Kategorier
Prisjakt

Netgear A6210

Netgear A6210

  • Anslutning: USB
  • Max dataöverföringshastighet: 1167 Mbit/s
  • Datalänkprotokoll: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11a, IEEE 802.11n (Wi-Fi 4), IEEE 802.11ac (Wi-Fi 5)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Netgear

Netgear A6210

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
M
MartinWei

1 omdöme

4 månader sedan*
Har haft denna ett tag nu och kan bara säga att jag är vansinnigt missnöjd. Har 4 av 5 staplar på signalstyrkan vilken borde vara tillräckligt för att surfa. Har en stationär dator och Telia 500/500 mbit. Trots detta förlorar jag hela tiden internet och gör det omöjligt att använda. För att förtydliga tappar jag inte kontakten men routern utan med internet. Alla andra trådlösa enheter fungerar kontinuerligt så det är inte uppkopplingen som är otillförlitlig. Sitter ca 10-12 meter från routern i trähus, klarar den inte av det kan jag lika gärna använda sladd. Skulle endast skaffa den igen om jag tänkte sitta i rummet bredvid routern. 500 kr är inte billigt om det inte fungerar ändå.
*Redigerades 4 månader sedan
-SH-
-SH-

378 omdömen

9 månader sedan
Bra fart trots betongbjälklag mellan dator och accesspunkt, landar på ca 90 Mbit/s vilket får anses vara klart godkänt med tanke på förutsättningarna. Enkel installation. Är det verkligen omöjligt att göra lite mjukare USB-kablar? De medföljande är tämligen stela.
A
Agmello

1 omdöme

ett år sedan
Fungerade hyfsat i ~6 månader därav 2 stjärnor. Tappar anslutningen helt plötsligt när man sitter och spelar. Hastigheten kan gå ner och bli helt bedrövlig och då behöver man koppla ifrån och ansluta på nytt, så har det varit sedan inköp. Deras ”Genie” som är mjukvaran till produkten är det mest oinnotiva som någonsin skapats och den startar i cirka 10% av gångerna man försöker starta den. Vill du ha ett stabilt och bra internet så håll er borta från den här produkten
xamarikku
xamarikku

110 omdömen

2 år sedan
Använt i två månader nu. Inte stött på några problem än så länge förutom att den tar några sekunder att koppla upp sig när datorn varit avstängd. Men det är ju ett i-landsproblem.
S
ScoobyBear

759 omdömen

3 år sedan
Gör vad jag förväntar mig. Har aldrig haft några som helst problem med den. Använder mig bara av denna vid behov, vilket brukar vara vid felsökning av nätverket och liknande. Inga tunga överföringar med andra ord.
d
dancousins75

1 omdöme

3 år sedan*
Problem with corruption of large downloads. Netgear don't seem to have a fix for anyone with this problem. Therefore, useless.
*Redigerades 3 år sedan
johnnythefox
johnnythefox

56 omdömen

4 år sedan*
Mycket bra trådlöst nätverkskort med USB 3. Enkel att installera, programvara på skiva eller att hämta på Netgears hemsida. Har nu ett mycket stabilt och snabb uppkoppling trådlöst (100 Mbit/s ner resp upp 8 meter fr router) på min 5 år gamla bärbara dator, kändes lite onödigt att köpa en ny dator bara för att datorns nätverkskort är "out of date" Helt enkelt toppen, rekommenderas.
*Redigerades 3 år sedan
M
M477145

3 omdömen

3 år sedan*
Fungerar utmärkt. Bra att den har sladd så den inte blockar andra ingångar samt att den har justerbar antenn. Prisvärd! Mjukvaran fungerar sådär, tappar ibland kopplingen till 5GHz nätet i Windows.
*Redigerades 3 år sedan
Lion_Paw
Lion_Paw

1391 omdömen

3 år sedan*
Perfekt pryl!
*Redigerades 3 år sedan
P
Pyoko

24 omdömen

4 år sedan*
Klockren produkt. Bytte från en Asus USB-AC51 som bara krånglade hela tiden, medan den här fungerar perfekt från samma position. Den lilla monoliten ser rätt bra ut designmässigt också.
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1