Kategorier
Prisjakt

Dynavoice Challenger M-65 EX v.4

Dynavoice Challenger M-65 EX v.4

  • Baselement, storlek: 6.5 tum
  • Signalseparation: 3-vägs
  • Typ av lådkonstruktion: Basreflex
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Dynavoice Challenger M-65 EX v.4

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
P
Patrik

5 omdömen

ett år sedan
Kör dessa till både musik och film. Har även centerhögtalaren i samma serie för filmer (kan rekommenderas). Otroligt prisvärda, levererar ett fint ljud som jag tror de flesta skulle vara nöjda med för dessa pengar. Driver mina högtalare med en Denon avr x1400.
L
LindmanX

32 omdömen

ett år sedan
Grymt prisvärda
d
dawwe74

13 omdömen

2 år sedan
Köpt beg. men spelat perfekt.
T
Tjuron

34 omdömen

4 år sedan*
Ja då har man blivit ägare till M-65or med! Äger Dynamite 12 och M-85or också. Som vanligt så levererar Dynavoice nått grymt' man blir aldrig besviken på dynavoice. Bara stjärnor här.
*Redigerades 4 år sedan
J
Jack_R

5 omdömen

6 år sedan*
Väldigt nöjd med mina högtalare! Har inte haft de så länge och vill vara lite försiktig tills de är inspelade. Men där är verkligen kvalitet i ljudet! Känner inte att det behövs någon sub (bor i lägenhet). Prisvärda är det rätta ordet!
*Redigerades 6 år sedan
P
Paradox

11 omdömen

6 år sedan*
Extremt prisvärda.
*Redigerades 6 år sedan
BarryTheBlade
BarryTheBlade

1 omdöme

6 år sedan*
Bara haft högtalarna några dagar, men blev imponerad av hur bra de lät redan innan de är inspelade. Hade ett par Proson Reality 63 MKII sedan innan, som är köpta här på ljudfokus, var ju mest bang for the buck på den tiden. Upplever att jag hör ljud som jag ens inte hört tidigare, mycket klarare diskant och bas som man känner trycket av. De är riktigt snygga med rundade kanter. Högtalakabel kör jag med Supra Ply 3.4mm och banankontakter. Drivs av en Pioneer VSK-924 receiver. Jag har även monterat Prosons outriggers på högtalarna vilket ger ett mer exklusivt utseende och bra när man har barn som springer runt så högtalarna inte välter =) Och dina grannar tackar dig med, och ger bättre ljud. Dock var försiktigt för även att jag förborrade så drog jag av skallen på en skruv med handkraft.. Jag vet ju med mig att jag inte ska tabort dem så limmade dem och skruvade försiktigare ;-) Snabbt och smidigt hemlevererade av posten på halvpall! Jag kan med gott samvete säga att finns nog inte mycket bättre högtalare för runt 3000:- så tveka inte, köp idag!
*Redigerades 6 år sedan
O
Orajjon

64 omdömen

7 år sedan*
Jag tycker att ljudet ur dessa högtalare är bra, och jämfört med prislappen är det mycket bra! För den som vill ha maxad bas kanske man ska ha en subwoofer till eller ta en större modell men jag tycker ändå att det är fullt tillräckligt för musik och film. Tycker även att de är snygga (har svarta) och inte alltför skrymmande. Komihåg att köpa till gummifötter då högtalarna annars står platt på golvet.
*Redigerades 6 år sedan
Killbom
Killbom

26 omdömen

7 år sedan*
Ruggigt bra. Behövs ingen extra beskåda till film och musik låter fenomenalt!
*Redigerades 7 år sedan
r
r-h-k

6 omdömen

7 år sedan*
Efter jag har fått tag på ett par begagnade så är jag sjukt imponerad av hur pass bra dessa högtalare faktiskt är. Nu jag har jag inga andra golvhögtalare att jämföra med men jag kan jämföra dessa högtalare med min 5.1 från Canton och Dynavoice M-65 slår mina gamla högtalare med hästlängder. Bor man i Lägenhet så räcker basen tillräckligt men bor man i Villa med lite större utrymme så kanske det inte är så dumt med en baslåda. +++++++++ Mitt enda råd är att sluta slösa bort en förmögenhet på dyra högtalare och köp dessa underbara högtalare Den enda nackdelen är - För finish och att lacken är för känslig.
*Redigerades 7 år sedan
Sida 1