Kategorier
Prisjakt

Intel NUC D34010WYK (Silver/Svart)

Intel NUC D34010WYK (Silver/Svart)

  • Kompatibla processorer: Intel Core i3 Gen 4
  • Socket: Integrerad processor
  • Färg: Svart, Silver
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Intel NUC D34010WYK (Silver/Svart)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
Morn
Morn

65 omdömen

5 år sedan*
Jag hade Zotac innan men deras undermåliga kylning var ett problem. Denna dator har inga sådana problem men är ändå mycket snabbare! Och är nästintill knäpptyst! Grafiken är helt utmärkt. Jag köpte två stycken, en för att surfa med och en för att ha som htpc. Datorn gör båda uppgifterna väldigt bra!
*Redigerades 5 år sedan
h
hammarnet

56 omdömen

6 år sedan*
Köpte för att ha som Plex-server och mediaspelare. Tillräckligt med kräm och knäpptyst, var precis det jag var ute efter
*Redigerades 6 år sedan
d
ddefauville

16 omdömen

7 år sedan*
Köpte den när dustin hade kampanj, då fick man med 60gb msata ssd på köpet. Kompletterade med 8gb ram samt hdmi/hdmi mini. Jag kör endast win7 och plex på denna Nuc och den klarar av jobbet galant. Stora fördelen med nya generationen intel (haswell) är att de klarar av 23.976fps mycket bättre än tidigare generationer. Är det en HTPC man är ute efter kan det därför vara värt att satsa på Haswell nu när tidigare generationer reas ut. För mig var den inbyggda IR-sensorn ett stort plus så jag kan styra plex med min harmony. Att det blev en Intel nuc istf t ex Brix berodde på att IR saknas på Brix. Tycker den är mycket tyst (har inte pillat i bios) men det verkar som man kan få fläkten att gå ännu långsammare/tystare om så önskas. Standardinställningarna duger bra för mig. Mycket nöjd, rekommeras!
*Redigerades 7 år sedan
m
magthenop

43 omdömen

7 år sedan*
Mycket trevlig liten burk. Stoppade i ett 8GB ram och en Intel 525 mSata SSD på 120 GB. Kör Windows 8.1 pro 64 bitars med en Hyper-V virtualiserad Windows XP från en Usb3 ansluten extern hdd. Tuffar på bra för det jag använder den till (lite Plex media server etc). Har inga som helst problem med värme eller fläkt ljud. Mycket bra grej å känns gedigen.
*Redigerades 7 år sedan
H
Hillborg

9 omdömen

8 år sedan*
Mycket snabb och trevlig liten dator. Att tänka på att den vill bara DDR3L minne (1,35Volt). Vid uppstart lät den lite för mycket för att stå som htpc, detta åtgärdas med manuellt fläkt-styrning i bios (default var 40%). Jag kör windows 8.1 med xbmc fungerar hur bra som helst, väldigt trevligt med inbyggd IR-mottagare. /Johan
*Redigerades 8 år sedan