Kategorier
Prisjakt

Creative Aurvana Live!

Creative Aurvana Live!

  • Hörlursdesign: Over-ear
  • Fästanordning: Huvudbygel
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Creative Aurvana Live!

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
S
Smysiz

3 omdömen

7 år sedan*
Har haft dem i två veckor nu och vill bara säga att de är super. +Bra ljud +Superbra pris +Portabla +Stilrena Självklart finns det bättre lurar, men med tanke på vad du betalar är de bäst i sin prisklass. Helt enkelt värda varenda krona!
*Redigerades 3 år sedan
s
scunt

27 omdömen

4 år sedan*
Älskar ljudet men ena kåpan ramla loss efter att metallpinnen gick av som fäster det i huvudbandet, har inte orkat fixa det men superlim löste det inte och basen försvinner om kåporna inte sitter ordentligt mot huvudet.
*Redigerades 4 år sedan
K
Kenrud

1 omdöme

6 år sedan*
Ljudet och sånt är bra, komforten är duglig etc. Hade dessa i nästan ett år tills idag då sladdarna hade traslat sig runt ett stolben och med ett ryck då jag skulle plocka upp det så knäcktes den lilla plastcylindern som muffarna vrids runt, och inget superlim kunde fixa det heller. Så medans det är mitt fel att rycka i dom så tycker jag att de vridbara muffarna är onödigt omtåliga.
*Redigerades 6 år sedan
HarryBoj
HarryBoj

41 omdömen

6 år sedan*
Dom är ok ! Utseendet är klassiskt men lite plastigt. Sitter bra runt öronen , tyvärr trycker bågen oskönt på skallen, bågen är helt enkelt för smal och vadderingen har hårda sömmar som skaver. Relativt lättdrivna. Ljudet är väldigt rent och fint i diskant och mellanregister men basen är överdriven och muddrar till ljudbilden något. Gillar man mycket bas default är det bara att köra . vill man ha en neutral ljudbild måste det justeras. Sladden är lagom längd för portabelt bruk men för kort hemma , det medföljer en förlängningskabel men av skitkvalitet , kontakten är inte guldpläterad. En ok lur för 500:-
*Redigerades 6 år sedan
W
Warpie

51 omdömen

7 år sedan*
Grymma!
*Redigerades 7 år sedan
o
oneman

34 omdömen

7 år sedan*
Hållit i över ett år och fungerar fortfarande utmärkt. Prisvärd.
*Redigerades 7 år sedan
F
Fallle

17 omdömen

7 år sedan*
välbalanserat med bra tryck, visst finns det "alltid bättre lurar" men för dessa pengar (~ 500:-) är man inte lurad! - inte så mkt att fundera över. Jag använder enbart dessa via dator (Xonar Essence ST) . Sammanfattningsvis så låter det bra. Lurarna är relativt lättdrivna och sluter fint / har inget större läckage vid normala lyssningsnivåer, vilket är till fördel när man inte vill störa andra. De sitter skönt över längre tids användande, men det kan bli lite varmt om öronen.
*Redigerades 7 år sedan
C
Chokladgubbe

11 omdömen

8 år sedan*
Köptes som ersättare till mitt gamla headset (Sennheiser PC360 G4ME) Finns i stort sätt bara positivt att säga om luren. Jag älskar bas och tryck i ljudet och för priset på 500 kronor så blev jag mer än nöjd. Ljudet är bättre än i mitt gamla headset, ljudet känns rappt, korrekt och ej överdrivet. Om man är ute efter mycket bas så är det inte rätt lur att kolla på, den är helt klart bra men ej överdriven på något sätt. Kvalitén verkar väldigt bra och justeringsanordningen känns premiumaktig. Klarar höga volymer utan att dista. Komforten är även bra.
*Redigerades 8 år sedan
r
rufus0101

17 omdömen

8 år sedan*
Nyligen inköpt från Pro-shop. Fantastiskt rent och stabilt ljud med god balans mellan alla register. Extremt bra valuta för pengarna. Kör ihop med iphone och ipad.
*Redigerades 8 år sedan
m
magnussn

33 omdömen

8 år sedan*
Otroligt prisvärda! Med tanke på priset, och att mina dåvarande hörlurar (Sennheiser PX-100) var trasiga och bortom all räddning, gjorde jag en chansning och beställde dessa lurar. Valet var grundat i alla de positiva recensioner jag sätt, och det faktum att de innehåller samma drivande komponenter som en mycket omtyckt Denon-hörlur. Det skulle visa sig att jag blev otroligt nöjd. Utseende: Ser ut som ett par klassiska hörlurar. Stilrena i sitt svarta och kromade utförande, dock något stora för portabelt bruk men det duger för mig. Byggkvalitet: Något plastiga kåpor som varken ger ett dåligt eller bra intryck. Kabeln känns gedigen, och har aldrig trasslat in sig för mig. Både bra och dåligt att det går en kabel till varje hörtelefon, lättare att byta om något går sönder men lättare att fastna i. Bekvämlighet: Sitter skönt på huvudet, med vaddering på huvudknoppen och mjuka öronkuddar. Som med alla slutna och heltäckande lurar så kan man bli varm om öronen. Ljudet: Oj oj. Frågan är om jag nästan inte tycker dessa spelar bättre än mina gamla favoriter PX-100. Många andra lurar som jag testat, exempelvis P3, P5 samt Harman Kardon Classic-lurarna, lät helt platta i jämförelse med mina PX-100. Aruvana Live däremot låter helt underbart. Det var roligt att lyssna med dem från första början, och min farhåga över att ljudet skulle bli sämre på grund av den slutna designen blev som bortblåst. Övergången från PX-100 till dessa, rent ljudmässigt, var inget problematiskt över huvud taget. Tack vare sin slutna design så stänger den både inne och ute ljud på ett bra sätt. Det är inte som att ha på sig hörselskydd direkt, men isoleringen är godkänd i mitt tycke. Mobilitet: Som sagt är de lite stora, klumpiga och kan inte fällas ihop. Däremot är sladden kort, och de är varken de fulaste eller snyggaste som du stöter på ute på gatan. Jag driver dessa hörlurar med min Samsung Galaxy S3, och som väntat så kräver de mer effekt för att uppnå en specifik ljunivå än mina PX-100, men inte mer än att telefonen orkar driva dem. Slutsats: Behöver du ett par lurar som är slutna, utan att tappa ljudkvaliteten som du gillar i den öppna konstruktionen, och har 500:- över så slå till. Du kommer inte att bli besviken. Men tänk på att de är i största laget för att vara portabla, och att öronen kan bli varma. De har fortfarande inte testats en varm sommardag :)
*Redigerades 8 år sedan
Sida 1