Asus Strix Claw

Asus Strix Claw

  • Anslutning: Kabelansluten
  • Funktioner: Ergonomisk design, Lämplig för gaming, Flätad kabel
  • Antal knappar: 8
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Asus

Asus Strix Claw

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.9 / 5
(5 omdömen)
5
(3)4
(2)3
(0)2
(0)1
(0)
Sorterat efter datum
6 år sedan
Är väldigt nöjd med musen. Använt den i några dagar nu och den satt bra i näven redan första dagen även för mig som har ganska små händer. Extraknapparna sitter bra vid tummen, känns naturligt att trycka. Höger och vänsterknapparna har även de bra känslighet. Den har funkat utmärkt i alla spel jag testat den i, bra reaktion och gör det jag vill att den ska göra. Det negativa skulle väl vara att den är lite i det lättare laget viktmässigt vilket ger den en lite plastigare känsla, utöver tycker jag att det är en toppenmus med snygg design och stilrent ljussken. Utmärkt mus i sin prisklass. 9/10, skulle rekommendera till en vän. + passform + extraknappar + design + möjlighet att ändra känslighet med knapptryck - Väger lite för lite
6 år sedan
Grymt skön datamus! Grym passform och ökad stabilitet. På musen finns knappar där man kan reglera sensitiviteten på vilket underlättar massor! Rekommenderas starkt till alla er där ute som letar ny mus!
6 år sedan
+ Mycket stabil mus, speciellt inom fps-spel där precision och stabilitet är viktigt för att prestera. + God passform och ergonomi, ligger skönt i handen. + Finns knappar som reglerar sensitiviteten där man snabbt kan växla mellan, lågt, mellan och hög sensitivitet. - Råkar jämnt högerklicka när jag spelar då man kan nästan högerklicka av tyngden av mushanden, för att musknapparna är tillgängliga mycket långt ner/bak (ca 1.5cm ovanför STRIX-symbolen) på musen och inte bara vardera sidan av scrollen. Danny, Testpilot DH14
6 år sedan
Jag provade denna musen under Dreamhack Winter 2014. Denna mus va verkligen jätte bra! bra passform för handen. Klickknapparna på musen va mjuka ochb jätte bra! Jag rekommenderar denna mus till alla som letar efter en ny mus!
6 år sedan
Grym gamingmus, helt klart över förväntan. Underbar passform i handen, dock tycker jag att den är aningen för lätt viktmässigt. Utöver det rekommenderar jag den starkt!