Kategorier
Prisjakt

Xenoblade Chronicles X (Wii U)

Xenoblade Chronicles X (Wii U)

  • Genre: Äventyr, RPG, Sci-fi, Fantasy
  • Lanseringsår: 2015
  • Rek. åldersgräns: 12 år
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Xenoblade Chronicles X (Wii U)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.3 / 5
(6 omdömen)
5
(5)4
(0)3
(1)2
(0)1
(0)
Sorterat efter datum
TheWierd
TheWierd

19 omdömen

5 år sedan*
Utan tvekan det snyggaste och det bästa spelen som finns till Wii U! Det håller lätt pallplatsen tills det nya Zelda kommer ut! Det är helt galet vacker, jag har gång på gång på gång sagt rakt ut: Jag kan inte fatta att detta är Wii U grafik! Förhoppningsvis banar det vägen för att fler Wii U spel tar grafiken till en ny nivå! Spelet är stort, vädligt stort! Banorna är stora, välplanerade och OTROLIGT vackert skapade. Det är en fröjd att springa omkring och utforska. Jag har 50h speltid och det har inte blivit tråkigt på grund av enformighet eller trista uppdrag. Storyn är underbar och intressant. Till och från har de lagt in lite löjliga bitar men det lättar mer upp stämningen än att förstöra den vilket är trevligt :) Två nackdelar: 1:(endast skiva, inte digital version) Det är så otroligt snyggt är att det kan ta lite tid för fiender och NPC'er att dyka upp på skärmen(i västa fall några sekunder), men det blev mycket bättre efter att jag laddade ner 4st Speldata(Karaktärer, fiender, landskap samt Skells) ifrån Nintendo Eshop, vilket jag STARKT rekommenderar. 2: Det finns ingen auto save, den frågar endast om man vill spara automatiskt efter Story missions, så kom ihåg att spara manuellt relativt ofta! Jag förlorade minst 4h speltid pga. att konsolen hängde sig när jag kolla på en karaktärs stats och var tvungen att starta om konsolen.
*Redigerades 3 år sedan
M
MrAddon

6 omdömen

5 år sedan*
Sjukt snyggt
*Redigerades 5 år sedan
S
Sandman12345

132 omdömen

6 år sedan*
Mindblowing story och slut. Extremt bra sidequest och exploration i spelet. Sjukt snyggt. Riktigt coolt med mechs. Världen är även extremt vacker och både rent grafiskt men även design mässigt med allt från hd texturer till artwork till färgsättning. Storyn är något längre i Wii/3ds versionen men i denna så finns istället ytterligare affinity quests som även dom är fullproppade med story om man vill gräva ner sig ännu mer i spelet så lite vad man föredrar här. Spelar med samtliga 4 datapacks installerade på Wii U:s SSD hårddisk för att få bästa upplevelse. Läste innan att detta spel skulle vara 5 gånger större än fallout 4 och vad jag kan se så är det i alla fall gigantiskt inte bara på bredden utan även på höjden. Killen som producerade denna är ett geni och är hjärnan bakom spelseries som Final Fantasy 4 - 8, Chronotrigger, Secret of mana, Xenogears. https://en.wikipedia.org/wiki/Tetsuya_Takahashi
*Redigerades 5 år sedan
K
Kazutoyo

65 omdömen

5 år sedan*
Första Xenoblade Chronicles till Wii är helt underbart, men detta kommer inte i närheten tyvärr. Tråkig story, ointressanta karaktärer (Tatsu är himla jobbig också) och dess soundtrack har några riktigt störiga låtar. Måste spendera en massa tråkig tid med att grinda också, speciellt om du vill farma Affinity med dina gruppmedlemmar. Dock så är grafiken bättre, och det är trevligt att man kan skapa sin egna karaktär istället för att spela som en tonårig pojke som är så vanligt i JRPGs. Men det är i stort sätt också dom enda två sakerna som har är bättre än i första spelet.
*Redigerades 5 år sedan
6 år sedan*
Bästa spelet jag någonsin spelat, är bara helt sjukt hur detta spel överträffar ens förväntningar gång på gång. Världen är helt enorm både på bredden och höjden (tar upp en större yta än Fallout 4, Skyrim och the Witcher 3 tillsammans) och är fullständigt döds cool och extremt full av liv, färg och detaljer ur varje aspekt och jag fullkomligt älskar hur gameplayet förändras från att vara människa till att få skells (stora robotar) till att man får en flight module (man kan flyga med Skellsen). Spelet bygger även extremt mycket på exploration och belönar det väl. Sidequesten är extremt bra och genomtänkta, världen är fullpropade av matrial, olika artifakt man kan extracta ifrån, gömda områden både i form av grottor och svävande öar. Fienderna har olika damage zones, slår du t.ex. av en arm på en fiende kan detta ge speciella drops samtidigt som det slår ut en av hans attacker. Du kan lägga ut dataprobes som i sin tur ger fast traveling punkter, när du väl lagt ut en dataprobe så kan du ändra den till t.ex. mining probes, research probes osv och detta i sin tur ger olika fördelar. Rekomenderat är att köra på en premium Wii U om man avser skaffa en nu. Även rekommenderat att installera dom 4 datapacksen på SSD:n (ca 2 GB vardera) för att få bästa spelupplevelse vilket man vill då ett såhär bra spel endast dyker upp en gång var 10:e år.
*Redigerades 5 år sedan
IamDavej
IamDavej

206 omdömen

5 år sedan*
Spelet fryser och hänger sig efter 15 minuter. (gammalt betyg 1/10) Jag har provat med flera olika skivor och gjort omstart på Wii U. Inget hjälper! Uppdatering: Efter har ha installerat uppdateringen på en USB så fungerar spelet. Själva spelet är en solklar 10:a, men som sagt ... det hänger sig rätt ofta.
*Redigerades 5 år sedan