Kategorier
Prisjakt

D-Link DSP-W215/E

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
SirMacke
SirMacke

442 omdömen

4 år sedan*
Inga problem att installera manuellt/utan WPS. Inga problem med appen, använder inga scheman dock. Bara av och på manuellt, vilket fungerar bra.
*Redigerades 4 år sedan
j
jfrode

24 omdömen

4 år sedan*
Plus: Installation tog 5 minuter att göra, inkl. uppdatering av FW. Fungerar till synes bra att slå av och på utan latency från Android-app. Man ser i telefonen om någon har stängt av/satt på enheten manuellt. Minus: Effektmätningen uppdateras inte i realtid i appen utan man måste gå "ut och sedan in" igen i effektmätningsmenyn för att få en momentanavläsning.
*Redigerades 4 år sedan
adotb
adotb

27 omdömen

5 år sedan*
Svårt att hitta sämre... tog bra lång tid innan den hittade mitt wifi, sen slutade den funka, sen försökte man koppla den rätt länge - sen till slut när den var kopplad så starta det kopplade, sekunden efter stängdes det av, strax hände samma sak om och om igen. Testade schema, det funkar inte - det kopplade startar inte, har gjort den enstaka gång men stängdes av sekunden efter. Fy vad detta är det sämsta. De hade schysst pris 299, men till och med det känns för dyrt för detta skräp... men men, "man får vad man betalar för", det är D-link, men de måste ha varit påverkade eller längtade hem en fredag när de "skapade" detta.
*Redigerades 5 år sedan
C
Christian_

33 omdömen

5 år sedan*
Tog 2 timmar att installera. Att ansluta den via WPS gick bara inte. Fick köra manuell installation. Android-appen känns ofärdig. Installationen kräver att man hoppar fram och tillbaka mellan olika WiFi-nätverk, men appen hade stora problem med att hänga med i svängarna. Allt som allt 3 omstarter av appen, 1 krasch + 1 fabriksreset av enheten. Väl installerad så stängde den av sig pga för hög temperatur! (inställd på 44°C) Den mäter temperaturen internt och jag fick ställa upp den till 60 grader för att ha lite marginal vid normal drift. Mätaren visar ca 10 grader över rumstemperatur oansluten... Största problemet är att Dlinks webbportal (myDlink.com) inte visar min enhet. Den går inte att samköra med övriga D-linkenheter på annat sätt än via mobil-appen. Helt ofattbart att det inte går att ansluta via vanlig webbläsare! Har man inga krav och är dumsnål så kan den vara värd 299kr. Själv ångrar att jag inte köpte en WeMo Insight istället.
*Redigerades 5 år sedan
markabbawi
markabbawi

195 omdömen

5 år sedan*
Absolut inga problem. Kopplar upp sig när den ska. Funkar fint. Appen du behöver är Mydlink Home som guidar dig i hur du ska installera produkten. I appen kan du följa hur många Watt den drar, temperaturen, du kan också sätta upp ett schema.
*Redigerades 5 år sedan
5 år sedan*
Tog lite tid att installera, hängde upp efter firmware uppdatering men nu fungerar bra efter att den har återställts och konfigureras. Har en Wemo innan, verkar app är lika bra på detta.
*Redigerades 5 år sedan

Google