Klipsch Reference Premiere RP-260F

Klipsch Reference Premiere RP-260F

  • Baselement, storlek: 6.5 tum
  • Signalseparation: 2-vägs
  • Typ av lådkonstruktion: Basreflex
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Klipsch Reference Premiere RP-260F

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.3 / 5
(6 omdömen)
5
(5)4
(1)3
(0)2
(0)1
(0)
Sorterat efter datum
isaca
isaca

308 omdömen

4 år sedan*
Nyss hemkomna. Betyget sätts senare. Nu har jag haft dessa i drygt 6 månader och är riktigt nöjd.
*Redigerades 3 år sedan
I
Ingemar100

1626 omdömen

4 år sedan*
Helt underbart ljud
*Redigerades 4 år sedan
4 år sedan*
(Y)
*Redigerades 4 år sedan
T
Tassel

15 omdömen

5 år sedan*
Håller med föregående betyg. Låter helt enkelt suveränt redan ur kartong. Mina gamla Infinity Model Three V fick flytta på sig och agerar nu som surround. Klipsch har inte ett riktigt lika rent ljud som Infinity har men dom spelar så mycket roligare. Ett fylligt ljud som passar till det mesta. Helt klart ett stort lyft till all hårdrock/metall som jag lyssnar på dagligen, där mina Infinity inte riktigt ville vara med. Kör dom bi-ampade från min Yamaha rx-a2010. Fruktansvärt prisvärda högtalare helt enkelt.
*Redigerades 5 år sedan
w
widde

13 omdömen

5 år sedan*
Låter helt suveränt bra! Inga som helst tendenser till skarpt ljud som vissa klipschhögtalare tidigare haft. Har haft en rad högtalare tidigare, bland annat Magnat och XTZ och dessa låter så mycket roligare. Riktig spelglädje i dessa! Lyssnade och jämförde med ett par eltac-högtalare i prisklass 13000:- i butik och dessa lät mycket öppnare och "roligare" att lyssna på. Att sista stjärnan inte får beror på att jag tycker de är något djupa, annars har jag absolut ingenting att klaga på! Äger en Yamaha RX-A830 (hembioreceiver) och en Yamaha A-S501 (2-kanals förstärkare) och båda driver dessa med bravur och det låter hela tiden välkontrollerat utan att låta ansträngt. Säkerligen väldigt lättdrivna högtalare. Rent klart och fint ljud, utan att det skär i öronen. Djup och maffig bas! (I alla fall i mitt ganska stora vardagsrum.) Min 12"-XTZ subwoofer känns helt plötsligt lite onödig (även fast jag kommer behålla den för den där lilla extra djupbasen) Mycket stor ljudbild med enorm dynamik och bra med kraft! Mycket trevliga med andra ord! :)
*Redigerades 5 år sedan
5 år sedan*
Du skulle vara svårt med vissa högtalare till d pris som spelar enbart för att göra eftersom dessa. Oavsett va spelar på di. Har en Yamaha RS-700 som jag använder på di nu, härlig kombination ????. Snart d blockera oxo ????. D tog väl 400hundre timmar spelar di ordentligt, är otroligt varmt att bra ljud. Di går extremt djup bas på rätt typ av bas-apparater di saker i huset rörliga ????????
*Redigerades 5 år sedan

Google