Kategorier
Prisjakt

Netgear R6100

Netgear R6100

  • 2.4GHz
  • 5GHz
  • Trådlöst nätverk
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Netgear

Netgear R6100

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
B
Beatles

122 omdömen

ett år sedan*
Made in Vietnam. Har fungerat utan problem. Det kan dock vara lite krångligt om man vill sätta upp den på väggen, finns inga ordentliga krokar på baksidan. Den har heller inga externa antenner vilket gör räckvidden väldigt begränsad. En lägenhet på 2 rum går bra men fler blir problem och en andra våning är omöjligt. Vi har 1.000/100 Mbit/s i uppkoppling och här är resultatet på www.bredbandskollen.se Kabel: ca 800/120 Netgear R6100 trådlös 5G: ca 120/90 Fullt godkänt men på andra våningen i huset blev det ingen kontakt.
*Redigerades 6 månader sedan
f
frottan

1 omdöme

ett år sedan
En riktig trotjänare! Har använt den i ca 3 år, fungerar ypperligt för mitt enplanshus om 200 m2. Har de senaste månaderna testat både mesh-system och mer kraftfulla routrar med sämre resultat. R6100 får allt hänga med ett par år till! Vi har bredband 250/100 och routern är placerad mitt i huset, jag har 180 mb/s i sovrummet längst bort, 50-60 mb/s i den yngstas rum och då måste signalen gå igenom ytterväggen två gånger på vägen... Har aldrig fått bättre resultat när jag försökt rikta antenner själv!
k
kroagit

4 omdömen

6 år sedan*
Det började bra, lätt att installera med alla inställningar, dessvärre kom problemen när man skulle ansluta. När jag anslöt min dator via kabel/trådlöst så fick jag ingen hastighet. Routern ville alltså inte ge mig en hastighet. Brukar ligga runt ~50 mbit men nu var jag nere på 0 även fast det stod att jag var uppkopplad. Kontaktade supporten och de var väldigt kunniga men de kunde tyvärr inte hjälpa mig efter totalt 3 timmar med support hjälp, så det blev en retur på denna. Kan vara att jag fick en defekt router men jag rekommenderar att man lägger lite mer pengar på en kraftigare router än denna. Då räckvidden inte var så bra heller.
*Redigerades 6 år sedan