Prisjakt

QPAD 8K Optical

QPAD 8K Optical

  • Anslutning: Kabelansluten
  • Funktioner: Ergonomisk design, Lämplig för gaming, RGB LED-belysning (flerfärgad), LED-belysning (enkelfärgad)
  • Typ av rörelseläsare: Optisk
Bevaka
Jämför

QPAD 8K Optical

Användaromdömen

Sorterat efter datum
H
Highstoned

3 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Otroligt skön och precis datormus, särskilt för spel. Programvaran är enkel men gör det den ska, inga problem. Tumknapparna ger dock med sig efter ett tag och blir nästa oanvändbar, annars hade det blivit 5 stjärnor.
K
Krillezz

18 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Gillar verkligen greppet på denna, sitter bra i handen och gör det den ska. Har lite större händer och denna är verkligen perfekt. Gick sönder efter nästan två års försiktigt användande däremot, vilket är bra mycket kortare än vad jag förväntat mig. Hade kanske bara otur. Men det gick på garantin. Rekomenderar den.
m
monstermannen

4 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan
Skön. Funkar bra.
geraldtarrant
geraldtarrant

34 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan*
Riktigt skön mus. Fler skriver att Qpad passar bra i stora händer. Jag har normalstora händer och den sitter perfekt :)
*Redigerades 4 år sedan
W
Winterfell90

8 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan*
Gick från en sliten Logitech G400 till denna. Mycket nöjd. Skönt grepp!
*Redigerades 5 år sedan
m
macan95

16 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Mycket bra mus för oss med större händer. Måste säga att det är den absolut skönaste mus jag någonsin har haft. Har tidigare haft flertal möss ifrån logitech, både trådlösa och trådade. Har alltid tyckt att mössen varit försmå och det var inte förrän jag skaffade denna som jag nöjde mig. Det var väldigt skönt att slippa släpa lill-fingret i musmattan hela tiden. Använt den i snart 9 månader dagligen och spelar mycket FPS spel med den utan några problem. Enda nackdelen som finns är egentligen att mjukvaran är, i mitt tycke, lite sämre än den som följer med logitechs möss, inte riktigt samma inställningsmöjligheter eller kvalitet. Det finns inte häller så många "knappar" på musen som kan vara behändigt då man spelar RPG eller strategi spel, men i FPS spel så duger den fint. Sammanfattning: Om du har stora händer och letar efter en mus med bra ergonomi och inte har något krav på en mängd med "knappar" så rekommenderar jag varmt denna mus.
*Redigerades 5 år sedan
Q
Qatux

4 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
För någon med halvstora händer som mig är detta en mycket bekväm mus, antagligen den mest bekväma jag provat, men knappar och mushjul känns inte så bra. Formen är annorlunda men gör att man lätt kan vila hela handen på musen på ett avslappnat sätt, eller hålla den lite lättare med fingertopparna som jag tydligen gör ibland :) Har ibland haft lite ont i lillfinger och ringfinger efter en stunds användning med andra möss, stora som små, men har inte känt av det alls med denna. Det är en stor mus, bred framförallt, och det kan nog påverka din upplevelse om du lyfter den mycket. Knapparna är lite för lätta att trycka på, även när jag nu är medveten om det klickar jag av misstag ibland när jag flyttar på musen. Inte ofta men det händer. Sedan känns de... billiga, på något högst subjektivt vis? De har som en pytteliten lätt vibration när man trycker ner dem, i brist på bättre ord för det. Det är helt enkelt inte ett så tydligt klick i dem. Mushjulet är lagom lätt att snurra på men har ändå tydliga hack för varje steg. Funkar bra till att både scrolla websiter och byta vapen i spel. Det känns dock rätt plastigt och billigt, återigen en känsla bara, men det är något i ljudet när man scrollar som får det att kännas som billig plast. Vi får väl se hur länge det håller. Bak/fram knapparna på sidan är hyggliga men lite svåra för mig att träffa helt bekvämt. Det är nästan bara Back jag använder, och den sitter på en halvlång, bred hand som min tyvärr i höjd med leden i mitten av tummen. Trycker jag på den med mitten av tummen blir det lätt att jag kommer åt Forward samtidigt, inte så bra. Lyfter jag tummen är den lätt att trycka, men då tappar jag ju också en del av greppet på hela musen. DPI-knapparna är ok. De är inte i vägen i normal användning, men går ändå att lätt komma åt ifall man behöver dem. Jag byter dock inte DPI på studs mitt inne i spel så jag vet inte om de funkar bra i sådan användning. I rörelse är musen toppen för mig oavsett om man flyttar en muspekare eller ett sikte. Jag spelar en hel del men har aldrig varit inne så mycket på tävlingsmässiga FPS, som många kanske funderar på en lite dyrare mus för. Så för mig som glad amatör funkar den jättebra, men hur den är för aspirerande proffs-spelare kan jag inte säga. Nu är då knapparna inte så bra tycker jag, men den sköna formen väger upp för det till en väldigt bra upplevelse ändå. Den är helt enkelt bekväm.
*Redigerades 6 år sedan
s
saltburk

10 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan*
För oss med lite större händer är detta en underbar mus. Aningen högre och bredare än det som är normen, och passformen är för mig helt perfekt. Alla knappar sitter bekvämt utplacerade och har också perfekt motstånd - inte alls hårt men samtidigt med en tydlig respons. Även scrollhjulet känns lätt och skönt. Har själv Win7 64-bit och har inte haft det minsta problem med mjukvaran.
*Redigerades 6 år sedan
G
Glugg3n

19 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Gick från en Qpad 5K Laser till denna skillnaden mellan dessa är marginell, men det hände ibland med den gamla 5K att jag upplevde en viss accerelation (även med det avstängt) Denna optiska känns mer konstant vilket gör den aningen vassare och lättare att utvecklas med. Köp om du gillar en mus med bra stöd för fingrar/hand och gillar en något större och tyngre mus.
*Redigerades 6 år sedan
Z
ZYPH3R

7 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Riktigt härlig mus som passar min hand väldigt bra. Jag har gått igenom många möss nu på slutet och denna, Mionix Naos 8200 och Corsairs Sabre är de som passar mig bäst. Denna har dock lite problem med mjukvaran så de drar ner betyget lite, annars toppklass!
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1