Kategorier
Prisjakt

World of Warcraft: Warlords of Draenor (Expansion) (PC)

World of Warcraft: Warlords of Draenor (Expansion) (PC)

  • Genre: MMO, Äventyr, RPG, Krig, Fantasy
  • Lanseringsår: 2014
  • Operativsystem: Windows XP, Windows Vista, Mac OS X, Windows 7, Windows 8
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

World of Warcraft: Warlords of Draenor (Expansion) (PC)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
2.3 / 5
(3 omdömen)
Sorterat efter datum
S
Sunshades

12 omdömen

6 år sedan*
Jag köpte denna vid release och trots att det var illa utfört (natten det hela startade) så var det riktigt najs levlande men... För att vara 10 levlar så går det alldeles för fort. Några timmar om dagen under typ tre dagar och så var jag på lvl100 (och då speedlevlade jag inte). Sedan var ju garrisons litet halvkul, ett tag. Men den sabbar också allt vad gatheringprofessions var. Att de inte tillät flying under tiden man levlar var helt ok eftersom de kört liknande under andra expansioner men att man fortfarande inte får det känns helt meningslöst. De har tagit bort valmöjligheten och tja... Jag har lirat sedan wow släpptes och sedan åtta år med flying. Det känns surt att inte kunna välja längre. Hursomhelst, najs precis i början men sedan blir det bara... långtråkigt och meningslöst.
*Redigerades 6 år sedan
b0bbie
b0bbie

51 omdömen

6 år sedan*
Om Du kör hardcore raid & pvp, då kan denna expansion fungera.., ett tag. För mig som slumpmässigt hamnar i raids och inte kör pvp så tog det inte mer än 2 månader innan jag stod på mountet och funderade på vart jag slösar min tid. + PLUS Questen är ok genom levlandet, fint att få utforska zonerna. - MINUS Garrison: blir mer eller mindre ett arbete efter 1 månad, blä. Dailys: 1-5 st, och det är mest fokus på 1 utav dem, inte hållbart. Pet battles: finns nästan inga nya pets att samla. Raids: enda skillnaden mellan normal,hc och mythic gear är färgerna förutom stats, vad i hvete! Quests: det finns för få quests, spenderade ungefär en vecka och de är alla gjorda. Dungeons: vilka dungeons?! det finns typ 6-7st att göra och efter ett tag vill man aldrig mer dit. Ashran pvp zon: blizzard lovade alterac valley 2.0, wow! nej... ett stort misstag blev det, antingen springer du med hjorden av folk som en svans eller så sticker du av och försöker göra sidogrejer och dör varannan minut. och senaste patch 6.1 som blizzard fått att verka stor och mäktig är egentligen bara hotfixes som borde satts in direkt efter launch av WOD. ett jäv_a skämt är det.
*Redigerades 6 år sedan
johanneshenrysson
johanneshenrysson

267 omdömen

6 år sedan*
Än så länge den roligaste wow-expansionen imo. Garrison strulade en del i början, men nu flyter det på bra och tillför en dimension till spelandet. Man har även gjort ett bra jobb med att putsa upp en del figurer lite grann, vilket gör mer för spelet än jag trodde. Rätt intressant att putsa på ett så gammalt spel, men tycker att det funkar och kommer nog att kunna fungera ett tag framöver. Jag kan tycka att de prunat lite väl mycket för vissa klasser, men det känns inte som något större minus, mer än att man var något vilsen ett tag i början.
*Redigerades 6 år sedan