Kategorier
Prisjakt

TViX HD M-7000

TViX HD M-7000

  • Användningsområde: TV/film & foto, Musik
  • Stödda videoformat: 480p, 576p, 720p, 1080p (Full HD), 1080i
  • Videofiler som stöds: DivX, Xvid, MPEG1, MPEG2, MPEG4, WMV, AVC/H.264, WMV9 HD (VC-1), AVI, Matroska (MKV), MOV, TS, VOB
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

TViX HD M-7000

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
twebbas
twebbas

239 omdömen

9 år sedan*
Mycket bra kompetent spelare. Precis som popcorn hour så är den inte helt buggfri. Men bra nära. Går faktiskt INTE ens att jämföra med popcornen i det avseendet. Det vågar jag säga, då jag äger båda. Det bättre gränssnittet, de nästan obefintliga buggarna (ca 1 film / månad fungerar inte som tänkt) och en display i fronten gör att denna tveklöst är den bästa mediaspelaren hösten 2008. Det negativa är dock priset som är lite högt. + +Stöd för de flesta videoformat +HDMI 1.3 +Display i fronten +On-off knapp +Relativt tyst +Nästan helt buggfri +Snygg +Guldplätterade utgångar +Klarar utan problem att spela film från både usb-minne och usb-hårddisk. (som INTE popcorn hour klarar.. fast den senaste firmwaren säger att den ska) -Riktigt seg i uppstarten. (30 s) -Dyr -Uppdaterar inte sin firmware lika ofta som ex. Popcorn Hour. Men den fungerar iofs mycket bättre så. Vad ska man då med ny firmware till? ;) -Inte en massa extra lull-lull såsom torrent client osv. -Precis som popcornen är detta INGEN spelare för musik eller bilder Det här ÄR spelaren 2008. Den som inte vill lägga en massa extra pengar för en cool design, köper en A-6500 istället. Men se då till att få utav de nyare uppdaterade. De första hade lite värmeproblem osv. M-7000 har dock inget sånt. Rekommenderas varmt till alla filmälskare såsom mig själv.
*Redigerades 9 år sedan
R
Redrum_237

3 omdömen

10 år sedan*
Grymt bra mediaspelare! Supernöjd :)
*Redigerades 10 år sedan
Q
Quiksilver-

13 omdömen

10 år sedan*
På det stora hela en underbar produkt, lätt att anpassa efter eget behov och spelar allt man matar den med. Plus: + Riktigt snygg + Tyst + Man kan själv välja vilken hårddisk som ska sättas i + Uttag för externa diskar + Mycket flexibelt gränssnitt (Tvixie är ett måste dock) + Spelar alla format Minus: - Har en riktigt irriterande bugg som gör att bilden slocknar - Uppdateringar av firmware slutade ganska snabbt komma - Långsam att starta (ingen sleep-funktion) - Tråkigt gränssnitt för den mindre avancerade användaren som inte klarar av att ändra själv
*Redigerades 10 år sedan
U
Unregistered35428

86 omdömen

10 år sedan*
Tvixen i sig fungerar utmärkt. Snabb i menyerna, spelar upp allt utan problem. Ger en bra bild i fullHD. Ett litet minus med den är att den är lite riktkänslig vad det gäller kontrollen, men vet man om det är det inga problem. Med tanke på vad jag fick den för är jag riktigt nöjd.
*Redigerades 10 år sedan
T
TheeDude

13 omdömen

11 år sedan*
Riktigt bra mediamaskin, HTPC kommer att införskaffas i framtiden, men den utför sitt jobb riktigt bra.
*Redigerades 11 år sedan
_Lucifer_
_Lucifer_

168 omdömen

11 år sedan*
Absolut inte klockren, men den fungerar "oftast" för mina behov. Fläkten låter för mycket och att lyssna musik fungerar men låter inte alls bra.
*Redigerades 11 år sedan
R
Roald

5 omdömen

11 år sedan*
Hej, jag är en äldre mann utan jättestora datorkunnskaper. Men jag läste reklamen om Tvix hd 7000a och det lät som att det var änkel att installera och använda denna produkt. Att den var igång på fem minuter och spelade upp "alla mediafiler man slänger på den", utan problem. Fem veckor senare har jag fortfarande inte fått igång Tvixen. Fast den beskrivs som så lätt att få igång. Den får derför bara en liten stjärna.
*Redigerades 11 år sedan
L
LasKungen

12 omdömen

11 år sedan*
Hjärtat till allt
*Redigerades 11 år sedan
DanielBäckström
DanielBäckström

55 omdömen

12 år sedan*
+ Den spelar alla format jag använder. mkv,iso,avi, m.m + Rikligt med portar. + Sladdar som medföljer: A/V, HDMI, power, USB. + Tryck i en hårddisk på 1 TB, om du vill. + Snygg och mindre än jag trodde. + Streama genom trådat eller trådlösnätverk. + Kopiera över filmer genom nätverk eller USB till hårddisken. + Den är faktiskt tyst. + Ändra bakgrunden genom att döpa en bild till TViX.jpg, lägg den i rooten. + Min tjej tyckte fjärrkontrollen var snygg. + Lätt att uppgradera mjukvaran. + HDMI 1.3 + Nu är det slut på brännandet av DVD. Bara att tanka över till tvixen. + Full HD upplösning. + Display som visar allt. + Optisk ljudutgång. (till skillnad från Popcorn hour) + Det här är framtiden. - Seg i bildvisning. - Endast en papperssnabbguide medföljer. Den feta manualen ligger på en CD. - Tvixens fot är lite väl plastig, men resten andas kvalité. - Det tar en liten stund att starta den, en halv minut ungefär. - "Ännu en fjärrkontroll" -min tjej. = Hårddisken ska vara NTFS formatterad och primary. = Eftersom de uppdaterar mjukvaran ofta så ändras såklart betyget ibland.
*Redigerades 12 år sedan
_miro_

33 omdömen

12 år sedan*
Grym
*Redigerades 12 år sedan
Sida 1