Prisjakt

Bosch BSG8PRO1

Bosch BSG8PRO1

  • Typ av dammsugare: Golvdammsugare
  • Dammbehållare: Påse
  • Ljudnivå: 76 dB
Bevaka
Jämför
Bosch

Bosch BSG8PRO1

Användaromdömen

Sorterat efter datum
V
Volyman

8 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
11 år sedan*
Har haft den ca. ett år och på plussidan: gedigen, lång sladd, tyst, bra kvalité och låga utsläpp! På minussidan: på tok för små hjul, den kan inte ens köra över sin egen sladd! sladden kommer ut på sidan vilket gör att man dammsugaren åker snett och krockar med saker om man drar den efter sig! munstycket funkar dåligt vilket gör att man gärna använder ett borstlöst istället och då är inte dammsugaren tyst längre! Dyr! Välbyggd men dom verkar inte provat den i hemmiljö på Boschfabriken!
*Redigerades 11 år sedan
F
Fnulan

13 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
11 år sedan*
ÄNTLIGEN en dammsugare i toppklass! För 3 år sedan köpte jag den tokhyllade dammsugaren Electrolux ZO6354, som när den kom kostade nära 4 000 kr (jag köpte den på Tretti för 3 300). Den visade sig vara ett fullständigt uruselt köp; visserligen sög den bra - FÖR bra, faktiskt - men var svår att montera ihop, hade obegriplig manual, var extremt högljudd, otymplig, välte ständigt, svårmanövrerad, funktionen som med automatik skulle tillse att man hela tiden hade precis tillräckligt med sladd funkade inte osv. Den är nu förpassad till landet och istället köpte jag denna Bosch BSG8PRO1. En helt fantastisk maskin; superlätt att montera, enorm kvalitetskänsla (helt i titan!), små hjul som rullar år alla håll, ypperlig sugförmåga (motorn har 10 års garanti!), jättestor räckvidd, intuitivt placerade reglage och - den är tillräckligt snygg för att stå framme. Tillbehören kommer i en liten "portfölj" vilket jag tycker är perfekt - det är ändå bara ibland man behöver dem, och portföljen passar även bra att ha extra påsar i. Ett ytte-pyttelitet minus för att sladden måste dras ut i sin helhet innan den automatisk rullas in - dock för mig helt oväsentligt. Till alla er som väljer mellan någon av Electrolux-dammsugarna i 2 000-4 000 kr-klassen - VÅGA VÄLJA BOSCH! Min betydligt dyrare Elux-dammsugare känns som en klumpig och oergonomisk leksak jämförd med denna. Köp, köp, köp!!
*Redigerades 11 år sedan
A
Ayla666

31 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
12 år sedan*
Mycket nöjd,stog mellan denna och Elextroluc ultra one. Det va lite mer lullull på electroluxen,men tänkte att det är säkert sånt som är bra i början och sen går sönder. Boschen känns som en riktig kvalitetsprodukt. Riktigt bra sugkraft och lång räckvidd.
*Redigerades 12 år sedan
Rexa
Rexa

471 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
12 år sedan*
Kanon suger fint och bra filter
*Redigerades 12 år sedan