Oral-B (Braun) Pro 2000 CrossAction

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Oral-B (Braun) Eltandborstar (102)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.68)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Acceptabel

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Lustigt att alla andra som har betygsatt produkten har fått den till rabatterat pris. Den höll visserligen i 3-4 år men sen lossnade gummigreppet och batteriet som inte är utbytbart var halvdött.
  Utbytesborstarna är galet dyra i Sverige, köp dom till halva priset på Ebay istället. Se till att dom kallas för "genuine" bara.
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Jag var skeptiskt till el-tandborstning men efter tandläkarbesöket förra året har jag använt den och inte nog med att jag spenderar 5min mindre per dag att borsta tänderna så blir de synligt mycket renare. (Jag har nu betydligt mindre belägg-/missfärgningar än tidigare men tandstenen är oförändrad.)

  Den är bekväm att använda och 30-sekundersindikationen hjälper till att hålla tiden man borstar varje munsektion. På-/avsättning av den löstagbara borsten är stabil och det är smidigt att ladda/förvara el-tandborsten genom att sätta den på laddningsdockan. Trycksensorn minskar risken att förstöra tandemaljen men personligen tycker jag att man måste pressa väldigt hårt för att den ska reagera. Det andra borstningsprogrammet är till för att stimulera tandköttet men jag använder den för att borsta tungan.

  För mig räcker batteriet nästan i 40min (13 borstningar) men då krävs det att man laddar det från uttömt läge i 22 timmar sträck vilket är på tok länge. Efter att batteriindikatorn har blinkat rött räcker batteriet till en borstning till och sedan är det bara ladda den till kvällen/morgonen och mer behöver man inte fundera (men visst hade 8 timmar varit en optimal laddningstid).

  + Rengör effektivt
  + Batteritid
  + Indikatorerna
  + Dubbla program
  + Greppvänlig
  + Lätt

  - Laddningstid
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Trevlig känsla. Bra med 30 sekunders intervaller och tryckvarning.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Har använt den några veckor nu och är nöjd i det stora hela, det enda jag stör mig på är laddningstiden...
  Man kan använda den i ca 30min för att sedan behöva ladda den i över 10h, med andra ord krävs en extra tandborste om man inte vill avbryta laddningen.
  Varför har man inte utvecklat batterierna i eltandborsten? Är alla sådana?
  En mobiltelefon med ett batteri på ~3000mAh kan man ladda på 1,5h för att sedan fungera i 2-3 dygn men en tandborste är det tvärt om, tycker det är märkligt
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Rejält drag i den, gillar trycksensorn.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Lätt att få tag på borsthuvuden av olika slag. Även mjuka skonsamma. Prissättningen på borsthuvuden måste ge extrema vinstmarginaler.

  Det värsta är dock att det är lika kassa batterier som i alla(?) andra Oral-B.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Den jag har testat heter egentligen bara "Oral-B PRO 2000"

  Bra:
  Jag fick ett rabatterat pris via Buzzador, men hade ändå tänkt att köpa någon Oral B.
  Jag hade även en eltandborste för ca 20 år sen, den lät lika mycket men hade tjockare handtag och kortare borsthuvud. Denna är slankare på alla vis och man kommer åt längst bak.

  Mysko:
  De två lamporna är lite mysko. Börjar batteriet bli dåligt blinkar den lite rött, helt plötsligt dör den bara. När man laddar blinkar den grönt och när den är klar lyser ingenting.

  Snålt:
  Det är även snålt att bara skicka med ett borsthuvud när den ändå kostar nästan 600 till ordinarie pris. 5 pack kostar nästan 250kr, har hittat för 239kr.

  På det hela är jag dock nöjd, kunde vara åtminstone ett extra borsthuvud, låta mindre och ha bättre förklarande lampor. Men jag ger den ändå 8 av 10.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Verkligen kanontandborste!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag är en Buzzador och fick köpa denna produkt till reducerat pris. Oral-B PRO 2000 är den bästa eltandborste jag använt. Smidig och lättanvänd. Min motprestation gentemot Buzzador är att skriva en recension baserad på mina intryck. Läs mer om Trusted Reviews by Buzzador: www.buzzador.com/buzzador/docs/Villkor_Buzzador_review.pdf
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag är en Buzzador och fick köpa denna produkt till ett reducerat pris att i motprestation gentemot Buzzador att prova och utvärdera produkten för att sedan skriva en recension baserad på mina intryck. Läs mer om Trusted Reviews by Buzzador: www.buzzador.com/buzzador/docs/Villkor_Buzzador_review.pdf

