Logitech G402 Hyperion Fury

Logitech G402 Hyperion Fury

  • Anslutning: Kabelansluten
  • Funktioner: Ergonomisk design, Lämplig för gaming, RGB LED-belysning (flerfärgad), LED-belysning (enkelfärgad)
  • Antal knappar: 8
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Logitech G402 Hyperion Fury

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.3 / 5
(27 omdömen)
5
(18)4
(6)3
(2)2
(1)1
(0)
Sorterat efter datum
6 månader sedan
Inte en skön mus, den fungerar men har hamnat på hyllan efter ett tag.
2 år sedan
Passar mig perfekt i handen och ger fantastisk precision i relation till priset. Tycker även mjukvaran fungerar utan problem.
4 år sedan
*Redigerades 3 år sedan
Använder en gammal sensor med en konstig gimmick för att få upp max-hastigheten. Detta löser dock ej problemet med att sensorn i allmänhet presterar sämre än modernare sensorer. T.ex. så presterar AM010 (G402) ungefär lika bra på 800DPI som PMW3310 (Zowie EC-1A och många fler) och PMW3366 (G502 och G403) presterar på 1600DPI. Sedan har musen även andra tveksamma designval. DPI-justeringsknapparna sitter där man skulle kunna komma åt dem under spelande, något jag gjort flera gånger innan jag till slut bara stängde av knapparna genom Logitech's mjukvara. En position nära scrollhjulet som många äldre (G400 och MX518) och nyare modeller (G403) har är ju betydligt mer genomtänkt. Sedan har vi tum-partiet, det värsta med musen för min grepp-stil. Jag använder mig av "palm-grip" (handflategrepp) och har stora händer (20*11cm) och tum-partiet är en mardröm för mig. "Sniper"-knappen sitter precis där jag skulle vilja placera min tumme, så jag måste flytta min tumme uppåt för att undvika knappen. Detta lämnar mig med en väldigt smal remsa att hålla min tumme på, eftersom utrymmet strax ovanför "sniper"-knappen är urholkat för att husera DPI-indikator LEDs. Jag rekommenderar att undvika denna mus om du, som jag, har stora händer och använder dig av "palm-grip". Jag tycker inte detta är en värdig ersättare av G400. Det är fortfarande en ergonomiskt överlägsen mus. Jag är väldigt besviken.
4 år sedan
Riktigt bra mus. Har den både på jobbet och hemma. Inte för mycket knappar även om "sniperknappen" använder man inte. Gajmat i 15 år. Känner att DPI inte skiljer sig världens i dagens senaste möss och denna är en bra vettig allround mus utan något flashigt yttre men med en skön känsla och bra respons. Vettig investering.
4 år sedan
Utmärkt för den högerhändta fps-spelaren.
5 år sedan
*Redigerades 4 år sedan
Riktigt bra mus. Har i nuläget sex olika känslighetsnivåer inställda för snabbyte, och med sniper-knappen så går jag genast till den lägsta så länge jag håller inne knappen. Riktigt skön att hålla på med, har använt den åtta timmar i sträck utan problem. Skönt klickljud, lite trögt att trycka ner scrollhjulet. Edit: Har nu haft den i elva månader, och det enda jag kan säga är att jag håller med mina föregående åsikter, men tar bort en stjärna för att den mycket lätt blir smutsig i nersänkningen runt mushjulet och dessutom är mycket svårstädad där.
5 år sedan
*Redigerades 4 år sedan
Om du inte lyfter denna från musmattan så är den näst intill perfekt 9/10 annars finns det bättre alternativ har personligen testat och jämfört följande möss samtidigt Razer DeathAdder Chroma Logitech G403 Prodigy SteelSeries Rival Zowie Gear EC1-A Logitech G502 Proteus Core Logitech G402 Hyperion Fury och det jag kan säga om G402 är följande + Bra precisionen dock sämre än deathadder, ec1-a och rival vid muslyftningar men lyfter du aldrig musen så är den inte märkbart sämre + Klickar bra men jämnvärdig med flera av de andra + Ligger fint i handen - Dyr för vad man får - Finns bättre alternativ
4 år sedan
Köpte den här efter att min G400 gick sönder och denna sitter inte lika skönt i handen. Sidoknapparna känns även inte lika väl placerade och något kantiga. Funktionsmässigt har jag dock inte märkt att den på något sätt brister.
4 år sedan
Bra mus, inte något direkt att klaga på. I Linux fungerar både bak-, fram- och hjulet. Finns en annan knapp som jag inte kommit på vad den gör.
4 år sedan
Jag gillar den ligger bra i handen och har en bra responstid. Gick från en G9x och jag tycker g402 ligger bättre i handen. Tilläggsprogram fungerar bra, med inställningar. Skönt att man kan sänka styrkan på ljuset ifrån "G" vilket kan vara för skarpt. Knappen vid tummen tycker jag ligger lite för långt bort, så pass att man "glömmer" den i spelandet. Överlag en mycket prisvärd mus. (450kr).
Sida 1