Prisjakt

Koss UR40

Koss UR40

  • Hörlursdesign: Over-ear
  • Fästanordning: Huvudbygel
  • Funktioner: Hopfällbar
Bevaka
Jämför

Koss UR40

Användaromdömen

Sorterat efter datum
m
malexin

1 omdöme

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Otroligt sköna lurar som man kan ha på sig hur länge som helst utan att det blir obekvämt eller varmt. Man känner knappt att man har dem på sig. Många har klagat på att de går sönder lätt, men det är inte något jag har upplevt, åtminstone inte under hemmabruk. Mitt nuvarande par har jag använt dagligen i snart åtta år, utan några tecken på att de är på väg att ge upp. Eftersom de är halvöppna läcker de mycket ljud till omgivningen, men det är inget problem för mig som främst använder dem för att inte störa grannarna.
*Redigerades 4 år sedan
m
matsma

49 omdömen

Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Plasten som täcker öronkuddarna gick snabbt sönder men de fungerar ju utan den, saknar bas, läcker en hel del ljud till omgivningen.
*Redigerades 9 år sedan
Splinter Snake
Splinter Snake

179 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
11 år sedan*
Är ingen audiofil så jag tycker ljudet är okej, men OJ vilken usel byggkvalitet, faller isär av att man tittar på dom.
*Redigerades 11 år sedan
H
Hogild

53 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
11 år sedan*
Bra produkt till rimligt pris! Passform : Det är lätta lurar som sitter bra på huvudet. Dock så känns dom något plastiga i konstruktionen vilket såklart är en nackdel. Men överlag helt godkänd för priset. Ljud : Ljudet är klart godkänt för prisklassen. Ljudet är luftigt och klart som beskrivet tidigare. Dom som klagar på basen verkar inte riktigt veta vad dom pratar om. Jag tycker att basen är fantastisk, den hänger med riktigt långt ner i skalan och är dessutom ruskigt snabb. Den störta nackdelen med ljudet skulle i min mening vara att det är svårt att ställa in mellanregistret ordentligt. Men när man väl får till det låter dom bra även i mellanregister. Så det kan vara värt att tänka på om man ska köra med MP3 spelare utan equalizer. Slutsats : + Bra ljud för prisklassen, möjligtvis prisklassen bästa ljud. + Bra passform + Bra prisvärde - Plastig känsla - Svåra att ställa in ordentligt =============================== Betyg : 7 Bra ljud för billig peng. Letar man däremot efter riktigt bra ljud är det bara att fortsätta snegla ett par prisklasser upp. Men för dryga 400 spänn har jag svårt att tänka mig att något slår dessa grymma lurar.
*Redigerades 11 år sedan
H
HIMBF2

36 omdömen

Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
11 år sedan*
Detta är nog den skönaste hörluren jag någonsin har ägt, du kan ha på dom i många timmar och du märker inte ens att de sitter på. Det är okej ljud men vrider du på basen så spränger du hörluren eller förstör låten. Den ger ett rent ljud men en väldigt svag bas. Koss öppna/slutna lurar är inget jag rekommenderar i denna prisklass.
*Redigerades 11 år sedan
i
iiana

1 omdöme

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
12 år sedan*
Avslutade precis mitt 5e(!) par av dessa lurar. Lurarna är sköna på huvudet och har bra ljud för prisklassen. Men de envisas med att gång på gång gå sönder. Har som tur är kunnat byta ut dem på garantin, köpte mina lurar på Teknikmagasinet. De har i snitt en livslängd på 6 månader, vilket är lite kortade än andra lurar jag haft (de brukar hålla ca 9-12 månader). Är du försiktigt och bara använder dem sällan eller vid datorn är det ett bra köp. Men lever du ett liv där det innebär en del aktivitet utanför hemmet borde du skaffa ett par andra. Det ska jag göra nu. Inte mera Koss.
*Redigerades 12 år sedan
g
g3n3ral

25 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
12 år sedan*
Positivt: Ger att ganska så rent och även kraftfullt ljud. Passar bäst till akustiska låtar Negativt: Plastiga, kortsladd och läcker ganska mycket ljud. Funderar du på ett par lurar i denna prisklass, så köp dessa.
*Redigerades 12 år sedan
Z
Zantetsuken

13 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
12 år sedan*
Extremt bra lurar och till vilket pris!! Dom väger ingenting och känns knappt att man har dom på sig. Kör dessa med iAudio U3 och basen är fin, kraftig och djup! Nackdelar: Kort sladd Plastiga och känns något sköra.
*Redigerades 12 år sedan
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
12 år sedan*
Superlurar ! Fattar inte att några klagar på basen. Superljud alltså! Kör dessa lurar med min SE W715 via Sony Ericsson HBH-DS220. Tappade lite haka när jag hårdrockade lite. Guld och gröna skogar alltså. Dom får en nia då dom är lite svettiga att ha på sig när det nu är 32 grader i skuggan.
*Redigerades 12 år sedan
C
Camper72

4 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
12 år sedan*
Mycket bra lurar! Efter över 1 års användning så är dessa min favorit för mobilen/mp3-spelare. Mycket lättdrivna och ger ett bra full-range ljud. Många hackar på att basen är för låg, men jag tycker att basen är helt okey. Främst mellanregister och diskant ger en skarp och ren återgivning. De är lätta och bekväma att ha på sig och plus för den vinklade kontakten. Som ett litet minus så läcker de lite väl mycket. Iof är detta ventilerade lurar för att ta ned oönskade resonanser. Eftersom dessa är anpassade för mobil och mp3-spelare så bör kabeln ej vara längre.
*Redigerades 12 år sedan
Sida 1