Bose SoundTrue AE

Bose SoundTrue AE

  • Hörlursdesign: Over-ear
  • Mikrofon
  • Fästanordning: Huvudbygel
Rank 886 i Hörlurar
Jämför pris på alla Bose Hörlurar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Bose SoundTrue AE

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

4.3 av 5 stjärnor

Baserat på 7 omdömen

Sorterat efter datum
2017-08-30
e
eleonora_83(2 omdömen)
Mycket bra lurar.
2016-08-28
M
MrF0rest(2 omdömen)
Har haft dem varje dag på jobbet nu ett år och har inget att klaga på. Riktigt bra ljud och utomordentlig komfort :)
2015-04-02
c
crooan(78 omdömen)
Med de här lurarna hör man alla detaljer i en låt, basen går djupt men saknar lite styrka, medan diskanten verkar ojämn, något vag vid vissa frekvenser och aningens spetsig vid andra. På det hela taget ändå en trevlig lur vars största fördel är den överlägsna komforten. Man glömmer lätt att man har de på sig. Ljudet är klart bättre än billiga lurar som följer med mobiler och dylikt men är man riktig kräsen finns det säkert lurar med bättre ljudkvalite för samma pris. Ett minus är att den inte verkar fungera med vanliga hörlursutgångar på t.ex. TV eller billiga mobiler. En adapter löser problemet men känns otympligt.
2015-03-27
d
d01rn(1 omdöme)
Kanonbra ljud och sitter riktigt skönt. De är lätta och nätta, men bygget känns ändå riktigt stabilt. Tycker de är rätt snygga också. Gillar att de har handsfree, men eftersom de är slutna så hör man inte sig själv så bra när man pratar, varför det är svårt att veta hur högt man pratar om man inte lyfter av ena kåpan från örat.
2015-01-20
Miltex(65 omdömen)
Riktigt nöjd med dessa lurar! +De låter riktigt bra, inga överdrifter! +De sitter riktigt skönt på huvudet! +För iPhone kontrollerna! +Diskret design (valde de svarta lurarna) -Inte hittat något att klaga på ;)
Sida 1