Kategorier
Prisjakt

EPOS Game Zero

EPOS Game Zero

  • Hörlursdesign: Over-ear
  • Mikrofon
  • Fästanordning: Huvudbygel
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

EPOS Game Zero

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
ThomasJonsson
ThomasJonsson

12 omdömen

5 månader sedan*
Mycket bra mic - men tunna med dålig bas. Använder dem således enbart som headset som mic, för dåliga för mig som gillar bas att använda till musik eller spel. STORA MINUSET som gör att jag hädanefter BOJKOTTAR Sennheiser är kvalitén som har gått ner från Superior till urusel på alla de tre senare produkterna jag köp. Känslan är ju bra att man numera kan köpa nya Pads (Skumgummit/skydden över öronen) och andra reservdelar till allt fler av deras hörlurar. Men det tycks komma med en finansiell hake. Man tvingas Köpa nya reservdelar ständigt... Mina gamla Sennheiser pc-521 för typ en femhundring som jag haft (och misshandlat) i snart 20 år, som ej har alla möjliga reservdelar, fungerar fortfarande klockrent och är nu tillbaka som mina huvudhörlurar och låter bättre än Game Zero i mitt tycke, dock kass mic i jämförelse. Mina (Professionella studio) Sennheiser HD 540 referense II från 80 talet fungerar fortfarande bra. Här är jag glad över deras reservdelar, men så tog det också här mer rimliga 30 år innan de behövde nya delar. (Pads och kablar). Dessa Game Zero sprack i padsen efter 3-4 år och nu får jag köpa nya. Väntar bara på att kabeln ska gå sönder som de också säljer dyrt, ser redan sårad på sina ställen. Ser ut som en "dyr" och proffsig kabel på utsidan men kvalitén är inte vad den brukade vara. Mina PC-151 med 20 år på nacken och en tunn "fattig" kabel är istället gjord av kevlar och trots 100+ överkörningar över åren med min kontorsstol (PC-151 kabeln är dessvärre väldigt lång) så är kabeln hel och fin, dessvärre viss oxidation i volymkontrollen vilket dock känns okej 20 år senare och är lätt avhjälpt. Då Game Zero var för dåliga gick jag upp en nivår till Sennheiser GSP 600 som nästan kostade 3 000kr. De sprack i sina pads efter 6 månader och de godkände inte reklamationen, det var mitt eget fel påstods det. Missnöjet fanns även med dessa utifrån mina ljudpreferenser så jag hade ironiskt nog använt dem tämligen lite. Mina senaste Sennheiser In-ear för en tusenlapp gick sönder inom 1 år - fick iaf pengarna tillbaka den gången. Kör nu på Shure som precis som PC-151 har en ordentlig kevlarkablel. Dessa fungerar några år senare fint fortsatt, inga tecken på några direkt skador, och för runt tusenlappen får du i mitt tycke betydligt bättre ljud än i både Game Zero och GSP 600, men då är det också ett par in-ear med dess nackdelar.
*Redigerades 5 månader sedan
j
joelblom7

2 omdömen

ett år sedan
Haft dem i snart 5 år och jag bytte först nu öronkuddar och de är i samma skick som när jag köpte dem. Lika fantastiska som dag 1. Kan rekommendera ett ljudkort för att få ut det mesta av dem, skillnaden var som natt och dag med Creative Sound Blaster Z. Har inte heller haft ett par mer bekväma lurar än dessa, jag har en mer eller mindre givande spelsession på 40 timmar och många heldagar (och nätter) för att backa upp det.
N
Nikola_officiall

11 omdömen

3 år sedan*
Otroligt bra gaming och Musiklurar! Köpte dem för 1600kr och har inte ångrat mig ett dugg! När dessa kom ut kostade dem runt 2700kr år 2014 och jag hade lätt köpt dem för de priset också! + Riktigt bra ljud och surroundupplevelse! + Komfort. går att ha på sig länge utan att det gör ont eller att man får "hearing fatigue" +&- Lång kabel med delad mic och audio. Beror på hur du själv har det konfigurerat hemma om det är bra eller dåligt med 3m kabel. - Dem är 150 ohm men funkar ganska bra på 50 ohm också på mobilen. Men med förstärkare så låter dem 1000 gånger bättre när man satt den på 150 ohm. Jag har dem kopplat till soundblasterx ae5 och det gjorde stor skillnad! När jag gick från moderkortets egna ASUS Realtek ljudkort till ett eget integrerat ljudkort var som natt och dag. Rekomenderar starkt som kombo på ca 3000kr. Uppdatering: Inga som helst fel på basen dem som påstår sig det. Vill du ha mycket bas är detta inget att hänga i granen men med gaminglurar i denna prisklass förväntas ett balanserat ljud med klar bas för "crisp" pangande i cs och andra skjutspel. Men du kan skriva upp basen en bra bit utan att den tar över för mer inlevelse i Battlefield till exempel. Det du vill ha är bra treble till att höra fotsteg tycker jag :)
*Redigerades 3 år sedan
t
tedd303

