Kategorier
Prisjakt

Intel Pentium G3258 3,2GHz Socket 1150 Box

Intel Pentium G3258 3,2GHz Socket 1150 Box

  • Processortyp: Intel Pentium G3000 Series
  • Socket: Intel Socket 1150
  • Antal kärnor: 2 st
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Intel Pentium G3258 3,2GHz Socket 1150 Box

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
johanneshenrysson
johanneshenrysson

269 omdömen

4 år sedan*
Om inte förr så har tiden börjat komma ikapp denna nu. Det märkes mycket tydligt med Windows 7, när Microsoft tyckte att datorn skulle uppdateras. Då sköt CPU i taket och det blev snabbt tråkigt när man försökte spela. Med Windows 10 fungerar den biten bättre, även om CPU fortfarande blir flaskhals med spel som utnyttjar mycket CPU (tex guild wars). Nu har det även börjat komma spel som kräver 4 kärnor (eller 2 kärnor + ht), tex FIFA 17. Kort sammanfattat så finns det idag bättre alternativ inom samma prisklass.
*Redigerades 4 år sedan
w
worldchanger

94 omdömen

5 år sedan*
4 GHz stabilt utan att öka volten, bara multipliern på en z97-a bräda. Billig men rapp dator.
*Redigerades 5 år sedan
clubt
clubt

84 omdömen

5 år sedan*
Köpte denna för 399:- (Mars 2015) och kör den idag överklockad i mitt m-ITX bygge. Är oerhört nöjd över vad denna CPU:n kan prestera! Rekommenderas verkligen! För det priset jag betalade klassar jag den utan tvekan som utmärkt!
*Redigerades 5 år sedan
G
Glugg3n

19 omdömen

5 år sedan*
Sjukt bra pris/prestanda drog upp denna till 4,4 ghz med stockkylare i ett mITX chassi. Ligger under 70C vid stress från Prime95 Använder denna dator som extra dator för csgo, med låga inställningar ligger den runt 150fps förutom på några av de nya banorna i wild-patchen där den ibland droppar till 90fps Ska tilläggas att jag har dessa övriga komponenter Gtx 660ti /8gb ram/ssd /b85i mobo
*Redigerades 5 år sedan
6 år sedan*
Chockad. Helt otroligt bra CPU för 600 kr. Tillsammans med mitt Amd hd 6950 kan jag köra vad som helst på minst medelinställningar. Trodde faktiskt inte det var möjligt. Överklockad till 4.4 ghz hur lätt som helst. Saknas en stjärna för att den inte har 4 trådar till två kärnor. Men vem hade betalat det dubbla för en i3 då?
*Redigerades 6 år sedan
E
EvilSaint

24 omdömen

6 år sedan*
Köpte tryckte i och överklockade till 4,5 ghz utan några som helst störningar. Är ingen gamer längre så jag vet inte riktigt hur den ställer sig i krävande spel? Den funkar dock extremt bra att köra D3, CS, Wow och liknande tillsammans med mitt Radeon 6790. Bootar upp Windows 7 på ca 10 sekunder och allt jag gör i windows går betydligt snabbare jämfört med min gamla phenom II x6 1100T. Mycket nöjd!
*Redigerades 6 år sedan
l
loloskar

8 omdömen

6 år sedan*
Köpte denna på NetOnNets kampanj för 399kr, tanken var att köpa något vassare i form av en i3/i5/i7 men ack vad det kliade i fingrarna den kvällen! Nåväl, här sitter jag med min G3258 och kan inte bli mer nöjd. Den klarar av CS:GO och League of Legends med mer FPS än vad jag vet vad jag ska göra av med, så jag sitter nog kvar på denna CPU ett tag till. Om du söker en processor för de mer krävande spelen såsom Battlefield och vill vara mer framtidssäker rekommenderar jag att kolla på en större kaliber. Jag ruskade upp denna till 4.5GHz och BF3-4 var ju helt klart spelbart på 64-man servers, men den flaskar en hel del och spelupplevelsen är inte alltid garanterat len som en babyrumpa om jag säger så.
*Redigerades 6 år sedan
z
zorki

18 omdömen

6 år sedan*
satte denna i en mamma dator. sjukt nice o mammas min var priceless. klara spela blur på denna prollen me dess integrerade grafik. så jag va impad. kanon för de priset
*Redigerades 6 år sedan
G
Gegga

26 omdömen

7 år sedan*
Bra pris. Relativt överklockningsvänlig. Räcker till för många spel. Långt ifrån alla som behöver 4 kärnor, trots att utvecklingen så klart går mot det. Läs det bra testet hos sweclockers. Runt 4,3-4,7 GHz kan man klämma ut ur dessa. Tyvärr verkar de inte klocka lika bra som 4770k, dessa klarar sig bra på låg volt upp till en viss gräns. Mina två chip jag köpte gillade inte mer än 4,5 4,6 GHz oavsett spänning. Liten besvikelse, men ändå helt ok.
*Redigerades 7 år sedan
6 år sedan*
Blåses bort av denna stora värde kraftpaket. Jag förväntade stora saker, men jag hade inte förväntat mig vad jag fick. Runs spel som CoD: World at War och Saints Row på 60FPS fasta på integrerad grafik. Var inte förväntar sig det. Denna CPU driver också cool, aldrig mer än 40 grader även när du spelar de mest krävande spel jag har.
*Redigerades 5 år sedan

Google

Sida 1