Prisjakt

Nintendo New 3DS

Nintendo New 3DS

  • Funktioner: 3D-stöd
  • Lanseringsår: 2014
  • Mediatyp: Kassett
Bevaka
Jämför

Nintendo New 3DS

Användaromdömen

Sorterat efter datum
M
Major Myrkott

25 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan*
Fantastisk konsol. Om man bortser från den gamla grafiken, och har i åtanke att den är både handhållen, billig och liten, är denna oslagbar i sin prisklass. 3D-effekten är mycket bättre än originalet och jag älskar hur knapparna har samma färger som SNES-kontrollerna. Jag valde den mindre varianten då den tar mindre plats samt att upplösningen inte ser lika grötig ut med mindre skärm. Men det bästa av allt är ändå spelen: Mario Kart 7, Zelda: Majora's Mask + A link between worlds samt Ocarina of time, Pokémon Sun/Moon + OR/AS samt X/Y och många, många fler.
*Redigerades 4 år sedan
adaxon012
adaxon012

48 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan*
Enda sättet att spela nintendos fantastiska spel! Köpte den här för den bättre 3d:n samt för att jag personligen tycker att XL blir för stort med den låga upplösningen. Finns gott om bra spel till den som mario kart 7 samt zeldaspelen. Har inte haft den länge men bortsett från lite väl lågupplöst skärm så förtjänar den en 9:a! Kanske återkommer när jag spelat mer på den.
*Redigerades 6 år sedan
b
blortman

10 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
Jag väntade med att inhandla ett 3ds tills släppet av denna oundvikliga andra iterationen. Jag har heller inte haft möjlighet att se hur originalets 3d-effekt var. Men på denna är den i alla fall skarp, med en betraktningsvinkel (på 3d-effekten) på uppskattningsvis 90 grader med "super stable 3d" påslaget. Ser ingen anledning att ha super stable 3d avslaget då betraktningsvinkeln blir minimal=nackspärr. Jag upptäckte att den har lite svårare att korrigera 3d-effekten om det är väldigt mörkt (läs: kolsvart). Jag valde den mindre varianten, så den skulle passa bra i fickan. Konsolen känns gediget byggd och ligger bra i händerna, knapparna klickar rätt (inte gnissliga eller för mjuk feedback). Slider-joysticken och c-stick lämnar väl en del att önska, men det kan vara en vanesak också, just nu har jag lite svårt med finprecision på dom. Valet att gå med matt plastyta på denna maskin är ett plus i min mening, färre flottiga fingeravtryck. Största minuset är priset, med tanke på att strömadapter inte ingår (finns billiga knockoffs, så man slipper slänga ut två hundralappar till bara för detta), den låga skärmupplösningen och framförallt det höga priset på spelen. Skärmupplösningen känns ändå helt ok enligt mig dock för att 3d-effekten och spelen ska funka bra (skärmen är ljusstark med bra kontrast), men har man vant sig vid smartphoneupplösning och inte kan gå tillbaka, så kan jag se att man har lite svårt för denna. Dock klår 3d-effekten det mesta (sålänge man inte hatar 3d ;) ). Hårdvaran har uppgraderats i denna versionen, jag undrade först om detta skulle leda till att den blir varm när man spelar, vilket den inte blir. Den får många stjärnor, men kan man hålla ut så kan det nog vara värt att vänta på en rea.
*Redigerades 7 år sedan