Dell UltraSharp U3415W

Dell UltraSharp U3415W

(15)
4(15 omdömen)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
Böjd och extra bred 34 tumsskärm, med bildförhållandet 21:9. Ett försök att locka användare med höga krav på bildkvalitet, därav IPS-panel. Responstid på 5 ms. Inbyggd USB-hubb och högtalare. Lanserad 2015.
  • 3440x1440
  • 34 tum
  • 60 Hz
  • 2.37:1 (21:9)
  • IPS
  • LED (lysdiod)
  • Max upplösning: 3440x1440
  • Bildstorlek: 34 tum
  • Uppdateringsfrekvens: 60 Hz
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

4 av 5 stjärnor

Baserat på 15 omdömen

Sorterat efter datum
2018-08-01
Krullbulle(12 omdömen)
En riktigt bra skärm, spelar bl a BF4 med ett 1080 utan problem. Snabb. snygga färger, mycket bra skärpa och en betydligt bättre/roligare spelupplevelse. Rekommenderas!
2018-06-25
F
Filip27(62 omdömen)
Har aldrig tidigare ägt en 21:9-skärm, så Dell UltraSharp U3415W är min första. Jag var mycket tveksam till huruvida det extra arbetsutrymmet var värt den högre kostnaden eller inte, men nu är jag helt övertygad om att det är värt varenda krona. Valde mellan denna och en vanlig 16:9-skärm med 4K, valet landade på denna p.g.a. den större horisontella arbetsytan trots den något lägre upplösningen (en fördel med något lägre upplösning är dock att det blir betydligt mindre belastning för din dator, vilket ger mer kraft till annat arbete som t.ex. redigering eller liknande). Eftersom skärmen är så sinnesjukt stor, kommer du behöva ha den en bra bit ifrån dig för att verkligen se allt, vilket innebär att du inte kommer att kunna se några som helst pixlar; med andra ord ser den ungefär lika skarp ut som en 4K-skärm. Jag gör en hel del arbete där korrekt färgåtergivning är mycket viktigt, och denna skärmen sviker mig inte. I kartongen får du med en rapport från Dell's test och kalibrering av just din unika enhet, med hyfsat djupgående information om prestandan och färgåtergivningen; jag rekommenderar varmt att läsa igenom rapporten samt arkivera den på en säker plats ifall referens skulle bli nödvändig i framtiden. Det enda negativa för mig (hittills) med skärmen är att manualen var något otydlig samt att strömkabeln var en aning för kort för mitt höj- och sänkbara skrivbord. Bra köp!
2016-09-29
Redigerades 2018-04-13
A
Andreas Ek(8 omdömen)
Största problemet med denna skärm är att när du väl använder den kommer du inte att acceptera andra skärmar framöver. Stor, tydlig skärpa, perfekt kurvad och snabb. Bästa skärmen jag ägt. Har två...
2016-05-30
Redigerades 2018-04-13
r
riverosiri(91 omdömen)
Ganska bra ljud. Lite burkigt men hög ljudnivå. Bra bild och förvånansvärt bra betraktningsvinklar. Ser lika bra ut oavsett vilken vinkel man tittar på skärmen. Klart överraskande. Får dock ingen av display portarna (DP och mDP) att fungera. Googlar man så finner man gott om display port problem med denna skärm. Ingen av lösningarna har tyvärr fungerat för mig. HDMI fungerar bra. Utmärkt datormonitor och utmärkt TV. Det kan dock bli problem med att koppla upp skärmen via DP/mDP portarna. UPPDATERING: Ställde in datorns prestanda på maximal prestanda (energischema "hög prestanda") och uppdaterade firmware. Nu fungerar mDP, men inte DP. Tycker inte att det är OK att det skall krävas många timmars arbete fram och tillbaka för att få skärmen att fungera.
2017-02-15
Redigerades 2017-03-01
t
tPelleplut(15 omdömen)
Använder skärmen i jobbet kopplad till en MacbookPro. Formatet och upplösningen på skärmen gör den superskön om man kodar, speciellt om man vill se mycket data i bredd, som te.x. om man jobbar med databaser. Foten är stabil, skärmen står bra. Bilden är lugn och fin, färgåtergivningen bra. Man upplever inga problem med betrakningsvinklar etc. - Dummaste grejen är helt klart att de stänger av strömmen till USB-portarna när man drar ur datorn ur skärmen. Det gör att du inte kan låta något vara inkopplat och ladda när du inte har datorn på plats. - Skärmen är också höj och sänkbar, men använder man kabelgenomföringen i foten så ligger kablarna an mot den och skavs nästan för kanterna är så skarpa. EDIT; Sänker betyget då jag upptäckt att skärmen kan få för sig att starta om när en USB device i portarna börjar dra mer ström. Typiskt triggar att lägga min Razer Mamba på laddning (som är inkopplad i USB portarna) detta ibland. Att tänka på är att om du sitter så du har solen i ryggen kommer du bli bländad under en mycket längre tid om du har en curved skärm än om du har en platt. Denna känns lite semi-gloss och reflekterar ljus som en reflektor när solen ligger lågt bakom.
Sida 1