är OpenVPN klient att ge till en eller flera maskiner på LAN och inte ett helt nät för ut access och komma förbi tex SMTP begränsningar.
2 år sedan
Kanonbra produktfamilj, som inte är helt amatörvänlig vid större installationer med ssh inloggningar på enheten vid installation när cloudkey är på annan plats. Till och med jag som är ganska nördig körde fast men fick bra hjälp med lite googlande samt av Ubiquitis 24/7 support på en lördagkväll! +! Har i juli 2018 satt upp 3 kompletta sites med USG + US8-60W + UAP AC PRO samt en Cloudkey som styr allt från site 1. Hade småbuggiga problem att två enheter var disconnected i unifi men lösningen på alla mina problem var att ssh:a in i respektive enhet med putty och skriva set-inform 5 gånger i rad.
Sida 1