Prisjakt

Edifier R1280T

Edifier R1280T

  • Signalseparation: 2-vägs
  • Trådlös anslutningsteknik: Nej
  • Typ av lådkonstruktion: Basreflex
Bevaka
Jämför

Edifier R1280T

Användaromdömen

Sorterat efter datum
a
amyhrman

40 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
EDIT 20-09-07: Jag ska väl säga att jag inte har lyssnat på så mycket musik med dessa. Senaste tiden har det mest varit spinningpass och det ställer väl inga högre krav på dynamik. De fungerar okej om de placeras i ett mindre utrymme och man experimenterar en del med placeringen. Finns nog högtalare med bättre punch än dessa. --- Det är allvarligt talat ett jävla drag i dessa för priset och storleken. Balanserat ljud och gedigen byggkvalitet dessutom. Men då gäller det att man vågar höja volymen också. Är lite kluven till om man borde ha lagt till 200 för att få modellen med bluetooth.
*Redigerades ett år sedan
Zark
Zark

134 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan
För drygt 800 kronor får man mycket högtalare för pengarna. Använder dem med en Google Chromecast Audio. Oväntat fylligt ljud från ett par så pass små högtalare. Eftersom det bara finns RCA-ingångar och ingen 3,5 mm ingång köpte jag en adapter för att kunna koppla till Chromecasten. Det var onödigt eftersom det följer med en RCA - 3,5 mm kabel Det följer även med en RCA - RCA kabel
daishan
daishan

2 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
För dom här pengarna (betalade 599 pix hos Liontech) måste jag säga att dom överraskar gällande både ljudkvalité och finish. Låter bra mycket bättre än många 2.1-system som säljs som datorhögtalare. + Snygga + Mycket bra ljud överlag - Saknar djupare bas Sammanfattningsvis är jag nöjd!
*Redigerades 7 år sedan