  En eltandborste som gör mycket rent i munnen och som ger en den där renhetskänslan som man inte får av att använda en vanlig tandborste. Det enda negativa att säga om tandborsten är väll att den har lite för många finesser för min smak. Att den varnar när man borstar för hårt genom att lysa rött, eller att det finns flertalet olika program som man kan använda sig av känns överflödigt för mig, men tilltalar säkert en del andra. Överlag mycket nöjd!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag är en Buzzador och fick köpa denna produkt till ett reducerat pris. Min erfarenhet efter att ha provat produkten är att den funkar jättebra, särskilt för en förstagångs-användare. Har inte så stor erfarenhet tidigare av eltandborstar men den ger en riktigt bra "tandläkarkänsla" i munnen efteråt, på ett positivt sätt. Kommer åt överallt utan problem och den röda lampan som lyser om man borstar för hårt är en bra placerad indikation.
  Dock tycks det väldigt konstigt att det endast tillkom 1 st borthuvud, när tandborsten, enl beskrivning, har flertalet beskrivna finesser. Det tillkom heller inga ytterligare tillbehör utan detta får köpas till, därav ej fullbetyg. Men i det stora hela så rengör den munnen på ett mycket tillfredsställande sätt. Batteritiden har jag inga problem med då jag endast behövt ladda den 1 gång, från början, och borstat nu i ett par veckor och den går fortfarande bra.
  Min motprestation gentemot Buzzador är att prova och utvärdera produkten för att sedan skriva en recension baserad på mina intryck. Läs mer om Trusted Reviews by Buzzador: www.buzzador.com/buzzador/docs/Villkor_Buzzador_review.pdf
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag är en Buzzador och fick köpa denna produkt till ett reducerat pris. Min erfarenhet efter att ha provat produkten är positiva. Kändes bra o rent efteråt. Av/på knappen kan vara lite hård att trycka på annars väldigt behaglig.
  Min motprestation gentemot Buzzador är att prova och utvärdera produkten för att sedan skriva en recension baserad på mina intryck. Läs mer om Trusted Reviews by Buzzador:
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag är en Buzzador och fick köpa denna produkt till ett reducerat pris. Min erfarenhet efter att ha provat produkten är positiva. Smidig och effektiv är det som beskriver denna bäst. Av/på knappen kan vara lite hård att trycka på annars väldigt behaglig.
  Min motprestation gentemot Buzzador är att prova och utvärdera produkten för att sedan skriva en recension baserad på mina intryck. Läs mer om Trusted Reviews by Buzzador: www.buzzador.com/buzzador/docs/Villkor_Buzzador_review.pdf
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag är en Buzzador och fick köpa denna produkt till ett reducerat pris. Jag tycker att det en fantastisk produkt som ger en tandläkare-ren känsla. Dock lite dålig batteritid, behöver ladda den minst 3 gånger i vecka.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag är en Buzzador och fick köpa denna produkt till ett reducerat pris. Min erfarenhet efter att ha provat produkten är ....att den funkar jättebra, kommer åt i alla vinklar och vrår. Den röda lampan som lyser när man borstar för hårt är toppenbra då jag hör till dem som gärna borstar alldeles för hårt. Jag är toppennöjd med denna tandborste! Min motprestation gentemot Buzzador är att prova och utvärdera produkten för att sedan skriva en recension baserad på mina intryck. Läs mer om Trusted Reviews by Buzzador: www.buzzador.com/buzzador/docs/Villkor_Buzzador_review.pdf
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag är en Buzzador och fick köpa denna produkt till reducerat pris. Min erfarenhet efter att ha provat är en bra tandborste med god kvalitet. Min motprestation gentemot Buzzador är att skriva en recension baserad på mina intryck. Läs mer om Trusted Reviews by Buzzador: www.buzzador.com/buzzador/docs/Villkor_Buzzador_review.pdf
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag är en Buzzador och gjorde köpa denna produkt till nedsatt pris. Min erfarenhet efter att ha provat denna produkt är positiv, tänder känner sig ren och berätta om du borstar för hårt, som jag ofta gör utan att tänka på det med vanlig tandborste. Få minus korta sladden till laddaren, eftersom vi har kontakt med upp på spegeln (som många har i badrummet) inte når ner kabeln till diskbänken. Lite dyrt i pris men annars nöjd med det.
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag är en Buzzador och fick köpa denna produkt till nedsatt pris. Min erfarenhet efter att ha provat produkten är positiv. Jag är mycket nöjd med att de lyser rött om jag borsta för hårt, och var 30 sekunder. Tänder känner renare än med en vanlig tandborste och jag gillar att jag kan variera mellan olika borsthuvuden. Jag kan definitivt rekommendera detta!

