The Sims 4 (PC)

The Sims 4 (PC)

 • Genre: Barn, Simulator, Sandbox, Överlevnad
 • Format: Download, Fysisk utgåva
 • Lanseringsår: 2014
Rank 1 i PC-spel
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

The Sims 4 (PC)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Genre: Barn, Simulator, Sandbox, Överlevnad
 • Format: Download, Fysisk utgåva
 • Lanseringsår: 2014

1.9 av 5 stjärnor

Baserat på 23 omdömen

Sorterat efter datum
2019-01-23
  H
  HaraldWer(23 omdömen)
  EA och deras snuskiga marknadsstrategier kombinerat med halvfärdiga spel är en skam för hela spelmarknaden. Detta gäller alla deras titlar under de 5 senaste åren.
  2015-12-20
  Redigerades 2017-10-06
   a
   angelprinsessan(234 omdömen)
   superkul!
   2015-11-15
   Redigerades 2017-09-17
    b
    back_in_business(89 omdömen)
    +Lätt på datorns resurser +Kraftigt förbättrat bygg- och köpläge (det är numera kombinerat) som dessutom innehåller ett praktiskt filter för föremål -Ingen mer öppen värld, du kan bara röra dig inom det nuvarande grannskapet. LADDNINGSSKÄRMAR för att besöka andra bostäder/tomter...till och med de som är bredvid ditt eget hus. -Innehåller på sina ställen det Värde/Kulturliberala ordet h*n, ni vet det där med ett e i mitten (översätts till höna på engelska) Onödig politisering av ett spel anser jag, det sista man vill bli påmind om i ett spel som det här. EA/Maxis...vad är det som är/var så farligt med att använda det mer neutrala DEN(NE)...ett ord som har använts i hundratals år...som i när din Sim har så kan din sim eller...din Sim så kan DEN... Inget för oss med mer Värde/Kulturkonservativa värderingar. (Går att komma ifrån det här genom att installera den engelskspråkiga versionen) -Kräver DRM i form av Origin -Detta skall endast ses som ett begränsat basspel, för att det skall bli någorlunda skoj så kommer det att krävas flertalet Expansionspaket, Spelpaket (Game Packs) och Prylpaket (Stuff packs) som i slutändan kommer att få dig att betala flera tusentals kronor...är det värt det? -Nytt är inte alltid bättre, det är numera begränsat med hur mycket du kan variera personliga egenskaper jämfört med The Sims 3
    2014-09-04
    Redigerades 2017-01-26
     t
     toffeltricket(16 omdömen)
     Tycker verkligen inte att jag har fått valuta för pengarna. Bygg läget är bra men allt annat är så snålt.
     2015-12-02
      Totalt värdelöst. Typisk EA, så fort något går bra ska det malas sönder och grävas ner. Ska man spela sims, så är det 3an isåfall. Bojkott av 4an.
      Sida 1