Kategorier
Prisjakt

Canon PowerShot SX60 HS

Canon PowerShot SX60 HS

  • Design: Systemkameraformat
  • Optisk zoom: 65 x
  • Sensorformat: 1/2,3"
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Canon PowerShot SX60 HS

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
e
evilhomer112

5 omdömen

3 år sedan
Trevlig lättanvänd kamera, tar helt ok bilder. den bästa kameran är den kameran man har med sig. mobilen tar så bra bilder på korta avstånd men denna kompakta systemkameran har verkligen kompletterat våra mobiler när det kommer till bilder på avstånd. bra bilder på riktigt långa avstånd.. mitt tips är att stänga av digital zoom. wifi funktionen funkar sådär.
K
Kungen8888

19 omdömen

4 år sedan*
Det är en helt ok kamera. Zoomen är ju fräck och så. Det som gör att den bara får så dåligt betyg är bildkvalitet. Den går dessutom bara upp till ca 3000 i ISO.
*Redigerades 4 år sedan
A
Anders62

1 omdöme

5 år sedan*
En bra kamera med ett riktigt stort zoomomfång. Bildkvalitén är utomordentligt bra. Macron är ypperlig medan bildkvalitén är sämre på störsra brännvidden om man fotar på riktigt långt håll. Har en vanlig Nikon systemkamera och en Nikon P900 och jämförelsevis är bildkvalitén lika bra som för dessa. Kan absolut rekommendera den här kameran.
*Redigerades 5 år sedan
s
sunwolf

2 omdömen

6 år sedan*
Många coola egenskaper förstås, MEN urusel bildkvalitet. Köp inte den här kameran! Obegripligt hur den kan ha fått "Guldklass" hos Cyberphoto, som vanligvis gör utmärkta recensioner........
*Redigerades 6 år sedan