Kategorier
Prisjakt

DeLonghi ECAM 23.460

DeLonghi ECAM 23.460

  • Typ: Helautomatisk
  • Kaffekvarn
  • Funktioner: Mjölkskummare, Värmehållning, Droppstopp, Automatisk avstängning, Rengöringsprogram, Avkalkningsprogram, Mjölkbehållare, Display, Dubbelbryggare, Vattenfilter, Användarprofiler, Justerbar höjd på kopphållaren
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

DeLonghi ECAM 23.460

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.6 / 5
(4 omdömen)
Sorterat efter datum
D
Dodanonnone

2 omdömen

15 dagar sedan*
När detta skrivs har jag endast haft den 2v; innan denna Nespresso (kapslar) i 10 år. + Helt klart uppköp avseende kvaliteten på kaffet i koppen (har endast använt bönorna "Lavazza Espresso Barista Gran Crema" hittills). - Saknar funktionen att för varje kopp direkt kontrollera mängden mjölkskum; den funktionen är borttagen på denna senaste versionen med tilläggsbeteckningen EX:4 (bekräftat av supporten) vilket gör att en inte kan göra latte och macchiato; endast inbyggd funktion för cappucciano finns i denna version (därav endast 1 stjärna i betyg; annars skulle jag gett den typ 4ish).
*Redigerades 15 dagar sedan
M
MightyMic

7 omdömen

2 år sedan
Vi har haft denna sedan januari 2017 och är mycket nöjda. Kaffet blir väldigt gott och den är lätt att sköta om.
fillwe
fillwe

12 omdömen

3 år sedan*
Grym! Har använt den i en månad nu, den gör riktigt bra kaffe. Tidigare haft Nespresso maskiner men så otroligt skönt att kunna få en cappuccino med bara ett tryck. Mjölkskummaren gör riktigt len och fluffigt skum, enkel att städa med ett one click system. Väldigt lite underhåll man behöver tänka på överlag. Älskar att man kan ställa en auto start tid på morgonen så den är redo när man går upp! Enda minuset är att designen iaf i svart har väldigt lätt att få synligt smuts/fingeravtryck, så kanske att föredra i silver om möjligt!
*Redigerades 3 år sedan
grenhall
grenhall

35 omdömen

6 år sedan*
Köpte in denna till mitt företag och har i nuvarande stund hinkat i mig 274 koppar. Så en recension är väl på sin plats. Först och främst är det en trevlig maskin. Den brygger oerhört gott kaffe, nästan oberoende av bönor. Jag har ställt in den på hög malningsgrad då jag tycker om starkt kaffe och det får man verkligen! Personligen köper jag in Sandby Espresso och det kaffet är fantastiskt gott. Till det negativa då. Vattentanken är ganska liten. Funkar bra om man är själv eller två personer men sämre då man är 2+. Koppväljarratten, fint ord det där, är lite halvdålig på min maskin för den registrerar inte varje snurr. Kan vara min maskin men värt att kolla. Temperaturen är inte supervarm. Även på det varmaste läget kan man nästan dricka direkt. Fördel/nackdel är väl egentligen upp till var och en att bestämma. Men jag föredrar om det är lite varmare på högsta värmeinställningen. Annars är det varma rekommendationer på denna produkten. Den maler dessutom lagom högt. Inget massivt oljud alltså. + för automatisk igångsättning och automatisk avstängning och enkel rengöring.
*Redigerades 6 år sedan