Philips Sonicare DiamondClean HX9351/52

Philips Sonicare DiamondClean HX9351/52

  • Funktioner: 2-minuters timer, Display, Laddning via USB, Sonisk teknik
  • Antal enheter: 1 st
  • Oscillerande rörelser: 31000 ggr/min
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Philips

Philips Sonicare DiamondClean HX9351/52

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.3 / 5
(27 omdömen)
5
(13)4
(1)3
(3)2
(5)1
(5)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
i
improwise

10 omdömen

en månad sedan
Trodde denna skulle ha en chans mot Oral B men nej, skräp.
s
sirling

1 omdöme

2 månader sedan
Grymt bra borstning MEN alldeles för dålig kvalitet som de flesta är inne på. Halva priset hade motiverat att man måste köpa ny efter 1-2 år. Måste tyvärr nya märke nu då den tredje på fem år lagt av.
L
Loppan76

23 omdömen

2 månader sedan*
Tandborsten fungerar bra när den väl fungerar. Tänderna känns väldigt fina och rena. Men det dröjer inte länge innan den gradvis försämras, och i bägge exemplar jag fått av denna tandborste slutade att fungera som den skulle efter 1-1,5 år. Jag reklamerade denna hos Clas Ohlsson som tog hand om ärendet alldeles ypperligt. Rekommenderar inte alls denna, på grund av kvaliteten som finns, eller snarare hållbarhetet - är något som man kan förvänta sig av tandborstar som kostar 179 kr. Köpte min för kraftigt reducerat pris strax under 1300 kr. Har haft en Philips tidigare och det var samma dåliga kvalitet/hållbarhet även på denna, men jag ville ge det en chans till eftersom jag satt på de extremt överpriserade borsthuvudena kvar från den tandborsten.
*Redigerades 2 månader sedan
m
matsva

10 omdömen

3 månader sedan*
Efter två års användning är tiden mogen för en recension. Väldigt bra, till en början åtminstone. Tänderna blir riktigt rena och fräscha, bra första intryck. Tyvärr till det dåliga. Är inne på min andra hittills och då tendensen har varit med bägge att efter ca ett års kontinuerligt användande så börjar den låta mer (oljud) och blir som mer slö samt ineffektiv, tandborsten orkar inte "driva på" som tidigare. Kan därmed inte tillstå att kvaliteten står sig över tid. Finner det ej acceptabelt att införskaffa en ny varje år pga nämnda problem. Verkar genomgående frågetecken över kvaliteten med Phillips produkter, riktigt slit och släng över det hela från tidigare erfarenheter. Kanske har jag lärt mig nu?!
*Redigerades 3 månader sedan
g
goodyear77

10 omdömen

3 månader sedan
Jättebra när de fungerar men den går sönder efter 1,5-2,5 år. Köpte 2 st till mig och frugan, och vi är nu inne på tandborste 4 rep 5 efter de 3 första tandborstarna slutat fungera. Vet inte om det är batteriet eller motorn, men helt plötsligt är den stendöd. Har som sagt bytt 3 tandborstar som alla slutat fungera, kommer inte köpa Philips igen eftersom det är dom inte byter efter de första 2 årens garanti. Lite för mycket pengar för att vara en förbrukningsvara. Nu när den 4:e gick sönder så köpte jag en Xiaomi Oclean Pro X som kostar en spottstyver jämfört med motsvarande tandborste från Philips eller Braun, men ska enligt oberoende recensioner fungera bra. Vi får se, annars köper jag nog en Braun nästa gång.
i
ilovematcha

32 omdömen

8 månader sedan*
Bytte till Philips efter att min gamla OralB:s batterier hade blivit för gamla. Pengar i sjön! Philips teknik med ett tandborsthuvud som rör sig i sidled klarar inte att rengöra tänder lika bra som OralB som har roterande borst. Jag får borsta dubbelt så lång tid för att uppnå nästan samma rengöring som jag fick med min gamla OralB, men klarar ändå aldrig att få de bakre tänderna rena - rörelsen i huvudet saktar ner så fort det blir lite tryck på den vilket medför att jag inte får någon bortningsrörelse i trängre delar som t.ex baksidan av bakre tänderna. Det skvätter också tandkräm ur munnen på dig överallt om du råkar öppna munnen en aning - försök borsta baksidan av framtänderna utan att spraya hela badrumsspegeln med skum! Det enda positiva är snyggare design med glasladdaren samt en tystare gång och kanske något längre batteritid jämfört billigare OralB. Men annars så får du mycket bättre resultat med en hälften så dyr OralB borste. Ersättningsborstarna till Philips är också lite hutlöst dyra.
*Redigerades 8 månader sedan
M
Mafingholl

1 omdöme

8 månader sedan
Jag har haft min Sonicare sedan 2013, alltså nästan 7år och har aldrig haft några problem med den, inte förrän nu då den, trots att jag stängt av den, plötsligt startade av sig själv. Upprepades x flera och till slut lät jag den gå till batteriet tagit slut. Antar att den har gjort sitt nu.
L
LindmanX

33 omdömen

ett år sedan
Har sett de andra omdömena men har själv aldrig haft några problem med den. Priset har för mig varit den enda nackdelen.
f
fnurt

40 omdömen

ett år sedan*
Andra som går sönder på 8 månader... Borstade ju bra, men batteritid kortades väldigt sista tiden, laddas, men stendöd... suck
*Redigerades ett år sedan
dexton
dexton

69 omdömen

ett år sedan*
Borstade jättebra men gick sönder i fästet till borsthuvudet efter c:a 1,5år. Jag fick pengarna tillbaka men vågar inte testa Philips igen med tanke på alla övriga kommentarer här på Prisjakt. Borsthuvudena är också hutlöst dyra, 299kr för 4st. Vilket blir ungefär dubbelt så dyra som Oral-B och jag skulle inte påstå att dom håller dubbelt så länge. Det får bli att gå tillbaka till beprövade Oral-B.
*Redigerades ett år sedan
Sida 1