Kategorier
Prisjakt

Weber Master-Touch GBS 57cm

Weber Master-Touch GBS 57cm

  • Grilltyp: Kolgrill
  • Design: Klotgrill
  • Tillgängliga färger: Svart, Vit, Grå, Blå, Röd, Rostfri, Grön, Creme/Beige
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Weber Master-Touch GBS 57cm

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.6 / 5
(8 omdömen)
5
(7)4
(1)3
(0)2
(0)1
(0)
Sorterat efter datum
e
elkman85

77 omdömen

3 år sedan
Bara smidiga funktioner rakt igenom. Samtliga detaljer är genomtänkta. Så som att man bara behöver glida av locket så rullar den smidigt ner i hållaren eller kolbyttorna som gör att man enkelt kan styra temperaturzoner i klotet. Trodde inte att det skulle vara så stor skillnad mot traditionella men i det här fallet så försvarar kvaliteten det högre priset utan att man tar med deras garanti. Denna har höjt min nivå på hur bra jag lyckats få köttet.
y
yesman

54 omdömen

3 år sedan
Hög kvalité, gedigen, smarta lösningar på gallret (kan tex. Enkelt tända briketter med varmluft) lätt att hålla ren.
3 år sedan*
Utmärkt för mina behöv. Min står ute året runt och klarar det utmärkt, vilket inte andra grillar jag haft gjort. Enkel att använda med reglagen för att kontrollera luftflödet. Jag använder Webers egna "tändrör" och tänder med tidningspapper. Fungerar utmärkt.
*Redigerades 3 år sedan
romajo
romajo

19 omdömen

4 år sedan*
Världens bästa kolgrill! För att: - 57cm är tillräckligt stort för all mat - GBS-gallret kan bestyckas med diverse insatser (tips: köp gjutjärnsplattan och ha ett komplett kök för grönsaker och bacon/strimlat!) - Briketthållarna gör att du kan flytta briketterna som du vill utan att söla ned botten. Grilla indirekt ute i kanterna eller flytta till mitten "to sear the shit out of it". - Och med hållarna kan du separera kolet för att röka indirekt om du täcker över lite med aluminiumpanna med hål. - Enkelt att fylla på briketter, fällbart galler i kanterna - Lockhållare om man använder medföljande stativ (bygg eget bord i stället) - Weber-kvalitet, allt annat rostar! Grillning är en njutning med denna klotgrill.
*Redigerades 4 år sedan
p
promaster

243 omdömen

4 år sedan*
Underbar kvalite, tung och stabil. hittade min på Bauhaus för 1995:- och premium överdraget på Gekås för 349:-
*Redigerades 4 år sedan
c
cybermatte

380 omdömen

5 år sedan*
En underbar grill. Stor, bra funktioner och ger ett underbart resultat på grillandet.
*Redigerades 5 år sedan
D
DIFference

65 omdömen

5 år sedan*
Riktigt bra klotgrill. Har inget att klaga på. Mycket smidig askuppsamlare. Lätt att ta bort, tömma och sätta tillbaka. Det är verkligen skönt att ha 57 cm. Speciellt när man vill grilla med sekundärvärme (ej kol direkt under t.ex. steken eller kycklingen). Synd bara att De höjt priserna så. köpte den när modellen var helt ny för ett drygt år sedan. Fick den då för 1995 kr. I övrigt rekomenderar jag verkligen att tänka briketterna med "skorsten" för att slippa tändvätska (även om det luktar gott när man tänder upp). Även Webers briketter verkar bäst, då har jag testat Willys, Icas, Landmans och några till. Webers håller längst, och det är mest kvar av dem efter en grillning, plus att de inte går sönder lika lätt vid återanvändande. Och självklart ska det vara kolgrill. Gasol är ett bra komplement, men det blir aldrig samma sak. Faktiskt.
*Redigerades 5 år sedan
C
Chrisy

28 omdömen

6 år sedan*
En av våra kanske mest populära grillar som precis som sina tidigare versioner ger ett intryck av kvalité. Några större förändringar är det inte tal om utan nya modellerna handlar mer om att man har förenklat vissa modeller medan den här får alla funktionerna såsom temperatur, rejäl askkopp, hållare för locket. Grillkupan är rejäl och har god plats för olika typer av placering av briketterna för olika typer av grillning. Det kanske är det som gör denna grill så mångsidig, alla möjligheter för olika typer av grillning. Det finns en uppsjö av olika tillbehör, allt från pizzastenar till specialgaller. Kåpan ger bra värmefördelning och behåller värmen. Alla handtag går enkelt att använda utan att ha skyddshandskar på sig även om Weber inte rekommenderar det. Iaf när tempen ligger kring 200 grader. Termometern sitter riktigt fint på kupan och ger dig bra info om hur maten lagas under locket. Gallret som medföljer är rejält och väger därefter, det betyder att gallret också tar åt sig värme och behåller den vilket gör att köttet fastnar mindre då du lägger på det. Även gallret för kolen är rejält och Weber skryter om att det inte kommer gå sönder eller ätas upp av värmen och det stämmer, såvida övriga detaljer på grillen håller i 50 år... Benen och hjulen däremot är fortfarande lika obegripligt för mig. Året är 2015 och grillen kostar en rejäl slant men fortfarande tvingas du som konsument sitta med en manual och bygga ihop din grill och ärligt talat så är benen inte i närheten av samma kvalité som övriga delar. Hjulen träs på och spärras av en ganska klen spärr som hamras fast. Men Weber skickar iaf med en extra spärr ifall de går sönder. Benen är mer stadiga än budgettgrillar av samma typ men då vikten på överdelen är stor känns det fortfarande ganska instabilt då man kör runt grillen. Tråkigt och ända skälet till att grillen inte får toppbetyg. Slutsats: En ny modell som förutom färg inte bjuder på några direkta nyheter men som rent grillmässigt håller toppklass! Förutom ben och hjul är det toppenkvalité rakt igenom! Kom ihåg att grillen får briljera först då du börjar använda alla tillbehör som finns att köpa!
*Redigerades 6 år sedan