Netgear Nighthawk X6 R8000

Netgear Nighthawk X6 R8000

(15)
3.3(15 omdömen)
  • 2.4GHz
  • 5GHz
  • Trådlöst nätverk
  • Hemanvändare
  • Ethernet, Fast Ethernet, IEEE 802.11b …
  • 4
  • 2.4GHz
  • 5GHz
  • Trådlöst nätverk

3.3 av 5 stjärnor

Baserat på 15 omdömen

Sorterat efter datum
2019-01-10
B
Förstörde och förlorade alla mina media filer som jag har sparat många år via usb delning med den här routern.Laddar sakta filerna i media servern om man jämför med Asus,slö router med allt. +internet funkar bra,varför den är ny.
2018-08-01
B
Jag köpte en R8000 router för att ersätta dåvarande Bredbandsbolagets standard router. Vi är ett hushåll med 4 personer och närmare dussinet anslutna wifi och trådade enheter vilket kräver lite prestanda, och gärna med lite marginaler för att undvika flaskhalsar. Routern är förbannat snygg med spindelben som strålar wifisignaler, och min erfarenhet av den är att den är riktigt stabil och pålitlig. Det enda problemet, som gör att den inte får fullt betyg, är att Netgear har ett väldigt otydligt och något svårhanterligt gränssnitt till sina routrar. Jag flashade därför routern med Advanced Tomato. Är man som köpare av denna router insatt och/eller tekniskt intresserad så rekommenderar jag detta, då Tomaten har stöd för alla funktioner som hårdvaran stödjer så man förlorar inget utan tjänar på bättre stöd och tydligare gränssnitt.
2018-04-25
Plugga i, kör och tuta. Rullat på i skrivande stund utan avbrott eller störningar i snart 4 månader. Enkelt gränssnitt, finns även avancerat för den som gillar att pilla, bra räckvidd på trådlösa. Trådlösa enheter inkopplade 6 och 3 med kabel, flyter på ordentligt med båda banden, är ett klockrent Köp, hoppas ni som recenserat fått ett måndagsexemplar för det som beskrivs stämmer inte med våran
2017-11-28
Oj oj måste jag säga. Vilket monster till prestanda. Stabil, snabb och enkel att sätta igång, Ladda hem Netgear UP från playstore och du är igång. Den hittar firmware uppdatering och sånt själv och snabbt, dock så kan de ta en stund att uppdatera den. Används i ett där det finns 4 st mobiler, 3 datorer, 3 tv apparater där allt körs samtidigt och blandat på 2.4 GHZ och 5 GHZ. Den här router fixar det utan problem. Riktigt skönt med både MU-MIMO och TRI-Band. Kan verkligen rekommendera denna.
2017-08-21
G
Snyggt användargräns snitt och relativt lätt att justera och optimera. Fungerar bra med många olika web/övervakningskameror vilket inte alltid tyvärr är fallet idag. 5 ghz bandet är optimal i ett normalstort hus. Dock överprisad i normalpris men på kampanjpris så köp
Sida 1