Primare I30

Primare I30

  • Funktioner: Fjärrkontroll
  • RMS effekt, 8 ohm, 20Hz-20kHz: 100 W
  • Bredd: 430 mm
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Primare I30

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.5 / 5
(26 omdömen)
5
(24)4
(0)3
(0)2
(0)1
(2)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
g
gutehandlarn

55 omdömen

3 år sedan*
Grym förstärkare som låter fantastiskt tillsammans med mina Canton Vento 890dc,använder den tillsammans med en Primare dac-30 som även den är helt suverän.Trodde aldrig jag skulle klara mig utan tonkontroller men nu är det bara skönt att inte ha dom.....en bra inspelning låter bra utan tonkontroller om man har skapliga högtalare.Rekommenderas varmt som begagnatköp då man kan göra fynd!
*Redigerades 3 år sedan
m
mooke

46 omdömen

4 år sedan*
Låter platt och tråkigt, finns mycket bättre förstärkare för dessa pengar! Lyssna runt innan du bestämmer dig!
*Redigerades 4 år sedan
s
softishman

214 omdömen

6 år sedan*
Väldigt bra förstärkare som spelar det mesta med bravur! Gillas skarpt!
*Redigerades 6 år sedan
7 år sedan*
Fantastiskt ljud
*Redigerades 7 år sedan
flinken
flinken

80 omdömen

7 år sedan*
Helt fantastisk.
*Redigerades 7 år sedan
C
Crashdown88201

21 omdömen

8 år sedan*
Behöver knappast någon närmare beskrivning. Förstärkaren som fått toppbetyg av ansedda tidsskrifter inom HiFi! Levererar 2x100W och har fullt balanserade ingångar. Exemplaret som säljs är i silver-utförandet. För dig som inte redan är bekant med deras produkter hänvisar jag till: http://www.whathifi.com/review/primare-i30 (engelska)
*Redigerades 8 år sedan
8 år sedan*
Väldigt hög upplösning. Mängden detaljer imponerar stort, ffa i de högre registren. Det gör samtidigt att benägenheten för lyssningströtthet ökar, framför allt på högre ljudnivåer. Upplevde den dock inte som vass. Den samlade ljudbilden känns komplett och muskulös, den orkar mer än vad öronen gör. Mycket bra dynamik, musikalisk och engagerande. Drar en stjärna pga att den kräver mycket energi av lyssnaren.
*Redigerades 8 år sedan
M
Metallseppo

5 omdömen

9 år sedan*
Mycket prisvärd! Instrument ges en mycket realistisk klang alltifrån djupaste bas till högsta diskant. Upplösningen är i topp klass.
*Redigerades 9 år sedan
Heavy Sound
Heavy Sound

7 omdömen

9 år sedan*
Mycket nöjd med denna stärkare, kommer förmodligen bygga vidare med Primare.
*Redigerades 9 år sedan
9 år sedan*
Den har allt, förutom förmåga att leverera musik med bra timing. Tyvärr slätar den ut phongrammen rent drivmässigt. Skulle varje dag i veckan, välja en Linn Majik-I framför denna trots, att whathifi skriver annorlunda.. Jag undrar nästan om dom har lysnat på enheten.? Den får två stjärnor, för att den är snygg! Detta inlägg är hundra procent seriöst, då jag själv har gjort A/B tester mot en denon miniförstärkare, som hade bättre driv och timing. Blev verkligen besviken, efter allt bra jag hört om den. Önskar jag kunde skicka tillverkaren på en kurs i Tune Method. Fråga gärna alla som skrivit omdömen under mig, om dom vet hur man utvärderar musikaliskt genomsläpp.. du kommer bara få öppna munnar och skakande huvuden:)
*Redigerades 9 år sedan
Sida 1