Prisjakt

Koss SB45

Koss SB45

  • Hörlursdesign: Over-ear
  • Mikrofon
  • Fästanordning: Huvudbygel
Bevaka
Jämför

Koss SB45

Användaromdömen

Sorterat efter datum
l
leif89

4 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
För det prisen man ger är det bra lurar. Funkar bra till spel och film men till musik får man ett väldigt dovt ljud. Blir varma och obekväma efter en längre tid lyssnande.
*Redigerades 6 år sedan
L
Laurence02

2 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
Mycket bra ljud! Också mycket bekväma, mjuka i fodringen. Kabeln är extremt fragil, och headsetet är plastigt. Rekommenderas för budgetanvändare.
*Redigerades 7 år sedan
s
sigtrap

17 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
11 år sedan*
Måste bara skriva att jag är riktigt nöjd. Om micken, som verkar vara det största problemet, skulle gå sönder så kommer jag köpa Koss SB45 igen. Sladden kan det nog bli problem med. De som har trasig mick kanske har fått kabelbrott? Jag har varit försiktig med sladden och hörlurarna har hållit mycket länge. Jag har även två par DJ-lurar. De har naturligtvis bättre ljud, men kostar därefter. För ett Headset under 400:- ger jag det en 10 i betyg. Nu efter flera års användande: Kabeln till mic'en gick sönder efter ett par år. Lagade med lödning. Plasten har spruckit och lagade det med plastförstärkning och epoxi. Kuddarna har börjat "flagna" så nu är jag på jakt efter nya lurar. Jag sänker mitt betyg till åtta då kuddarna inte höll måttet.
*Redigerades 8 år sedan
Roewhaoth
Roewhaoth

49 omdömen

Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
15 år sedan*
Efter 3 år av pedant användning så sprack hållarna till själva luren på ena sidan, så dem är på tok för plastiga, finns inget spår av några metaller för att öka kvalitén. i övrigt bra ljud för pengen. Gammal uppdatering: bra produkt som sitter där den ska. behaglig bas och ljud och en otroligt bra mic. kanske lite knakig å plastig
*Redigerades 8 år sedan
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Undrar om det ändå inte skulle vara dags att räkna bort omdömen äldre än ca 3 år, då utvecklingen på dessa produkter har gått väldigt, väldigt långt sedan dess. Det första intrycket är att dom sitter jäkligt konstigt. Obalanserade på det sätt att själva fästgånggärnen för bygeln på lurarna sitter väl högt upp, vilket gör att trycket mot huvudet blir ojämnt. Inte på ett sätt som gör ont (detta mycket för att de sitter rätt så löst, speciellt efter en mindre tids användande), utan snarare är de direkt obekväma pga. att det hela tiden klämmer åt mer på halva ovansidan av kuddarna, medans det liksom nästan känns öppet på delen under öronsnibben. Så i praktiken har dessa rent faktiskt en halvöppen akustik "konstruktion", med tanke på den dåliga ergonomin. De är även ihopvikbara. Själva ljudet skulle jag vilja beskriva som dämpat, med en grumlig bas som gärna tar över i musik, film och spel där den är mer närvarande. På tal om ljud vill jag bara nämna att någon av de otaliga genierna på koss valde att tillverka plasten för mickpluggen i en sjaskig grå-grön, och lurpluggen med svart, trots att industristandard vid färgmarkering sedan länge är att micken är rosa och luren är grön, detta för att man lätt ska kunna avgöra vilken som är vilken, snabbt och enkelt. Bara dumt att försöka strömlinja detta. Mikrofonen i sig är inte bara otydlig, den tar även upp minsta lilla ljud du har närvarande. Svängarmen för boom-micken är något av det sämsta jag varit med om. Inte bara sticker den ut, och är näst intill omöjlig att böja. Själva "hacken" som stannar armen vertikalt är alldeles slappt och löst, vilket innebär att du som rör huvudet med mick-armen i sin lägsta position, eller mellan två positioner som erbjuder motstånd. kommer ge ljudlig feedback till den som hör dig, eftersom den studsar något alldeles vilt om du vrider huvudet. Ja, nästan som någon slags trampolin.
*Redigerades 9 år sedan
P
Prime_

11 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Använde dessa under några månader och de var inget vidare. Om man jämför dessa med giganten Steelseries Sibera v2 så är det en ENORM skillnad. Dessa är sämre på precis _alla_ områden. + Helt ok ljud! + Billiga! - Väldigt bbekväma! - Fula! - Kass mick! - Dålig hållbarhet!
*Redigerades 9 år sedan
S
Samiinho

9 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
10 år sedan*
Goda gamla hörlurar! Köpte dessa när Battlefield 2 släpptes ut och använder de än idag. Funkar lika bra som när de var nya. Ganska bra ljud för sitt billiga pris men inget mer.
*Redigerades 10 år sedan
Alle090
Alle090

32 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
11 år sedan*
Dom är inte gigantiska men ger ändå ett riktigt bra ljud. Inte så bra täppning emot ljud men ger däremot lite bättre anding för öronen. Micen är grymt bra, lite för bra ibland. Dom håller bra och har en enkelt uppbyggnad, har haft två varav den första en snäckan gick av efter 3 år väl användingt. Det andra råkade jag kapa kabeln på efter en vecka, men bytte ut kabeln mellan den nya och gammla. Funkar perfa!
*Redigerades 11 år sedan
W
Woobert

13 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
11 år sedan*
dugliga.. gjort av med 3 par på 3 år, levererar ganska bra för sitt pris.
*Redigerades 11 år sedan
w
woundead

17 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
11 år sedan*
Har haft detta ett antal år nu. Till största del använt i spel. Har varit nöjd till 100%. Jag har känt att jag fått det jag betalat för eller mer. (350 kr) Enligt mig är det prisvärt och har bra ljud. Kvalitén(hållbarhet) har varit bra. Dock så har microfonkudden tappat färgen. (Den ser ut att den är smutsig, men vid närmare koll är det den svarta färgen som har lossnat) Microfonen fungerar bra, har använt till Skype och mycket på Steam och det är ingen som har klagat. Ger det 8/10 då det finns bättre headsets med bättre ljud. I prisvärdhet ger jag det dock 10/10
*Redigerades 11 år sedan
Sida 1