Prisjakt

Nocs NS900

Nocs NS900

  • Hörlursdesign: Over-ear
  • Mikrofon
  • Fästanordning: Huvudbygel
Bevaka
Jämför

Nocs NS900

Omdömen

Produktbetyg

3.3
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
3 omdömen

Användaromdömen

Sorterat efter datum
m
mhellson

2 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan*

#1 Ljudet. Lurarna tar lika väl hand om Ben Howard som Aviciis mix av Insomnia som de gör med Tallest Man on Earth. Fantastiskt balanserade och plockar fram det som behövs när det behövs. #2 Designen. Förtjusande snygga, ren design som faktiskt gör att till och med jag vågar mig på att ta dem med mig utomhus. #3 Passform. Efter ett 3-4 timmar börjar öronen skava mot glasögonskalmen (gäller väl för samtliga liknande lurar) men utöver det supersköna. #4 Gedigna. Kör över dom med bilen så är dom som nya. Gör det, det gjorde jag och det är som inget har hänt. Tidigare haft lurar från Grado Labs och Bose...

*Redigerades 6 år sedan
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
7 år sedan*

Imponerande premiumkänsla! Riktigt bra lurar som andas kvalitet. Bygeln känns så gott som omöjlig att knäckas. Inget knarrandes när du tar av och på dom som många DJ hörlurar i plast material har en tendens att göra. Dom sitter tight men skönt och isolerar mer än någon annan hörlur jag ägt vilket uppskattas oerhört när man står på klubb och mixar. Har haft många olika Pioneer HDJ lurar genom tiderna och Sennheiser HD 25. Ljudet kan beskrivas som neutralt och analytiskt med en liten push i basen. Går väldigt djupt men kontrollerat och snärtigt vilket är ovanligt hos "basglada" lurar som typ Dr.Dre Beats. En annan positiv sak är att ALLA delar är utbytbara och ska tydligen snart börja säljas separat via NOCS hemsida. Det enda negativa är att bygeln är aningen snålt dämpad upptill vilket gör att du känner av dom mitt på hjässan efter lång tids användare, typ långa flyg/tågresor. Annars hade dom fått full pot!

*Redigerades 7 år sedan
Y
Yoe

109 omdömen

Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 år sedan*

Jag fick testa dessa lurar utan att veta något om pris eller omdömen. Innan provlyssnandet var jag positivt överraskad över de två olika kablarna som följde med, en spiralsladd för DJ-bruk och en smidigare rak variant med mic för användning med mobiltelefon. Fiffigt. Och lurarna var ganska sköna och rätt snygga. Men när jag lyssnade på dem försvann all entusiasm. De hade ett burkigt ljud med dåligt mellanregister och inte speciellt välljudande diskant. Ett bra basregister är det enda som lurarna kan skryta med. Priset jag gissade på var mellan 200 och 300 kr. När jag fick veta vad de kostade skrattade jag bara. Skulle aldrig ens fundera på att köpa dessa.

*Redigerades 7 år sedan