  I gengäld mot Buzzador ska jag prova produkten och sedan skriva en översyn utifrån mitt intryck.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag har denna tandborste till ett reducerat pris eftersom jag är en Buzzador. Jag valde denna tandborste eftersom den har allt jag behöver. Varningarna med rött ljus när du borstar för hårt (något jag vet att jag har gjort länge), och vid varje 30 sekunder, för att du ska byta sida, och extra när det har varit två minuter, vilket är förmodligen en trevlig borst . Jag är alla mycket nöjda med tandborsten. Jag har tidigare haft en mer komplicerad fråga, men utan trycksensor. Den gamle mannen hade display med tid framför, något jag saknar, men de nya tandborstar Oral-B, som har en display, endast extern display. Missar också ett fall med tandborste när du reser. Annars bra att hålla, borsta mycket bättre än vanliga tandborstar och batteritiden är lite under två veckor. Men du får vad du betalar för!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag är en Buzzador och fick köpa denna produkt till nedsatt pris.
  Min erfarenhet efter att ha provat produkten är att tandborsten håller sina löften. Det är mycket lätt att använda och tänderna känns smidig och ren. Trycksensorn hjälper mig att inte borsta för hårt. Det jag stor nytta.
  I gengäld mot Buzzador har jag nu försökt produkten och skriver därför ett omnämnande utifrån mitt intryck.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag är en Buzzador och gjorde köpa denna produkt till nedsatt pris.

  Min erfarenhet efter att ha provat produkten är positiv. Utmärkt nöjda med timer och tryck på funktionen. Negativt är priset. För högkostnadsprodukter och korta ledtider på laddering tillfälle.

  I gengäld Buzzador Jag ska försöka utvärdera produkten och sedan skriva en recension baserad på mina intryck. Läs mer om Trusted Recensioner Recension av Buzzador: www.buzzador.com/buzzador/docs/Villkor_Buzzador_review_NO.pdf
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag är en Buzzador och gjorde köpa denna produkt till nedsatt pris. Min erfarenhet efter att ha provat produkten är att tandborsten är otroligt bra. Den lyser rött när du trycker för hårt och den har allt en tandborste behov. Det nya borsthuvudet rensar upp mellan tänderna och hjälper rent mellan tänderna och dessutom får man känslan av rena tänder. Den varar en längre tid på batteri (över en vecka, nästan två). Sammantaget är jag mycket nöjd med tandborsten och rekommenderar det.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag är en Buzzador och gjorde köpa denna produkt till nedsatt pris. Efter att ha provat den produkt jag kan rekommendera tandborste på. Det är lätt att använda, informerar trycket blir för hårt och det ger en otrolig renhet känsla som varar under hela dagen. Den avlägsnar effektivt plack och tänderna känns mycket renare än med en vanlig tandborste. Det enda negativa jag kan påpeka är att laddaren sladden är så kort att vi inte kan ladda din tandborste i badrummet. Vi har utlopp ovanför spegeln, och sladden när tyvärr inte upp till detta, det gör det lite mer besvärligt att ta betalt. I gengäld Buzzador Jag ska försöka utvärdera produkten och sedan skriva en recension baserad på mina intryck. Läs mer om Trusted Recensioner Recension av Buzzador: www.buzzador.com/buzzador/docs/Villkor_Buzzador_review_NO.pdf
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag är en Buzzador och gjorde köpa denna produkt till nedsatt pris.

  Min erfarenhet efter att ha provat produkten är bra. Har använt eltandborstar i många år, men det är en mer avancerad modell än jag hade innan att ge främst följande fördelar.
  1: min gamla eltandborste gav endast varsel efter 2 minuter ger denna varning var 30 sekunder. Detta bidrar till att borsta jämnt över de rekommenderade två minuter.
  2: Ljudet när jag trycker för hårt. Jag gjorde naturligtvis mycket tills jag fick det här, jag fick en hel del blinkar rött de första dagarna. Efter ett par dagar jag stannade för att få något speciellt blinkar rött så antar att det betyder att blinka är effektiv.

  Allt som allt, jag tror att det är det som hjälper mig att bättre munhälsa.

  I gengäld Buzzador Jag ska försöka utvärdera produkten och sedan skriva en recension baserad på mina intryck.