Dell UltraSharp U2414H

Dell UltraSharp U2414H

 • Max upplösning: 1920x1080
 • Bildstorlek: 23.8 tum
 • Uppdateringsfrekvens: 60 Hz
Rank 763 i Bildskärmar
Jämför pris på alla Dell Bildskärmar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Dell UltraSharp U2414H

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Max upplösning: 1920x1080
 • Bildstorlek: 23.8 tum
 • Uppdateringsfrekvens: 60 Hz

4 av 5 stjärnor

Baserat på 17 omdömen

Sorterat efter datum
2018-08-07
Redigerades 2018-10-14
  ukusic(45 omdömen)
  Väldigt nöjd med denna skärm. 2100:- på Webhallen. Inga problem med knapparna på skärmen, folk måste ha flottiga chipsfingrar. Har den som sekundär skärm på högkant, primär är min 144hz gaming skärm. + Bra färger + Mkt bra betrakningsvinklar + Känns premium + Tunna ramar + Skärmen går att vrida utan att foten rör sig + Mycket lättare än tidigare skärmar jag haft + Bra paketerad - 60hz, inget man gamear på, märker slämpandet redan i windows - kom i stor låda (i-landsproblem)
  2017-12-27
   t
   techlinkreview(33 omdömen)
   Har haft denna underbara skärm i ungefär 4 år nu. Den fungerar fortfarande lika bra som när jag fick den och jag är fortfarande lika nöjd med den. Jag använder skärmen främst för webbutveckling, foto- och videoredigering och lite spelande. Upplösning, d.v.s Full HD (1920x108å) duger bra för mig. Färgerna och blickvinklarna på denna skärm är helt underbara, man får även inte glömma de otroligt tunna kanterna. Sen tycker jag även om prio-funktionen. Skärmen har även stöd för VESA fästning. Den är väldigt strömsparande också, det tycker jag är viktigt och bra. Sen kommer den förkalibrerad från fabriken. Man kan också själv ändra färg efter hur man tycker det blir bäst. Set finns även några färdiga färprofiler för olika användningsområden. För priset är detta ett riktigt bra köp, jag personligen tror inte att man får en bättre skärm med de ovan nämnda punkter för samma peng.
   2017-01-19
    B
    Bernhard Costabi(22 omdömen)
    Efter en veckas användning så är det generella intrycket mycket bra. Stilren design där framförallt den tunna ramen utmärker sig. Valde denna skärm just pga detta samt att den går att justera i höjd samt att den går att väggmontera. Menyknapparna är dock extremt känsliga vilket kan leda till frustration om man skall in och peta där ofta. Perfekt att det följer med en mini-dp - dp-kabel då jag skulle ansluta till en macbook air. Överlag nöjd med köpet.
    2016-07-07
     E
     Easterlily(31 omdömen)
     Riktigt välbyggd och proffsig skärm som fungerar bra till allt vad man gör på datorn. Har mycket inställningar och kommer även individuellt kalibrerad från fabrik (du får ett papper på vilka inställningar de tweakat) Det bästa med skärmen är enligt min åsikt det fysiska bygget. Kan göra en jordbävning med skrivbordet och skärmen rör sig ändå inte ett jota - super stabil! Skärmen kan även roteras enkelt utan att behöva flytta på foten. Går även att vända skärmen vertikalt om man ska rita eller skriva en lång text till exempel. Finns även flera inställningar för olika ändamål såsom "movie" då bildkvalitén ökar i och med skärpan och färgåtergivningen, dock drar denna inställning lite mer energi än de övriga. Sen finns "game" som gör att man t.ex. lättare kan urskilja en karaktär från en mörk vägg och föremål som rör på sig får lite bättre skärpa. Riktigt häftigt faktiskt. Finns även en inställning för att få en så verklighetstrogen "pappersbild" som möjligt, men denna funktion tycker jag inte var särskilt bra - det blev mest bländande och svårt att koncentrera sig. Skärmen kommer utrustad med fyra anslutningar - 2x HDMI, Displayport och Mini-displayport. Tyvärr följer enbart en Mini-displayport till Displayport kabel med. Det är smidigt att byta mellan olika källor genom tre små knapptryck. Dock finns det ett problem med skärmen och Displayport. I början trodde jag att porten var trasig men det visar sig att det fanns en inställning i skärmen för att tillåta displayport anslutning, som var avstängd by default. Efter detta fungerar det felfritt! I stort - riktigt väl värt den extra slanten som man lägger på denna Dell skärm jämfört med de billigare konkurrenterna.
     2015-01-08
     Redigerades 2015-01-24
      r
      rasmuslian(3 omdömen)
      Väldigt bra skärm som jag haft nu i ca 6 månader. Snygg, tunna ramar och bra flexibilitet med bra vinklingsmöjligheter. Lägg där på en bra färgåtergivning och bra betraktningsvinkel så får den en 9:a av mig. Bara positivt. Snyggt med en matt skärm också!
      Sida 1