3 omdömen

3 år sedan*
Perfekta lurar för spel såväl som musik, saknar lite bas men det går och fixa med en eq, använder själv Equalizer APO. Rekomenderar även att man köper en enkel dac av något slag som tex HiFime Sabre 9018 för 800, tar ljudupplevelsen till en helt annan nivå. Hade några problem med micen från början (behövde ändra några inställningar). Måste säga att micen är utmärkt i jämförelse med andra headsets för samma pris eller dyrare. Ett riktigt kap för 1500 spänn.
*Redigerades 3 år sedan
3 år sedan*
Jag köpte dessa alldeles nyligen men jag kan inte riktigt hålla med om den kritik jag läser på Prisjakt. För att börja med det bra; - Riktigt bra byggkvalité med tanke på hur lätta dessa hörlurar är. - Bland de bästa mikrofonerna du finner på ett par gaming-hörlurar utan att komplettera med en fristående. - Bra tänk bakom hörlurarnas funktion. Allt från volymkontrollen som sitter på lurarna till hur lätta de är att fälla ihop och packa ihop. Att tillbehör som bl.a. en bärväska i hyfsad kvalité medföljer är ett trevligt plus i kanten. Angående den kritik som är riktad mot ljudet och mer specifikt, hörlurarnas bas; Basen lämnar en del att önska direkt efter anslutning men det är absolut inget som inte går att åtgärda med inställningar i ljudkorts-drivrutiner eller liknande. Kan hålla med om att det är lite mer jobb än på andra gaming-hörlurar men tar inte mycket mer än 2-3 minuter. Överlag riktigt bra hörlurar om man vill sikta på lite dyrare modeller än Cloud II eller Arctis 3/5.
*Redigerades 3 år sedan
b
beta88

6 omdömen

4 år sedan*
Hade innan ett par HyperX Cloud II som jag var jättenöjd med, tyvärr gick dessa sönder när min dotter sprang iväg med dem på huvudet. Jag ville uppgradera mitt ljud så fastnade till slut för dessa tillsammans med ett Sound BlasterX AE-5, hade jättehöga förhoppningar! Men så missnöjd jag blev när lurarna kommit hem. När jag installerat ljudkortet och allt var det dags att testa lite musik så var jag ganska spänd, körde på lite låtar som jag känner till. Till min förvåning så lät det totalt kasst. Ingen dynamik, ingen bas, ingenting. Det var ungefär som att hålla mobilhögtalaren bredvid örat. Mixtrade med lite inställningar i ljudkortet, prova lite olika kurvor men ingenting lät bra. Provade musik, film och spel utan att få bra ljud i något. Efter ett tag kom jag på vad felet var. Som en annan recensent skriver nedan så sluter tyvärr lurarna inte tätt i underkant på grund av sin dåliga passform/konstruktion. Tryckte man ihop lurarna mot huvudet lät det helt plötsligt mycket bättre, dock inte enligt mig bättre än mina tidigare Cloud II. Det spelar tyvärr ingen roll hur bra en lur låter, sitter dem så dåligt så man inte kan dra nytta av det spelar det ändå ingen roll. + Löstagbar kabel + Uppfällbar mic med mute-funktion +/- Ljudet, OK ljud om passformen är bra för lyssnarens huvud - Passformen är total skit i alla fall för mig - Sådär byggkvalité, mina Cloud II kändes mycket gedignare - Ganska obekväma, fick ont i huvudet efter haft på mig dem 30-60 minuter. Mina Cloud II kunde jag ha på mig i timtals utan att ens känna något - Mickvalitén, sämre än Cloud II. Jobbigt konstant bakgrundstjut när man pratar Nej dessa åkte tillbaka! Gick och köpte mig nya HyperX Cloud Alpha istället, gud så nöjd jag är med dem! Bättre ljud, bättre passform, bekvämare, bättre byggkvalité/konstruktion och bättre mic och dessutom kostar dem nästan hälften av vad dessa gör! Ljudkortet behöll jag dock, det gjorde under för ljudet! :)
*Redigerades 4 år sedan
Greedy
Greedy

