Kategorier
Prisjakt

Deltaco MAP-GD33U3

Deltaco MAP-GD33U3

  • Formfaktor: 3.5 tum
  • Antal interna enheter: 1 st
  • Strömförsörjning: Elnät
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Deltaco MAP-GD33U3

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
n
nattugglan

57 omdömen

5 år sedan*
Funkade på min win 7 PC, men ena skruvens fäste(för kåpa för kortsidan)ville inte "Nypa till" skruven så den snurrade bara runt.
*Redigerades 5 år sedan
u
uli

3 omdömen

6 år sedan*
Den funkar, MEN om man kopplar in den på en USB 3 port (både Mac och Windows) så kommer den inte upp igen efter att datorn har varit i vila (eller att datorn sätter disken i vila). Kopplar man in den på en USB 2 port, så funkar det att sätta datorn i vila.
*Redigerades 6 år sedan
H
Hasse Karlsson

4 omdömen

6 år sedan*
Fungerar dåligt på Mac. Somnar inte utan stängs av och lämnar ett felmedelande på skärmen. Likadant på Win 8.1. Ingen hjälp från återförsäljare!
*Redigerades 6 år sedan
f
fuffelpupp

20 omdömen

6 år sedan*
En del kanske tycker att jag tar i men för mig är det här är en usel produkt. Grundfunktionen är där men det är tyvärr också allt. I beskrivningen kan man läsa "stabilt och kylande hölje av aluminium", det är det inte. För att det skall vara kylande måste disken ha kontakt med chassiet. Det har den inte. I detta chassi monteras hårddisken genom att man fäster två plastbitar, med två stift på, på vardera sidan av disken i två av dess skruvhål. Avståndet mellan stiften på dessa plastbitar är ca 1 mm för kort så man tvingas böja plastbitarna lätt för att få dom att fästa på disken. Dessa platsbitar skall sedan föras i i två spår i chassiet, att dom är böjda gör inte detta lättare. Sen är dom som sagt i plast vilket innebär minimal värmeöverföring. Stabilt då? Nä, inte det heller. Det som håller fast disken i chassiet är kontakten på sata-usb kortet. Så skulle chassit skakas eller om man har en disk med ovanligt lös sata kontakt är jag övertygad om att det kan glida av kontrollerkortet. Rekommenderas inte på något sätt åt någon.
*Redigerades 6 år sedan