Kategorier
Prisjakt

The Sims 4 (PC)

The Sims 4 (PC)

  • Genre: Barn, Simulator, Sandbox, Överlevnad, Förstaperson
  • Lanseringsår: 2014
  • Operativsystem: Windows XP, Windows 95, Windows 98, Windows Vista, Mac OS X, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

The Sims 4 (PC)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
H
HaraldWer

23 omdömen

2 år sedan
EA och deras snuskiga marknadsstrategier kombinerat med halvfärdiga spel är en skam för hela spelmarknaden. Detta gäller alla deras titlar under de 5 senaste åren.
a
angelprinsessan

237 omdömen

5 år sedan*
superkul!
*Redigerades 4 år sedan
b
back_in_business

89 omdömen

5 år sedan*
+Lätt på datorns resurser +Kraftigt förbättrat bygg- och köpläge (det är numera kombinerat) som dessutom innehåller ett praktiskt filter för föremål -Ingen mer öppen värld, du kan bara röra dig inom det nuvarande grannskapet. LADDNINGSSKÄRMAR för att besöka andra bostäder/tomter...till och med de som är bredvid ditt eget hus. -Innehåller på sina ställen det Värde/Kulturliberala ordet h*n, ni vet det där med ett e i mitten (översätts till höna på engelska) Onödig politisering av ett spel anser jag, det sista man vill bli påmind om i ett spel som det här. EA/Maxis...vad är det som är/var så farligt med att använda det mer neutrala DEN(NE)...ett ord som har använts i hundratals år...som i när din Sim har så kan din sim eller...din Sim så kan DEN... Inget för oss med mer Värde/Kulturkonservativa värderingar. (Går att komma ifrån det här genom att installera den engelskspråkiga versionen) -Kräver DRM i form av Origin -Detta skall endast ses som ett begränsat basspel, för att det skall bli någorlunda skoj så kommer det att krävas flertalet Expansionspaket, Spelpaket (Game Packs) och Prylpaket (Stuff packs) som i slutändan kommer att få dig att betala flera tusentals kronor...är det värt det? -Nytt är inte alltid bättre, det är numera begränsat med hur mycket du kan variera personliga egenskaper jämfört med The Sims 3
*Redigerades 4 år sedan
t
toffeltricket

18 omdömen

7 år sedan*
Tycker verkligen inte att jag har fått valuta för pengarna. Bygg läget är bra men allt annat är så snålt.
*Redigerades 4 år sedan
5 år sedan*
Totalt värdelöst. Typisk EA, så fort något går bra ska det malas sönder och grävas ner. Ska man spela sims, så är det 3an isåfall. Bojkott av 4an.
*Redigerades 5 år sedan
o
olafett

24 omdömen

6 år sedan*
Rätt kasst om man är van att spela tidigare utgåvor. Spelet är fortfarande dyrt och massor av funktionalitet saknas. The Sims 3 var mer komplett vid release. Också stött på en hel del märkliga buggar, simmar som fryser och man måste starta om spelet. Ologiska rörelsemönster som att man måste sätta sig på en stol för att stoppa in något i kylen. Nästan ett år efter release är det fortfarande inte färdigt...
*Redigerades 6 år sedan
S
SoffanKattis

1 omdöme

6 år sedan*
Många klagar på spelet, men vet ni vad alla haters som säger att det inte finns pooler småbarn husdjur o.s.v nu finns det pooler! Och förrästen så är Sims 4 ett väldigt stort och välgjort spel som inte varit ute lika länge som Sims 3 ! Kan ni inte fatta att om det ska finnas nya saker tillexempel djur så skulle det vara så att de skulle behöva gör nya rörelser för simmarna och TUSENTALS med djur! Och rörelser för dem! Ni borde förstå att man inte bara kan komma och klicka på en knapp så är det klart! Förrästen så tar det pengar att göra nytt och det måste godkännas och bla bla bla, så det måste vara folk som köper det för att få det att bli mer och mer uppdateringar och tillägg ! Och grafiken och massa buggar och sådant har förbättras mycket sedan Sims 3.
*Redigerades 6 år sedan
S
Sofiplop

1 omdöme

6 år sedan*
Alla säger att the Sims 4 är sämre men det är den inte. The Sims 4 har inte varit ute lika länge som the Sims 3 så alla saker finns inte än. Jag tycker att det var värt pengarna och att alla som gillar the Sims 3 borde köpa the Sims 4.
*Redigerades 6 år sedan
T
Titanfall

27 omdömen

6 år sedan*
Varför EA, varför? Ni kan göra bra spel, det vet vi. Kom igen, döda inte alla era spelserier. Älskar EA pga NFS serien, men nu börjar det spåra ur. Kom igen, förfan. Ge oss de spelen som ni gav oss för 10 år sedan.
*Redigerades 6 år sedan
B
Bobba89

10 omdömen

6 år sedan*
Så jävla snålt! De är företag som EA som gör att man vill tanka ner spel istället för att betala
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1