Kategorier
Prisjakt

Samsung Xpress SL-M2070W

Samsung Xpress SL-M2070W

  • Skrivartyp: Laserskrivare
  • Gränssnitt: USB, Nätverk (RJ45), Trådlöst nätverk, NFC
  • Dokumentstorlekar som stöds: A4, A5, A6, B5, ANSI A (Letter)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung Xpress SL-M2070W

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
r
ragonline

12 omdömen

5 år sedan*
Vilket skräp! Haft den i två år nu och kan fungera "smärtfritt2 i några veckor i taget. Sen tappar den nätverksuppkoppling och det är ett helvete att koppla upp den igen. Webinterfacet är som något hemmasnickrat fult interface från 80-talet. Google Cloud print fungerar då och då. Stöd för Linux, trots att det finns "drivrutiner" är totalt uselt. Nog spenderat arbetsveckor totalt på att om och om igen få den att fungera. Samsuing är skräp, jag visste ju egentligen det, men specen såg ju bra ut. Aldrig igen!
*Redigerades 5 år sedan
S
S_A1989

6 omdömen

5 år sedan*
Snabb, enkel skrivare. Gör jobbet !
*Redigerades 5 år sedan
5 år sedan*
Behövde ersätta en gammal bläckstråleskrivare och valet föll på den här. Lätt att komma igång med via wifi och WPS. Följer med en USB-kabel men den är väldigt kort (under en meter). Något plastig i detaljerna men det är ingenting som lär gå sönder så länge man inte slår på sakerna. Under Win10 så behövde jag inte installera några drivrutiner själv utan operativsystemet fixade det helt själv.
*Redigerades 5 år sedan
H
Hencia

19 omdömen

5 år sedan*
Ok skrivare och kopiator. Scannern för låg upplösning för scanna ett foto snyggt. Medföljande toner tog slut fort, vägrade skriva ut mer även om svärtan fortfarande var perfekt utskriften innan.
*Redigerades 5 år sedan
l
lukica8

1 omdöme

5 år sedan*
Bra kvalitet på utskrift. Enkelt att installera med usb-kabel eller cd skiva som följer med.
*Redigerades 5 år sedan
U
UncleLeo

3 omdömen

7 år sedan*
Skrivaren är bra, men Samsungs mjukvara håller inte måttet. Deras "Easy Capture Manager" kan jag bara jämföra med malware.
*Redigerades 7 år sedan
HDWC
HDWC

182 omdömen

7 år sedan*
Jag har efter att haft den här skrivaren i min ägo runt en månad. Mina känslor inför den är minst sagt blandade. Installationen var även för mig som är erfaren och relativt avancerad användare svår. Det var frustrerande att inte veta vad den höll på med under den långa tid som installationen tog. Installationen i Windows (8) var rejält långsam trots en ganska ny resurskraftig datorn tog det 2-3 timmar(!) Programvaran för Windows är dessutom hopplöst slö och uppträder ofta som om den har helt kraschat/låst sig. Själva skrivarrutinen och dialogrutan för utskrift fungerar dock alltid bra. Installationen på MacBooken gick lite snabbare och programvaran till den är betydligt bättre. Utskrifter från Androidtelefoner fungerar smidigt, antingen via Google Cloud Print eller genom att toucha skrivaren med NFC chippet på telefonen. På Iphone/Ipad går det att skriva ut från Safari via AirPrint eller via Google Cloud Print från Chrome. Det värsta med installationen tycker jag ändå är den totala avsaknad över hur man konfiguerar skrivaren med AirPrint och CloudPrint. Det var just de här funktionerna som gjorde att jag valde den här skrivaren så då borde väl detta rimligtvis förklaras i en medföljande manual, men så är inte fallet. Jag fick mina svar genom att Googla och därefter skickas runt mellan olika halvtragiska Samsungsajter i den västra hemsfären. Ser man enbart till vad skrivaren klarar av så skriver den ut både snabbt och med helt OK kvalité. Scanning och kopiering fixar den också, men den är nog i första han tänkt till att scanna kontorsdokument snarare än foton. Text scannar den bra. Fotografier blir sådär, OK men inte mer. Avslutningsvis så får jag säga att jag gillar skrivaren, men ogillar Samsungs programvaror.
*Redigerades 7 år sedan
7 år sedan*
Jag har haft anslutningsproblem med den här produkten i ett par månader nu. Först hittar windows skrivaren, sen går det inte att skriva ut trots att skrivaren är "online". Drivrutinen samsung skickar med ger ful layout vid utskrift av innehåll i websidor. Nej, det här var verkligen inte att bra köp. Ett av samsungs haffsverk. Blä.
*Redigerades 7 år sedan
Joakim
Joakim

107 omdömen

7 år sedan*
Bekymmersfri laserskrivare med utmärkta trådlösa funktioner. Fördelar: * Snabb utskrift med bra kvalitet för dokument. * Av flera sätt att koppla in skrivaren trådlöst använde jag mig USB-inkoppling: koppla samman skrivaren med USB för att låta mjukvaran fixa den trådlösa kopplingen. Enkelt och snabbt. Än snabbare med WPS-förberedd router. * Bra skanner/kopiator. Utmärkt för dokument, inte lika bra för foton. Med några knapptryck skannas materialet och sparas på datorn eller mobilen i PDF-format. Simpelt och snabbt. Åtkomst även över internet/genom molnet (utöver lokal åtkomst). * Eco-funktioner för både lägre strömförbrukning och minskad förbrukning av toner. * Praktisk mjukvara för datorn. Nackdelar: * För en del oväsen under användning. * App krävs för att nyttja NFC-funktionen (i dag saknas app för Windows Phone).
*Redigerades 7 år sedan