Philips 37PFL5603D

 Lägg i lista  Jämför
Stil och prestanda möts i en komplett upplevelse. Med en kombination av en skärm med full HD 1080p, en Pixel Plus HD-motor och fantastiskt ljud erbjuder den här platt-TV:n lysande design och kraftfulla prestanda i många år framöver. Stäng
Stil och prestanda möts i en komplett upplevelse. Med en kombination av en skärm med full HD 1080p, en Pixel Plus HD-motor och fantastiskt ljud erbjuder den här platt-TV:n lysande... Läs mer
Jämför pris på alla Philips TV (159)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.54)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Bra med ingångar, få med inställningsmöjligheter.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Mycket nöjd.

  + 37", och inte 42". Högre dpi vilket gör den skarpare än större skärmar.

  En dålig sak är dock att det inte går att ställa in den dynamiska kontrasten till helt av, trots det heter så i inställningar.
  Problemet blir om man använder den som datorskärm så byter den ljusstyrka när man rör runt i windows.
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Min och min sambos första tv så har egentligen inget att jämföra med. Dock så är jag helnöjd hittils, använder den mycket för att titta på film (HD-upplöst) från datorn via en DVI-HDMI kabel och det ger en klockren bild!

  Marksända tv-kanalerna ser helt okej ut också. Tvn är dessutom snyggare än de flesta andra =)
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Säger som de andra, en helt klart klockren tv. mycket lätt att konfigurera, tog inte alls lång tid. Vägde inte ett skit, vägde ca 22 kilo? Mina föräldrars 42" väger över 40 kilo. 4 HDMI ingångar säger allt USB ingången också underbar. Analogen var ok för o va analog, lite smågrusit men för mig kändes de som att de blev bättre bild på kvällarna när de bara var jag som hade tv'n på. Full-HD genom HTPC va så fint att jag fick ståpälls. Fjärrisen är ful men mycket lätt och har alla de funktioner man kan tänkas behöva för att byta kanal. ända jag saknar (kanske jag som bara inte hittat) är en knapp för klocka. samt att när man använder pip funktionen så kan man bara ha en tv kanal och text tv. Hade räknat med att kunna ha två stycken olika kanaler istället, som mina föräldrar kan ha på sin (3 år gammal)
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Köpte den idag, väldigt bra tv till ett bra pris. Inga problem med input-lag. Spelar PS3 samt tittar Blu-ray filmer på den, suverän bild!

  Men glöm INTE att uppdatera teven vid ett USB-minne. Programvaran finns på Philips hemsida.

  Men, funderar du på denna så köp nu!
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  En bra TV --> Fullhd, 4 hdmi, usb och jäkligt snygg till ett väldigt bra pris. Helt underbar tillsammans med min ps3a. :)

  Tyvärr är den väldigt långsam när man byter kanal så det blir bara en nia i betyg. Hoppas en uppdatering kan fixa detta.
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Riktigt bra Tv. Prisvärd!
  Det enda som drar betyget är en dålig meny/instruktionsbok.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Har haft den här i två månader snart och jag ska sammanfatta den lite snabbt.

  Väldigt prisvärd, riktigt bra bild, snygg design. Jag sitter och funderar på något dåligt om den. Men hittills så, nej. Finns inget annat än en tia i mina ögon.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Haft denna i en månad nu, den är helt perfekt. Har allt jag behöver, den är snygg, den är bra och den är väldigt prisvärd. Har inte hittat något negativt än.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Har nu haft tv i snart en vecka, och är nöjd, ett minus för sega menyer.
  Men annars, bra bild, 4 hdmi ingångar. perfekt !
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Köpte denna till mina gamla föräldrar, som tvunget ville ha en 37-tummare. Ångrar nu mitt eget köp av en Samsung 46" Full-HD. Philips är överlägsna på användarvänlighet i menyer etc. Hittade inga svaga punkter. Kunde t.ex. blanda analoga och digitala kanaler hur som helst. Pixelmappade direkt via HDMI från DVD-spelaren. Prisvärd. Köpte den på NetOnNet.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Känns som en prisvärd TV för under 10 000, 4 HDMI, usb, 1080p mm gör den rustad för framtiden. Tycker bilden är bra från (hdmi) PC, analoga bilden är som så ofta på LCD skärmar, usel. Tror dock att det blir nog mycket bättre med digitalkort/box.