Prisjakt

Mionix Avior 7000

Mionix Avior 7000

  • Anslutning: Kabelansluten
  • Funktioner: Även för vänsterhänta, Ergonomisk design, Lämplig för gaming, RGB LED-belysning (flerfärgad), LED-belysning (enkelfärgad), Flätad kabel
  • Typ av rörelseläsare: Optisk
Bevaka
Jämför

Mionix Avior 7000

Användaromdömen

Sorterat efter datum
Z
Zarquon

29 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Ville ha en mus som var bra, relativt stor, kunde köras med båda händerna, och har lagom många snabbknappar, ingen extremkonstig design eller så. Och denna mus är riktigt bra, så rekommenderas om dina önskemål liknar mina. Ligger bra i näven, välfungerande programvara för inställningar. RGB-lysena är helt oviktiga men skojig bonusfunktion. Det enda jag saknar är tilt-bart scrollhjul. EDIT: Efter ca 2 år började mittenklick fungera knackigt. Inget större problem för det mesta, det funkar om man trycker ordentligt eller försöker några gånger. Men i enstaka spel där det är viktigt att snabbt kunna mittenklicka är det ett problem. Man önskar ju ändå att en pryl ska ha 100% funktion lite längre tid än detta så drar ner betyget lite.
*Redigerades 10 månader sedan
h
habascontadas

2 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Efter tre år började den tappa kontakten med datorn någon gång i timmen och svarar inte på 30 sek. Fram tills dess var jag nöjd med den.
A
Alkahzane

2 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan*
En av de bättre och prisvärda möss som finns på marknaden. Passar mig som har lite större händer. Bra sensor. Enkelt att byta brytarna i musen vilket förlänger musens livslängd
*Redigerades 4 år sedan
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
Överlag en mycket bra mus till spel eller allmän användning. Har använt den i ca 3 veckor. Tidigare hade jag en gammal razer Death Adder som var sliten och hade vissa förslitningsfel med scroll-hjulet. Mionix Avior 7000 har en kvalitétssensor som är mycket exakt (ADNS-3310). Den är mycket bekväm för mig som anväder "claw grip", men funkar även bra för de som gillar "palm grip". 7000 Dpi räcker gott och väl så denna är i de flesta fall bättre än laserversionen (8200) eftersom det finns en risk att lasermöss har inbyggd acceleration. +mycket bra precision +bekväm +valbara färger +snygg +kvalitétskänsla +Mycket spelmus för pengarna (499 kr) +utvecklad i Sverige ;-) -Knapparna på höger sida är lite onödiga (för högerhänta osv), men detta är ett mkt litet problem. -En gång var musen lite trög men i 99,99% av tiden har den funkat perfekt. Rekommenderade inställningar: Man bör alltid ha 7/11 i windows-mushastighet (mitten av reglaget). Annars skalar datorn upp/ner indatan vilket försämrar precisionen. "pointer speed" i mionix program ändrar windows-mushastighet. Därför bör "pointer speed" vara 5/10, dvs original. Du bör inte heller "förbättra pekarens precision". Då får du en acceleration (oönskvärt). Det du har kvar att ändra med är Dpi. Personligen använder jag 2400. Sammanfattningsvis är denna mus starkt rekommenderad. Edit: ca 2 år senare blev scroll knappen mkt dålig och blev väldigt trög. Funkade bara ibland. Sänker från betyg 9 till 6. Är inte ensam om problemet. Förväntade mig bättre livstid. Min gamla Death Adder höll i ca 7 år. Ska nog testa logitech G403 (eller Death Adder Elite).
*Redigerades 5 år sedan
O
Okidoki

68 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Hygglig mus som även funkar för vänsterhänta. + mycket inställningar - får köra en 'surface analys' i mjukvaran kanske var 5-7 dag då den tappar inställningen och börjar hacka i rörelserna. Men efter det är det som vanligt igen. - lite 'platt'/låg för mig som har storlek 9-9,5 på handskar.
*Redigerades 6 år sedan
a
auban80

19 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan*
+ Bra grepp + Bra sensor + Inställningsmöjligheter (lyftavstånd, ljus, känslighet m.m.) - Scrollhjulet är något långt fram Jag kommer inte att byta denna på många år.
*Redigerades 6 år sedan