Intel Pentium G3258 3,2GHz Socket 1150 Box

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Intel Processorer (994)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.73)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Bra

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bra pris. Relativt överklockningsvänlig. Räcker till för många spel. Långt ifrån alla som behöver 4 kärnor, trots att utvecklingen så klart går mot det. Läs det bra testet hos sweclockers.

  Runt 4,3-4,7 GHz kan man klämma ut ur dessa. Tyvärr verkar de inte klocka lika bra som 4770k, dessa klarar sig bra på låg volt upp till en viss gräns. Mina två chip jag köpte gillade inte mer än 4,5 4,6 GHz oavsett spänning. Liten besvikelse, men ändå helt ok.
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte denna på NetOnNets kampanj för 399kr, tanken var att köpa något vassare i form av en i3/i5/i7 men ack vad det kliade i fingrarna den kvällen!

  Nåväl, här sitter jag med min G3258 och kan inte bli mer nöjd. Den klarar av CS:GO och League of Legends med mer FPS än vad jag vet vad jag ska göra av med, så jag sitter nog kvar på denna CPU ett tag till.

  Om du söker en processor för de mer krävande spelen såsom Battlefield och vill vara mer framtidssäker rekommenderar jag att kolla på en större kaliber. Jag ruskade upp denna till 4.5GHz och BF3-4 var ju helt klart spelbart på 64-man servers, men den flaskar en hel del och spelupplevelsen är inte alltid garanterat len som en babyrumpa om jag säger så.
 • Alla omdömen

 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Om inte förr så har tiden börjat komma ikapp denna nu. Det märkes mycket tydligt med Windows 7, när Microsoft tyckte att datorn skulle uppdateras. Då sköt CPU i taket och det blev snabbt tråkigt när man försökte spela.

  Med Windows 10 fungerar den biten bättre, även om CPU fortfarande blir flaskhals med spel som utnyttjar mycket CPU (tex guild wars). Nu har det även börjat komma spel som kräver 4 kärnor (eller 2 kärnor + ht), tex FIFA 17.

  Kort sammanfattat så finns det idag bättre alternativ inom samma prisklass.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  4 GHz stabilt utan att öka volten, bara multipliern på en z97-a bräda. Billig men rapp dator.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte denna för 399:- (Mars 2015) och kör den idag överklockad i mitt m-ITX bygge. Är oerhört nöjd över vad denna CPU:n kan prestera!

  Rekommenderas verkligen! För det priset jag betalade klassar jag den utan tvekan som utmärkt!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Sjukt bra pris/prestanda drog upp denna till 4,4 ghz med stockkylare i ett mITX chassi. Ligger under 70C vid stress från Prime95
  Använder denna dator som extra dator för csgo, med låga inställningar ligger den runt 150fps förutom på några av de nya banorna i wild-patchen där den ibland droppar till 90fps

  Ska tilläggas att jag har dessa övriga komponenter Gtx 660ti /8gb ram/ssd /b85i mobo
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Chockad. Helt otroligt bra CPU för 600 kr. Tillsammans med mitt Amd hd 6950 kan jag köra vad som helst på minst medelinställningar. Trodde faktiskt inte det var möjligt. Överklockad till 4.4 ghz hur lätt som helst. Saknas en stjärna för att den inte har 4 trådar till två kärnor. Men vem hade betalat det dubbla för en i3 då?
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte tryckte i och överklockade till 4,5 ghz utan några som helst störningar. Är ingen gamer längre så jag vet inte riktigt hur den ställer sig i krävande spel? Den funkar dock extremt bra att köra D3, CS, Wow och liknande tillsammans med mitt Radeon 6790. Bootar upp Windows 7 på ca 10 sekunder och allt jag gör i windows går betydligt snabbare jämfört med min gamla phenom II x6 1100T.

  Mycket nöjd!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  satte denna i en mamma dator. sjukt nice o mammas min var priceless. klara spela blur på denna prollen me dess integrerade grafik. så jag va impad.

  kanon för de priset
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Blåses bort av denna stora värde kraftpaket. Jag förväntade stora saker, men jag hade inte förväntat mig vad jag fick.

  Runs spel som CoD: World at War och Saints Row på 60FPS fasta på integrerad grafik. Var inte förväntar sig det. Denna CPU driver också cool, aldrig mer än 40 grader även när du spelar de mest krävande spel jag har.