Logitech Bluetooth Audio Adapter

Logitech Bluetooth Audio Adapter

  • Användningsområde: Musik
  • Räckvidd: 15 m
  • Bluetooth
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Logitech Bluetooth Audio Adapter

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.5 / 5
(9 omdömen)
5
(6)4
(0)3
(1)2
(2)1
(0)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
B
BoM

1 omdöme

8 månader sedan*
Håller helt med spaceman75. Den fungerar utmärkt så länge den är ensam, men tillåter inte att andra BT enheter används i huset utan att man kopplar ifrån den. Den ger också ifrån sig låg ljudvolym jämfört med andra ljudkällor - cd, radio och liknande. Går att leva med, men retar en smula. Jag använde den till min TV för att få ljud via BT till min stereo. Men min hustru, som envisas med att använda TVns högtalare, fick var tionde sekund en blaffig uppmaning att koppla över till Logitech adaptern. Det gick inte att få bort blaffan på skärmen utan att koppla in, eller helt koppla bort adaptorn. Slutsatsen blir att om man har fler BT enheter i huset så ska man inte skaffa Logitechs adapter.
*Redigerades 8 månader sedan
ESTS123
ESTS123

7 omdömen

ett år sedan*
För mig som bara använder den mot en dator, på ett ställe så fungerar den kanon. Idiotsäkrad, bara en knapp så är man igång (även om jag inte ens behövde trycka på knappen för att få upp den i listan och koppla upp). Vill man slippa koppa in / ut sladd i dator för att få ut audio så är detta en eminent smidig lösning. Ljudkvalitet då? Det första jag märkte var att det blev väldigt mycket högre vid samma volym på dator / förstärkare. Tidigare använde jag en förvisso ganska lång, men kvalitativ minitele -> RCA-kabel, men jag trodde inte att det skulle vara så stor skillnad i volym. Tycker även att ljudet har blivit något mer basigt, var tvungen att ställa ned lite. All in all, köp den om du vill ha en enkel och sömlös lösning för att dela datorns ljud till förstärkaren. Väl värt sitt pris!
*Redigerades ett år sedan
s
spaceman75

10 omdömen

ett år sedan
SÅ bra Åhå! Testa koppla in något mer så märker du snart att du har att göra med en envåldshärskare som inte accepterar någon annan bluetooth enhet! Du kan nämligen behöva "glömma" denna för att den inte ska ta över automatiskt igen och igen och igen.... SÅ genomtänkt SKIT!....
h
hazuki_87

10 omdömen

3 år sedan*
Fungerar jättebra. Det enda är som någon tidigare skrev är att det blåa ljuset kan bli lite väl störande ibland men en tejpbit fixar det.
*Redigerades 3 år sedan
T
TheViking

34 omdömen

4 år sedan*
Min Onkyo TX-NR3009 saknar tyvärr bluetooth så köpte denna för att enkelt kunna spela musik från plattor/telefoner på den. Helt makalöst enkelt liten sak som låter klockrent. Ger ifrån sig ett lite väl stark blått ljus för min smak men lite tejp fixade det :) Den har egen strömmatning så den plus två RCA för att koppla in den.
*Redigerades 4 år sedan
wiloh
wiloh

22 omdömen

4 år sedan*
En bra produkt om man vill spela upp spotify från en telefon till en stereo, har den räckvidd som den utlovar och har funkat utan problem för mig hittils. Dock får den mina bluetooth hörlurar att hacka om jag använder dem samtidigt som denna är igång, men ingen stor nackdel precis.
*Redigerades 4 år sedan
Alucinor
Alucinor

141 omdömen

4 år sedan*
Gillar denna pyttelilla mackapären! Nu kan jag äntligen på ett extremt enkelt sätt streama Spotify från iPhone, iPad etc till min underbara tvåkanals analoga förstärkare. Men lägg inte signalkällan för långt ifrån den, då tappar den kopplingen (10-15m).
*Redigerades 4 år sedan
s
steef5

3 omdömen

5 år sedan*
Fungerar bra emellanåt, går snabbt och smidigt att synka ihop med dator eller telefon. Däremot upplever jag ibland att ljudet hackar till när jag streamar från datorn, vilket är väldigt irriterande.
*Redigerades 5 år sedan
6 år sedan*
Mycket bra liten Unit ... inte förlorar något ljud Volym
*Redigerades 6 år sedan

Google