40 omdömen

4 år sedan*
Fullständigt värdelösa. tunt å burkigt samt att de distar i diskanten vid högre volymer.
*Redigerades 4 år sedan
S
Sarelid

5 omdömen

4 år sedan*
PERFEKTA! De bästa lurarna jag har haft. Mikrofonen har många kompisar klagat på när vi pratar Skype, men när jag testar den så hör jag inget brus eller något fel. (Tror det är deras hörlurar som inte är så bra) Det ända som jag kan säga är minus men också ett plus är väl att du måste typ köpa ett ljudkort eller förstärkare för att kunna få ut det fulla ljudet ur dom efter som det är 150 OHM Impendans. Kör just nu med mitt inbyggda ljudkort i mitt ASUS Z97-A och det går väldigt bra det också!
*Redigerades 4 år sedan
P
PainBrain

5 omdömen

7 år sedan*
*** UPPDATERING *** Har haft dessa lurar i ca 2år nu, har "misshandlat" dem genom att sova med dem, spelat musik på väldigt hög volym dagligen, men det spelar ingen roll, för dom levererar fortfarande! ;) Läste lite nya kommentarer, en pratade om att dom är plastiga, ja, jo, de är dom, men dom har inte gått av för det. Tänk er en 90kg+ klump som sovit på dem var och varannan natt, ändå är dom som nya i bågen och i leder, inga som helst glapp i micken, eller volymkontrollen heller. Enda problemet (som är mitt eget fel) är att jag lånade ut headsettet nyligen, och kabeln är nu förstörd från allt snurrande. Så det saknas någon procent volym i ena luren efter jag försökte räta kabeln, men vilket kabel överlever sådan misshandel? Hur som helst så tar Sennheiser nu in det genom garanti och ska fixa det, antingen med ett nytt, eller nya delar. Jag rekommenderar starkt dom här lurarna! Priset är dessutom lägre nu än när ja köpte dem. Tveka inte om du har en bra ljudkälla! *** Första betygsättningen, över ett år sedan *** Jag är ljudnörd, och just nu är det här är dom bästa lurarna jag någonsin haft på huvudet! Jag har på mig dom i princip hela tiden, utan att det blir obekvämt. Mikrofonen är väldigt händig och låter bra. Ljudet är som en helt ny upplevelse, förstår inte ens hur jag har kunnat lyssna på musik med alla andra lurar jag haft, och då har jag haft många, i olika prisklasser. Basen är som att lyssna på en hemmabio subwoofer (alltså djup, mjuk och fin bas, som man till och med känner i öronen). Har aldrig hört så djup bas förr i lurar. Mellanregistret är varmt och skönt (inte för mycket och inte för lite). Diskanten tyckte jag att det saknades någon ynka db i just de högsta frekvenserna, men det fixades lätt med lite eq. Har sett att folk gett dessa lurar dåligt betyg, att dom låter dåligt osv, men dom vet inte vad dom pratar om, för att det behövs en förstärkare för att kunna driva dessa lurar (lurarna är på 150ohm!). Har ett Soundblaster Z ljudkort som driver ut dessa lurar, och jag får gåshud varje gång jag lyssnar på musik :) Om man vill komma undan billigare så kan man säkert driva dessa lurar helt ok med en billig DAC, men om man ändå köper lurar i denna prisklass så rekommenderar jag en bra ljudkälla!
*Redigerades 5 år sedan
k
krutogge

4 omdömen

5 år sedan*
varit snack om att "andra" utgåvan, är förbättrad, du har inte korrborre bandet runt om sladden som sliter på den lindade kabeln och impedensen är sänkt till 50 ohm. hur som haver rekommenderar jag verkligen att HA EN FÖRSTÄRKARE till dessa. det blir mycket mycket bättre upplevelse. + ljudet, damn its crispy. bra bas allt, inga problem så länge du har en förstärkare. + mikrofonen + volymkontroll på sidan - dem är varma. inte bekvämt i sommarhettan. - när man rör kabeln fortplantar sig ljudet in i headsetet så vid mycket rörelse blir det irriterande. fick tag i mina för 1400kr så kom rätt bra undan.
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1