Prisjakt

Koss Pro 4AA Titanium

Koss Pro 4AA Titanium

  • Hörlursdesign: Over-ear
  • Fästanordning: Huvudbygel
  • Funktioner: Hopfällbar
Bevaka
Jämför

Koss Pro 4AA Titanium

Användaromdömen

Sorterat efter datum
Folob
Folob

6 omdömen

Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
17 år sedan*
Tunga och hårda nog för att deformera skallbenet. Kåporna är alldeles för grunda, öronen (mina iaf) blev röda och rutmönstrade efter en stunds användande. Lät ok, inte mer.
*Redigerades 9 år sedan
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 år sedan*
Det absolut sämsta skit jag någonsin haft oturen att i god tro råka betala pengar för! Har skrivit många recensioner, detta är första gången jag på allvar har svårt att formulera i ord hur dålig jag tycker denna produkt är. Det är både pinsamt och beklagligt att ett företag som Koss lever på produkter de släppte för 20 år sedan och gör re-relaser på dem med så usel ljudkvalitet att ett par plastiga hörsnäckor som brukar följa med de billigaste av billiga mp3-spelare tveklöst hade haft en ärlig changs att konkurrera ut dem ljudmässigt. Jag, säkerligen i likhet med många andra, köpte dessa lurar för deras häftiga utseende, jag tänkte i mitt stilla sinne att dessa lurar "måste" hålla åtminstone medelgod till god ljudkvalitet med tanke på priset. Byggkvaliten är helt okej, men den löjligt höga vikten förstår jag mig inte på. Resutlatet blir att de känns med som en motorcykelhjälm än ett par hörlurar trots det faktum att de sitter helt okej på åtminstone mitt stora huvud. Det är emellertid ljudkvaliten, snarare den totala avsaknaden av sådan, som gör dessa lurar till det mest usla jag någonsin testat. Basen distar något fruktandsvärt redan på låga volymer, detta trots att det inte alls finns någon djupbas att tala om över huvud taget. Mellanregistret .. ja .. obefintligt och skrikigt, likaså diskanten som totalt saknar upplösning och finess .. tänker inte skriva mer då jag helt enkelt saknar adjektiv lämpliga för vidare beskrivning av hur fruktandsvärt dåligt ljudet är. Tro nu inte att jag överdriver på något vis, lämnade igen dessa lurar dagen efter inköp och bytte dem mot AKG K242HD, vilka visade sig vara bland det absolut bästa jag köpt på väldigt länge. Om texten ovan inte varit avskräckande nog skriver jag det igen på mer klarspråk: KÖP INTE DESSA USLA HÖRLURAR, ELDA HELLRE UPP TUSENLAPPEN ELLER LÄGG TILL 300KR OCH KÖP ETT PAR AKG-LURAR!
*Redigerades 10 år sedan
C
Chokladgubbe

11 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
11 år sedan*
Obekväma och tunga. Ljudet är inget vidare och basen är lyser med sin frånvaro. Finns betydligt bättre lurar för mindre peng.
*Redigerades 11 år sedan
w
wastah

17 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
11 år sedan*
Ljudet: Helt ok till detta priset. Bra bas, ok diskant. Komfort: Trycker hårt mot huvud/öron och blir extremt obekvämt (vilket förvärras lite om man har glasögon också) efter längre tids bruk till den grad att man får ont i huvudet (för mig åtminstone). Blir även väldigt varmt/svettigt om öronen. Övrigt: Tunga, plasten knakar lite när man rör på huvudet, stänger ute bakgrundsljud väldigt bra, läcker inte mycket ljud. Slutsats: Prova innan köp.
*Redigerades 11 år sedan
P
Pointpurple

1 omdöme

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
13 år sedan*
Köpte dessa från Ljuda (mycket trevlig butik) för ett humant pris. 700Kr kändes helt okej, liksom. Har haft dom i ungefär en vecka nu, och jag är mycket nöjd med komforten och passformen. Överdimensionerade hörlurar passar mig perfekt! ;D Dock är jag lite besviken över ljudkvalitén, det verkar som att alla andra tycker att den är fantastisk. Men det har jag inte sett alltför mycket av så att säga. Jag antar att de blir bättre när jag spelat in dem lite mer, men ändå. Sen så är det synd att dom är såpass stora som dom är ur en synvinkel, nämligen det att min MP3 knappt orkar driva dem. Så volymen blir alldelles för låg. Det blir till att köpa en ny spelare också ;D men om det ger mig bra ljud så är det värt det. Tl;dr: prisvärda, mycket bekväma och bra-ljudande hörlurar.
*Redigerades 13 år sedan
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
13 år sedan*
Tycker dom trycker mot huvudet och blir obekväma efter en längre tids användande. Ljudet är bra men upplever det lite dovt och instängt. Rekommenderar att prova innan köp.
*Redigerades 13 år sedan
t
tranceftw

37 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
13 år sedan*
Fint ljud, lite tungdrivna och väger en hel del.
*Redigerades 13 år sedan
henel321
henel321

82 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
14 år sedan*
Otroligt bra ljud, sitter bra. Tyvärr är de aldeles för stora och tunga. Storleken gör att de inte sitter bra om man ligger ner/sitter i stol med högt ryggstöd, tyngden är ansträngande om man sitter med dem än längre tid. Jag drar ofta på mig mina Shure-lurar istället. Synd på en så välljudande produkt.
*Redigerades 14 år sedan
B
Bloodhounde

8 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
14 år sedan*
Väldigt bra ljud om du har en bra ljudkälla. Väger även lite för mycket.
*Redigerades 14 år sedan
Loubar
Loubar

50 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
15 år sedan*
Mycket fint ljud. Det som drar ner är vikten, över 500 gram väger dom!
*Redigerades 15 år sedan
Sida 1