Dyson AM06

Dyson AM06

  • Placering: Bordsfläkt
  • Typ: Bladlös fläkt
  • Funktioner: Oscillerande, Timer, Fjärrkontroll
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Dyson AM06

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.9 / 5
(5 omdömen)
5
(3)4
(1)3
(1)2
(0)1
(0)
Sorterat efter datum
2 månader sedan
Bästa bordsfläkten jag kan tänka mig.
2 år sedan
Rätt nöjd med denna maskin. Köpte den mest för att brukas på kväll / natt då man ska sova.har den på hela natten. Kyler rätt bra på hastighet 1 på sängbordet. Låter inte allt mycket heller. Skulle ändå vilja ha den tystare då jag måste ha öronproppar för att inte höra den på hastighet 1. Sen är den riktigt snygg också. Gav 2000 kr och där är max gränsen vad ja ge för en fläkt.
2 år sedan
Köpte fläkten under värmeböljan sommaren 2018. --PLUS-- + Rätt snygg för att vara en fläkt. Man kan ha den framme även när gäster är på besök utan att behöva skämmas. Gästerna tycker det är häftigt med en bladlös fläkt. + Många olika nivåer (från 1-10 i styrka). + Bra blås i den när man kör i de högre nivåerna. + Tyst i de lägre nivåerna (1-5), sen låter den ungefär lika mycket som en vanlig fläkt, särskilt på nivå 10. + Inbyggd timer på hur länge fläkten ska vara igång. --MINUS-- - Dyr - Fläkten känns rätt plastig, särskilt för att vara så dyr. - Fjärrkontroll ("ytterligare en fjärrkontroll"). - Den inbyggda On/Off-knappen är extremt dålig då den knappt fungerar (det krävs många tryck innan man lyckas slå på/stänga av fläkten). Men normalt använder man fjärrkontrollen för att slå på och stänga av. - Timer- och vridfunktionen kan bara aktiveras med fjärrkontrollen. Slarvar man bort fjärren förlorar man dessa två funktioner.
2 år sedan
Bra och tyst fläkt, även om den susar högre på högsta hastighet. Bra med tio hastighetslägen och fjärrkontroll. Ska man ha den i sovrummet och är ljudkänslig kan man ha den på t.ex. läge 2 eller 3. Bra med oscillerande funktion, dvs. att den kan sättas att gå fram och tillbaka, vänster, höger osv. Även vinklingsbar uppåt och nedåt. Bra! Jag köpte den vita varianten och det enda märkliga är att man monterat en tjock, svart, ful sladd med stor kontakt på en i övrigt smäcker produkt. Jag skulle även önska att man kunde variera ljusstyrkan på displayen, som lyser för starkt i ett mörkt sovrum. Totalt sett är jag dock mycket nöjd med produkten och kan rekommendera den varmt. Eller kallt ...
4 år sedan
Otroligt tyst, väldigt jämnt luftflöde jämfört med vanlig fläkt. Snygg! Dock dyr, men vill man ha kvalité och stil så får man väl betala :)