Kategorier
Prisjakt

Oral-B Professional Care 9900 Triumph

Oral-B Professional Care 9900 Triumph

  • Funktioner: 2-minuters timer, Trycksensor
  • Antal enheter: 1 st
  • Oscillerande rörelser: 8800 ggr/min
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Oral-B

Oral-B Professional Care 9900 Triumph

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
J
Janos

2 omdömen

ett år sedan
Haft den i över tio år nu! Funkar klockrent med en batteritid på nästan en vecka (har den på timer dock så att den aldrig laddar ur helt) Bästa tandborsten!
Berkan
Berkan

135 omdömen

12 år sedan*
Ger nästan aldrig betyg 10 till en produkt, men det här är en fullträff. Har bara använt den i 3 dagar, men redan efter första borstningen hade en hel del plack försvunnit. Medföljande displayen är praktisk, men jag hinner inte komma åt överallt på 2 min, så jag kör lite till efteråt. Tänderna är sjukt lena och rena efter borstningen, vanlig tandborste är inte i närheten. Rekommenderas varmt till alla, vill du spara någon hundralapp och skippa displayen så köp då 9500 istället. 3 års garanti dessutom, om man använder den medföljande registreringslappen. Något negativt? Tja, relativt högljudd och externa displayen är rejält tjock och i och med det inte så snygg, så det är inget jag klistrar upp på väggen, den får snällt stå inuti badrumsskåpet. Ska till tandläkaren om 1 månad, får se vad hon säger då. Uppdatering: Sänker från 10 till 7, då batteritiden nu efter 2 år är urusel (max 10 min) och det är inte möjligt (vad jag vet) att på ett enkelt sätt byta ut till ett nytt fräscht batteri.
*Redigerades 10 år sedan
n
nilsemil_thn

234 omdömen

10 år sedan*
Mycket nöj med denna och visst ser väll tänderna bättre och friskare ut. Min tandläkare uppmärksammade även detta vid senaste kontrollen.
*Redigerades 10 år sedan
xain
xain

95 omdömen

11 år sedan*
Riktigt bra tandborste. Men kunde varit lite längre batteritid. Men så smidigt att ladda den och man använder ju inte tandborsten mer än 2-3 varje dag så det har aldrig varit något problem.
*Redigerades 11 år sedan
l
ljs-s

72 omdömen

11 år sedan*
+ Tänderna blir lenare, det känns att den fungerar bättre än en vanlig "manuell" tandborste även fast jag borstar länge och noga med den vanliga. + Bra att den håller koll på tiden, samt visar när man ska byta sida i munnen så man inte borstar på samma ställe hela tiden. + Den visar om du borstar för hårt genom att lysa rött på displayen. - Den visar om du borstar fört hårt genom en väldigt liten röd diod på displayen, vem tittar på den hela tiden? Pip borde vara bättre. - Ingen vidare batteritid, hade gärna vilja att batterierna skulle hålla 3-4 veckor, det är ju trotts allt ingen effekt krävande sak. Behöver ladda 2 gånger i veckan. - Den kommer inte ihåg vilken borstinställning jag använde sist när man startar den. - Otroligt oeffektiv laddare, det tar typ 8-10 timmar att ladda det lilla batteriet. Otroligt uselt eftersom den laddar trådlöst istället för med kontaktstift. Inte miljötänkande. - Skulle inte säga att den är prisvärd, men jag skulle köpa den igen eftersom den fungerar bra för mina tänder.
*Redigerades 11 år sedan
A
ArenA_MontAnA

8 omdömen

12 år sedan*
Har haft denna tandborste ungefär ett år och håller än så länge mina tänder utan hål :) lol... Bra med displayen och roligt med smileysen som blir gladare och gladare ju längre man borstar :) Ibland kan jag faktiskt sakna att borsta på ordentligt med en vanlig tandborste, men i eltandborstsväg tror jag inte det finns någon bättre än denna! Minus för att den är lite dyr i förhållande till borstningen, jag menar, den suger ju inte precis åt sig alla matrester. Men det är väl kringfunktionerna som kostar. Men trots allt är jag nöjd!
*Redigerades 12 år sedan
korfun
korfun

54 omdömen

12 år sedan*
Fungerar mycket bra! Endast två saker är dåliga: 1. Priset är för högt. 2. Man kommer lätt åt knappen för att ändra program av misstag.
*Redigerades 12 år sedan
s
surferboy

17 omdömen

12 år sedan*
Väl fungerande, gör sitt jobb. Tänder och tandkött känns väl rengjorda efter borstning. Kul med displayen som håller koll på hur du borstar samt hur länge. De olika borstprogrammen fungerar okej. Missnöjd med batterikapaciteten, måste ladda den ofta och den ger bäst effekt de två första borstningarna efter fulladdad, sen avtar styrkan i den lite.
*Redigerades 12 år sedan
12 år sedan*
Helt ok, dock inte prisvärd.
*Redigerades 12 år sedan
i
imal

11 omdömen

12 år sedan*
"Sprätter man så mycket pengar på annat, kan man ta mig tusan spendera extra mycket på tänderna", tänkte jag i början. Endast priset som drar ner betyget, tycker inte att den uträttar underverk jämfört med en arm och en manuell tandborste för 39:90 kr. Enda anledningen jag köpte denna var för att tvinga mig borsta tänderna, lägger mig oftast sent om kvällarna och tandborstningen brukar då kännas som en evighet. Då kan man dessvärre inte heller vara säker på att alla tänder blivit rengjorda. + Du kan vara säker på att alla tänder blir rengjorda, det hela sker systematiskt med klockan som mäter tiden, och borsten som gör ett antal annorlunda oscillationer var 30:e sekund (x4, så munnen delas in i fyra delar). + Display-klockan - Alldeles för dyr
*Redigerades 12 år sedan
Sida 1