Kategorier
Prisjakt

Canon EOS 450D

Canon EOS 450D

  • Sensorformat: APS-C
  • Typ av kamera: Spegelreflex
  • Sensorupplösning: 12.2 megapixlar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Canon EOS 450D

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
d
danny123

16 omdömen

11 år sedan*
Utmärkt att skaffa som en första systemkamera. Använde den själv väldigt mycket för att lära mig foto. Liten och smidig vilket kan vara jobbigt om man har stora händer. Ett extra batterigrepp rekommenderas. Jag har numera uppgraderat till en 7D men har kvar denna som en värdigt extrahus.
*Redigerades 11 år sedan
J
Johanpixels

147 omdömen

11 år sedan*
Riktigt grymm kamera! Har en 5dm2 men gillar denna skarpt ändå :) - litet grepp - bara iso 1600 - 3,5 bilder per sekund är lite lite Dock får man väldigt mycket för pengarna
*Redigerades 11 år sedan
j
johanbern

5 omdömen

11 år sedan*
Supernöjd! blir fantastiska bilder. Finns egentligen inget negativt och säga om den, iaf inte för det priset man betalar. Varningens finger till er som tittar på en Canon eos 1000D istället, lägg till en tusing och köp den här istället! Har även testat filmfunktionen i dom dyrare canon och den är inget man saknar precis.
*Redigerades 11 år sedan
X
Xraijs

7 omdömen

11 år sedan*
Detta var min första systemkamera, och använde den länge och väl innan jag uppgraderade till en Canon 7D. I slutet hade jag börjat irritera mig på saker som inte fanns i instegskameror, så som den extra displayen på ovansidan med snabb info om hur mycket bilder man har kvar och exponeringsinställningar. Hur som helst, som instegskamera är den här mer än duglig. Tar bilder med sköna färger, om du köper t.ex. 50mm f/1.8 objektivet. En bild jag tagit med 450D och 50/1.8: http://farm4.static.flickr.com/3568/3684978941_027805e5ef_o_d.jpg Eftersom det här är en instegskamera prioriteras batteritid, vilket märks - jag hann tappa bort laddaren mellan gångerna jag behövde ladda batteriet. Hundratals bilder per laddning. Det negativa, å andra sidan, är om du vill ha ett vettigt live-view fotoläge. Det finns live view, men det är inte mycket att ha. Det är en riktig utmaning att få fram fokus. Med andra ord, om du kommer från en point-and-shoot kamera med LCD-display kommer du behöva vänja om dig med att använda viewfindern istället. Efter någon månad kommer du föredra viewfindern, men till en början kan det kännas ovant. Jag använde aldrig kameran tillsammans med skarpa objektiv, jag använde den endast som instegskamera och var nöjd med den! Happy shooting.
*Redigerades 11 år sedan
t
th3

3 omdömen

11 år sedan*
Grymt nöjd med bilderna, utgående modell men fortfarande riktigt mycket systemkamera för priset.
*Redigerades 11 år sedan
stevex
stevex

20 omdömen

12 år sedan*
Enkel att komma igång med. Blir bra bilder fastän jag är amatör och det är min första systemkamera.
*Redigerades 12 år sedan
R
RipperDoc

18 omdömen

12 år sedan*
Har inte krånglat en sekund, och formatet är mycket bra (har absolut inga problem med litet grepp, och jag har stora händer - det är nog bara en vanesak). Gudomlig batteritid! Enda nackdelarna är att ISO-valen är begränsade (och ganska mycket noise på de högre ISO-talen), samt att den är lite slö på att ta seriebilder i RAW (inte så konstigt, och beror dessutom på SD-kortet).
*Redigerades 12 år sedan
A
Andrasall

2 omdömen

12 år sedan*
Har haft eos 450d i strax ett år. Verkligen en bra kamera som visar sina starka sidor med bra objektiv. För er som tycker att det är ett "litet" grepp så kan jag direkt rekomendera att ett batterigrepp till denna gör stor skillnad. Bra kamera helt enkelt!
*Redigerades 12 år sedan
R
Rolandk

2 omdömen

12 år sedan*
Har haft den nu i ett par månader och jag kan säga att det är grymt hus som har stora möjligheter om man byter lite objektiv. Kan rekommendera 50 mm objektivet som ligger på 1200 kr ungefär, en aningen plastigt men jävlar vilka bilder =). Kameran har stor potential för den som vill ta riktigt fina bilder men även den som inte vill gräva ner sig så extremt avancerat.
*Redigerades 12 år sedan
nightfox
nightfox

53 omdömen

12 år sedan*
Visst, helt okej! Jag är ingen bra fotograf, men nånstans måste man ju börja... Har du pengarna och intresset för foto...köp!
*Redigerades 12 år sedan
Sida 1