Prisjakt

Doro CinemaDrive CD200

Doro CinemaDrive CD200

  • Användningsområde: TV/film & foto, Musik
  • Videofiler som stöds: DivX, Xvid
  • Operativsystem: Ej namngivet OS
Bevaka
Jämför

Doro CinemaDrive CD200

Användaromdömen

Sorterat efter datum
n
nobba

14 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
13 år sedan*
Smidig liten mediaspelare. Klarar det mesta om inte är högupplöst, lätt att ta med och koppla in. En bra funktion är att man enkelt kan använda den för att spela upp musik utan att ha någon bildisare. Komponent- och kompositvideo samt analogt och digitalt ljud räcker mer än väl för denna spelare.
*Redigerades 13 år sedan
T
Thermoptic

3 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
13 år sedan*
Jag valde Doros cd200 just för det lilla formatet och att den skulle ha bra support för video filer och subtitle format, och jag blev inte missnöjd. Den känns en aning lågbudget men klarar av det den skall fint. Funkar perfekt som en bärbar hdd där du kan göra backup på dina filer och samtidigt ha möjlighet att spela upp dina divx och dvd filmer (bilder och musik funkar också fint) på vilken tv du vill, mycket smidigt! Ett par tips för nybörjare. Det "skall" gå att köra en 2.5" hdd bara genom USB uttaget, men ibland så krävs det extra ström för att få igång den. Så får cd200:n inte tillräckligt med ström så tickar den bara och lampan blinkar, koppla bara in strömsladden så kommer den igång. Kopplar du bara in strömsladden så hör man att hdd:n startar och lampan på cd200:n lyser.. men efter 2 sekunder så dör den bara.. detta betyder inte att den är sönder, tryck bara på powerknappen på remoten så startar den upp igen. Ganska självklart kanske, men lite lurigt då den startar upp och dör direkt då man kopplat in den första gången.
*Redigerades 13 år sedan
J
Jose

8 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
13 år sedan*
Billig mediacenterlösning. Köpte den då jag behövde en liten extern hårddisk och gärna vill ha möjligheten att spela upp film på tv:n också. Har klarat av nästan alla format jag testat hittills. Det är bara ljudet i videoklippen jag tagit med min samsungkamera som inte fungerat.
*Redigerades 13 år sedan
sylt
sylt

22 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
13 år sedan*
Första intrycket är: TREVLIGT! Finishen är lite plastig, men locket är av aluminium. Du sätter helt enkelt i en 2,5" disk, kopplar denna till din dator och börjar tanka över film, musik och foton. Jag har haft ett par bärbara Doro-telefoner och har alltid blivit irriterad på hur extremt kassa gränssnitt de haft, så därför blev jag glatt överraskad av CinemaDrives gränssnitt som är enkelt och intuitivt, och dessutom bestyckat med de funktioner man ofta vill ha till hands. Det får mig att tro att det INTE är Doro själva som tagit fram gränssnittet, men det spelar ju ingen större roll. Jag har använt både Apples htpc-system och Windows dito. Apples stoltserar med en total avsaknad av inställningar vilket kan vara irriterande även om det för det mesta fungerar, medan Windows har en del inställningar, men inte de man behöver. Doro har de inställningar man ofta vill kunna fiffla med, t ex synk, färg och positionering av undertexter. Den klarar av .sub, .srt och en handfull andra format. Du kan också positionera skärmbilden på TV:n, samt justera färger och ljud. Detta och mycket mer gör denna lilla enhet klart prisvärd - knappt 400 spänn är som hittat. Dessutom är den smidig nog att bli medflyttningsbar om man ska över till en kompis, även om den förstås kunde ha varit mer kompakt. Jag använder den till en 28" tjocktv men har testat den på en 42" plasma och har inte noterat några konstigheter hitills. Ibland kan det vara ett kort ryck precis i början om man lämnar pausläget men i övrigt rullar det på bra. Har inte upptäckt något negativt ännu, vilket är ett bra betyg.
*Redigerades 13 år sedan